Arama sonuçlarınız

1. MCV

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-54- 4. BÖLÜM ESKİŞEHİR AFYONKARAHİSAR,KÜTAHYA

Mesut Hocam yine güzel bir geziyi emek vererek paylaşmışsın. Gezi düşkünü motosikletçilerin sabırla havaların ısınmasını beklediği şu zamanlarda güzel oldu doğrusu. Ekibinizede Maaşallah . Eline emeğine sağlık hocam.
  2. MCV

Yeni aldığım Hero XPulse 200 motorumun dönüşümü

Benzetmeler güzel ve orijinal. Nerden aklınıza geldi mad max :) Tekrar teşekkürler. Yanlış anlayacak bir konu kesinlikle yok Alp bey. Gayet doğal bir durum. Bende mesela SS motorlara garip bakıyorum. Çünkü benim, motosikletle arazide olmam doğada gezebilmem gerekli. Onlarda o işi yapamıyor...
  3. MCV

Merhabalar 2021 eylül ayında aldığım ve halen kullanmakta olduğum 2020 model Hero xpulse 200 2v ile 19000 km yaptım. Bu motordan memnun olduğum için kmsi düşük bu motoruda almakta tereddüt etmedim. Tabiiki 2 motor ağır geleceğinden diğerini satacağım. Benim kullanımım hafif arazi ve uzun yol...
  4. MCV

Teşekkürler, aynen öyle 1740504766 Çok güzel bir benzetme olmuş. Biz motosikletçileri görmeyenler için ürettim bu terminatörü. Teşekkürler. 1740504829 Teşekkürler, dediğiniz gibi üzerinde çalışmaya müsait bir motor. 1740504993 Evet aynalar biraz farklı gösteriyor. Ben sanırım alıştım. İki...
  5. MCV

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Kmsi düşük bir hero xpulse 200 denk gelince dayanamayıp alıverdim. Diğer motoruma yaptığım modifiye işlemlerini bu motorumada yaptım. Hem eğlenceli bir çalışma oldu hemde motorumun ihtiyaçlarını karşıladım Diğer motorumun üzerindeki kendi imalatım bazı parçaları bu motora geçirdim. Eski motorum...
  6. MCV

Kmsi düşük bir hero xpulse 200 denk gelince dayanamayıp alıverdim. Diğer motoruma yaptığım modifiye işlemlerini bu motorumada yaptım. Hem eğlenceli bir çalışma oldu hemde motorumun ihtiyaçlarını karşıladım Diğer motorumun üzerindeki kendi imalatım bazı parçaları bu motora geçirdim. Eski motorum...
  7. MCV

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-53- 3900 KM - 9.BÖLÜM

İnşaallah Mesut hocam
  8. MCV

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-53- 3900 KM - 9.BÖLÜM

Mesut hocam eline sağlık. Darısı yeni gezilere olsun. Paylaşım ve emek için teşekkürler.
  9. MCV

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-53- 3900 KM - 1.BÖLÜM

Mesut hocam ve Gara çaydanlık ekibi, elinize emeğinize ve tekerinize sağlık. Güzel gezi anlatımı ve paylaşım için teşekkürler hocam.
  10. MCV

Sivas Motosiklet gezileri devam 2

Mesut hocam kusura bakma forumdan biraz ayrı kaldığımdan dolayı mesajını yeni gördüm. Sen zaten halletmişsin. Gezi yazılarını detaylı okudum. Eline emeğine sağlık. Emeklilikte hayırlı olsun. Artık gezilerin ardı arkası kesilmez.
  11. MCV

Sivas Motosiklet gezileri devam 2

Sivas yakın köylerine yaptığım gezileri paylaşmaya devam edeyim. Mevsim gereği motora az bindiğimiz bu dönemde bunlarla yetinmeye çalışalım. Yakın civardaki Gündüz, Yağmurluseki, Korubaşı, Çavdar, İğdeli, Kuruköprü, Ulugöl, Sancakkale, Gül dede türbesi, Dereköy, Şenyurt, Örenlice...
  12. MCV

Sivas Motosiklet Gezilerine devam

Teşekkürler Mesut hocam, yakın çevrelerde gitmediğim yerleri görmeye çalışıyorum.
  13. MCV

Sivas Motosiklet Gezilerine devam

Bu kış günlerinde motosiklet özlemini yaptığım geziyi paylaşarak gidermek istedim. Sivas yakın çevrelerinde gitmediğim köyleri gezerek görerek yeni yerler keşfetmek fırsatı buluyorum. Bu gezimde Emirhan yolundan ilerleyip Tahtıkement köyü yoluna girdim. Sıra ile Yavu-Ağılkaya-Saklı-...
  14. MCV

Hero XPULSE 200 bakım ışığı resetlemesi

Garantide olan motorların bakımından sonra servis bu resetlemeyi yapıyor. Garantiden düşmüş veya bakımı kendisi yapan arkadaşlardan bilmeyenler için paylaşmak istedim. Bakımları yaptıktan sonra bakım ışığı resetleniyor. 3000 km sonra tekrar uyarı ışığı yanıyor. Aynı işlem tekrarlanıyor...
  15. MCV

HERO XPULSE 200 2V Subap ayarı yapımı

Motorumun Kmsi 18.000 oldu. Subap boşluklarını kontrol etmek istedim. Gerçekten de ayarın bozulduğunu ve subap boşluklarının normal değerlerin üzerinde olduğunu gördüm. Normal değerler 2 V modelinde Emme 0,07 Ekzoz 0,09 olmalı. Benim değerler 0,15 e yakındı. Ayarları fabrika değerlerine...
  16. MCV

Sivas-Porsuk-Ozmuş-Zengi-Demirözü-Çatak yaylası-Almus-Tokat gezisi

Hero Xpulse 200 ile yine bir orman mıntıkasına yöneldim. Daha önceden gitmediğim ve merak ettiğim Çatak yaylasına gitmek nasip oldu. Sivas yakınında bu derece güzel ormanlar şaşırtıcı oluyor doğrusu. Ormanda ilerlerken ayı izlerine rastladım. Neyseki kendisi ile karşılaşmadım :) Yaylanın...
  17. MCV

TVS RTR 200 Tur camı montajı yaptık

Arkadaşımın motoru olan TVS RTR 200'e orijinal tur camı bulamadığımızdan Bajaj pulsar 200 için üretilen tur camı demirlerine işlem yaparak montaj yaptık. Sonuç oldukça güzel oldu. İlave hiçbir malzeme kullanmadan demirleri kesip, düzeltip, delerek yerine uyarladık.Hem rüzgar hemde görsel...
  18. MCV

Gezimde nadir görülen BOYNUZLU ANADOLU ENGEREĞİNE rastladım

Gezi sezonunu havalardan ve zamandan dolayı ancak açabildim. Sivas yakın çevresinde yaklaşık 100 km lik bir gezi ile başladım. Havaalanı yolundan ilerleyip arazideki güzel çiçeklerin arasından Çelebiler köyüne indim. Buradan Sivas verici istasyonuna çıkarken Güvercin sürüsüne denk geldim...
  19. MCV

D 915 Derebaşı Virajları Bayburt-Of ve Kemaliye Taşyolu gezisi 1100 Km

Merhabalar, Kıştan beri hayalini kurduğum ve plan yaptığım geziyi yapmak nasip oldu. Yol planım Sivastan yola çıkıp Bayburt-Derebaşı virajları-Of- Karadeniz sahilinden devam edip Ünye-Tokat hattından dönmekti. Fakat yağışlı hava nedeniyle karadeniz kısmını iptal etmek zorunda kaldım. Gelelim...
  20. MCV

HERO XPULSE 200 Ön Çamurluk yükseltme

Geçen sene bir tırmanış esnasında kuzey cephede kalan ve çamur olan yerde ön tekerimi saran çamur sebebiyle yolda kaldım. Resmen tekerim kitlendi. Çamuru epey bir uğraşı vererek çamurluğun arasından temizledikten sonra yola devam edebildim. Çamurdan kaçan biri olarak mecburen yaşadığım bu...

Yeni mesajlar