Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

Yabancı Takip ettiğiniz youtuber lar kimlerdir ?

Evet geçenlerde antalya tarafında baja rallisine katıldı şahane bir sürüş gerçekleştirdi izlemesi çok keyifliydi.
  2. ogzcngdk

Yabancı Takip ettiğiniz youtuber lar kimlerdir ?

Ahh Noraly üzümlü kekim :) Sezon 8 deki Türkiye videoları şahane, hoşunuza giderse devam edebilirsiniz, şu anda arabistanda uzak doğuya gidiyor. Üstelik 86 model bir Tenere 600 ile...
  3. ogzcngdk

Motor boyası

kristal siyah dediği metalik siyah olmasın? Ruhsattaki kristal siyahı metalik siyaha boyayabilirsiniz sorun çıkmaz.
  4. ogzcngdk

motorun yağsız kalması

Tamam motoru yatırdığınızda yağ görüyorsanız ve çalışıyorsa sorun yok diyebiliriz. Ama mutlaka eksik yağı tamamlayın hatta sezona başlarken yeni yağ ile tamamını değiştirin. Eğer kaçak yoksa motorunuz yağ yakıyordur. Sıcakken aragaz verdiğinizde egzozdan mavi duman görüyorsanız yağ yakıyordur...
  5. ogzcngdk

2024 TET TÜRKİYE!!!

çok güzel tebrik ederim, bende kısmetse baharda tet güney yapmayı istiyorum, tam bir survivor olacak :)
  6. ogzcngdk

motorun yağsız kalması

Öncelikle yukarıdaki yorumlara katılıyorum, her motorun yağ kapağında çubuk olmaz, yanda camdan bakmanız gerekebilir. Yağsız kaldıysa yatak sarar ve kitlenir, açıp bakmadan anlaşılmaz, eğer çalışıyorsa yağ seviyesini tamamlayın ve çalıştırın, abuk subuk bir ses yoksa sorunda yoktur. Bir...
  7. ogzcngdk

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

ben eski motor yağı ile yağlarım, yağlama sıklığı üzerindeki yağın kurumasına bağlı.
  8. ogzcngdk

A2 enduro/touring motosiklet tavsiyeleri

rally 250 kesinlikle
  9. ogzcngdk

SYM jet 14 200i yağ yakıyor

Motorun kilometresini yazmamışsınız, kilometre motor ömründe önemli bir ölçü. Subap lastiklerinden dolayı bu kadar eksiltme olmaz, eğer motorun her hangi bir yerinde kaçak yoksa muhtemelen yağ yakıyor. Bir süre daha idare eder ama piston silindir değişimi gerekli olacaktır.
  10. ogzcngdk

Motor marşa basınca bazen çalışmıyor

Aküde bir sorun yok, marş anında aküden amper çekemiyor motor bu yüzden marş almıyor. Aküden güç çekememesinin birden fazla sebebi olabilir; -Marş motoru + ve - kablolarında gevşek bağlantı veya kablolarda hasar. -Akü - kutbunda gevşek bağlantı veya oksitlenme -Marş otomatiğinde bozulma veya...
  11. ogzcngdk

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Merhaba, evet tam dediğiniz gibi bu konuda bir fikir ayrılığı söz konusu ancak 2025 yılındayız ve abs çok önemli bir güvenlik donanımıdır bence. Artık insanlar motosiklete binmeyi bir teknik geliştirmeyi çok fazla önemsemeden motor alıp sokaklara çıkmaya başladı ve önlerine çıkan ilk engelde...
  12. ogzcngdk

Akü değiştikten sonra motor kendi kendine marş almaya başladı

Marş otomatiği bozulmuş olabilir veya bir kısa devre olabilir. Marş tuşundada problem olabilir.
  13. ogzcngdk

Batarya Kapasitesi Hakkında Bir Sorum Olacak..

70 amper batarya 45 ampere göre daha uzun menzil sağlar evet fakat dikkat edilecek noktu şu ki 70 amper batarya 45 amper bataryadan amper değeri kadar daha fazla yer kaplamak zorundadır. Eğer 70 amper denilen batarya boyut olarak 45 amper ile aynıysa boşu boşuna fazla para ödemeyin.
  14. ogzcngdk

50cc Kuba Rosewood Akü

Doğru söylemişler
  15. ogzcngdk

Tamircinin Önemi

eleman tam bir kasapmış anlaşılan :)
  16. ogzcngdk

sjcam sj8 pro mic sorunu

bu kameralara mikrofon bağlamak problem biraz, öyle alayım takayımla olmuyor malesef, içini açıyorlar devre üzerinden mikrofon bağlantısı oluşturuyorlar. Belki uyumlu mikrofonlar vardır ama onlarda çok pahalı olabiliyor
  17. ogzcngdk

Merhaba

Hoşgeldiniz, çok kalabalık olmasakta halen buralardayız...
  18. ogzcngdk

Buji sorunsalı

Bu kıyağımı unutmayın :) link
  19. ogzcngdk

Kışlık Pantolon Seçimi hk.

öyle tabi, kışın sürüyorsanız kask gibi şart bir ekipman aslında, kullanıcılar genelde tercih etmesede...
  20. ogzcngdk

Kışlık Pantolon Seçimi hk.

prohel spider kullanıyorum, giydiğim zaman kendimi yenilmez hissediyorum o kadar güzel bir şey. hava 0 derece altına düşmedikçe soğuğu asla hissetmesiniz. düşse bile çok uzun süre idare eder. Benim diyeceğim şu ki içliği olmayan, rüzgar geçiren tipte şeylere bulaşmayın, bu işin adam gibi...