Arama sonuçlarınız

1. shruikan

AGV K1S'in Kroniği Varmış

biraz, parası kadar bi koruma olmuş gibi geldi bana... ben vaktiyle shoei nxr kaskım varken 2 kaza yaptım; ilkinde yüzümü dümdüz sanki bile isteye kafa atar gibi yere vurdum savrulmanın etkisiyle ve sadece dudağım ağız içinden hafif bi patladı. ikincisinde de önümü kesen araba sebebiyle motorun...
  2. shruikan

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

ileri bakmayı öğren. manevra yapacam diye yavaşlamak motosikletin doğasına fiziğine aykırı; çünkü yavaşladıkça dengesi bozulan bi araç motosiklet. çok fazla km tecrübem oldu diyemem; ama 10-11 yıllık motorculuğumda beni en tedirgin eden hep düşük hız manevralar olmuştur.
  3. shruikan

Motoin.de Güvenilir mi?

öyle olsa bizim burdaki fiyatlarla neden karşılaştırsın? ordan alır geçer, kim n'apsın türkiye'deki fiyatı..
  4. shruikan

Trafik Polislerin Saçmalaması

Yanınızda her zaman, HER ZAMAN, video ve ses kaydı alabilecek bir cihaz bulundurun; motor tepesinde ya da yaya iken fark etmez. Hiç çekinmeyin, göstere göstere kayda başlayın; sözden senet olmaz. Bir de kimlerin polis olduğunu ben size anlatayım. Okullarda, liselerde ne kadar disiplin problemi...
  5. shruikan

Motoin.de Güvenilir mi?

site güvenilir de, ben şahsen alışveriş yaptım da; ama ne siparişi verecen? gümrük politikalarından haberin yok galiba?
  6. shruikan

Eldiven seçimi ,PROSEV GL60,66

titanyum yok bilmem paladyum falan onlara takılma. kışlık alıyorsan montun kol ağzının üstünü kapatacak şekilde olsun.
  7. shruikan

2. el Mt25 alınır mı

alınabilir mi? evet. alınmalı mı? hayır.
  8. shruikan

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

"balanslı" olsa, tam tersi titrememesi lazım.
  9. shruikan

Cfmoto nk250 fan açmıyor

öyle bir durumda kenara çekip stop etmektense, yüksek vites düşük devir sürüp radyatöre hava akışı sağlamak daha doğru olmaz mı? hadi beyin fırtınası yapalım.
  10. shruikan

Hain Davranış

bizim millet fotoğraf çekmeyi bile bilmiyor. benim kazamda da birine telefonu verdim araçları, kaza mahallini çek diye; pezevenk utanmasa telefonu araçlara değdirerek çekecekmiş. arkadaş, bu amk fotoğrafını azcık geniş açılı çekin ki neyin neresi olduğu anlaşılsın.
  11. shruikan

Tavsiye?

köpüren ucuz ne varsa onu al. yağı çıkarsın, kafi. o kadar da takma kafana.
  12. shruikan

Adam olunmaz doğulur karşınızda aksiyon kamera

kamera çok aşağı bakıyor. kadrajın yarıdan fazlası motor.
  13. shruikan

Alt devirlerde çekiş zayıfladı üst devir normal

hava filtresi depo altında değilse erişmesi nispeten kolay bir yerdedir, kendin sök bak. temizle ya da yenisini tak. enjektör ya da bujiden olsa tekleme, stop etme falan olurdu.
  14. shruikan

Trafik kazası geçirdim

o sıvı muhtemelen soğutma sıvısıdır; motor sarsılınca tahliye borusundan fışkırmıştır bi miktar. demek ki neymiş? atar bakışı yapmıyoruz. geçmiş olsun.
  15. shruikan

Bir kilograma 80 beygir güç sığdıran rekortmen elektrikli motor!

bunlar elbette güzel gelişmeler; fakat bu küçük ama güçlü motor pili ne kadar çabuk bitirecek? o açığı kapatmak için mecbur büyük bi pil lazım. motordan kazandığı avantajı pil ile kaybedecek. konunun otoriteleri de hep pil konusuna vurgu yapıyor zaten. motorlar gelişiyor, küçülüyor...
  16. shruikan

Bir kilograma 80 beygir güç sığdıran rekortmen elektrikli motor!

mesele motorun kapladığı yer değil ki; asıl mesele bataryanın kapladığı yer. motorlar halihazırda da gayet hafif ve küçükler zaten; ama piller hala fazla ağır ve büyük.
  17. shruikan

Uzun yolda kasık ve bacak ağrısı

bu "motoru sıkmak" olgusunu canını çıkarırcasına sıkmak olarak algılamayın. bacaklarınızı depoya yapışık tutun yeter, ekstradan bir kuvvet uygulayarak daha da sıkmanız gerekmiyor. cruiser bilmem ne sürer gibi açılmasın bacaklarınız, yeter. gidip de istanbul parkta diz-dirsek değdirmiyorsunuz...
  18. shruikan

Motosiklet eldiven sorunu

baş parmak uzun kalması önemli değil, en fazla yanlışlıkla korna/sinyal yaparsın. önemli olan işaret, orta ve yüzük parmağı; serçe parmak da çok önemli değil. bu üçü uygun boyda olsun, manete takılmasın ucu, yeter.
  19. shruikan

Lastikler çok kayıyor

yav 4 mevsim lastik mi olurmuş? 4 mevsim mont, 4 mevsim lastik, 4 mevsim eldiven... sırada ne var?
  20. shruikan

Zincir bakımı nasıl olmalı?

motul paste kullanıyorum, hiç de memnun değilim. sürmesi dert, kir/toz yapışıyor. sağa-sola sıçrar korkusuyla da akışkan yağa cesaret edemiyorum.

Yeni mesajlar