Arama sonuçlarınız

1. shruikan

motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir?

ayrı ayrı belirtilmişse, otobüs/minibüs ile aynı hız sınırına dahil motosiklet, kamyon değil. ayrı ayrı belirtilmemişse herkese aynı.
  2. shruikan

En Sorunsuz KTM modeli

açılın, ben ktm kullanıyorum. sırasıyla 390 duke (10k km), 690 duke (20k km), 890 duke r (6k km) kullandım, halen 890 var. ben daha önce de dedim, ktm'nin bizim gibi dandik ülkelerdeki öcü-kaka algısının sebebi doğru-dürüst ustasının olmaması. basit bir arıza çıkıyor; ama "usta" kişisi...
  3. shruikan

Motorda frenlemek daha mı kolay

biçok değişken var o "durma mesafesi" denkleminde: lastik, kütle, sıcaklık, beceri, elektronik destekler... motosiklet küçük boyutlu ve hafif olduğundan, hızlanması da frenlemesi de çabuk hissettiriyor.
  4. shruikan

Yeni cezalar Hk.

"yaptım oldu" türevi meblağlar. azıcık kafaları çalışsa bu miktarları bulanların, düz ceza tutarı değil, aracın rayiç tutarına orantılı cezalar olması lazım. uyduruk kıytırık gelir belgesi beyanı ile de yırtamazsın böylece.
  5. shruikan

Motomax Alışveriş Deneyimi - Tüketici Hakem Heyeti Şikayeti

ben bi şeyden muzdarip değilim; okuman mı yok anlaman mı yok? bu konuda kargo ücreti diye ağlayan ben miyim? boş yapma.
  6. shruikan

işte firmalar da sen ve bu konuyu açan gibiler yüzünden böyle yapmıyor mu zaten? iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diye bi laf duymadın mı hiç?
  7. shruikan

kanun bize cayma hakkı veriyor 14 gün süresince internetten üzerinden bizzat görmeden satın aldığımız öte-beriler için, kanun maddesi bu. kanun maddesinde cayma sebepli iadenin kargo ücretini kimin karşılayacağını yazmıyor. keyiften iade edebilir mi kişi? evet edebilir. sırf keyiften iade...
  8. shruikan

işte tam "problem müşteri" tanımının vücut bulmuş hali bu eleman. kendin cayıyorsan kendin ödeyecen kargo parasını, yani anlaması bu kadar zor bir konsept mi bu? bi de utanmadan şikayet etmiş. umarım thh sana kitler.
  9. shruikan

Sıfır Drift L istop etme sorunu

subap ayarı istiyor gibi
  10. shruikan

Kaza anı ve tahminler

hafta mı? 1 senede çözülürse öp de başına koy.
  11. shruikan

Yeni motorumdan gaz bırakınca gelince motor freni sesi ?

şimdi eğri oturup doğru konuşalım.. 93 kilo artçı olmaz. 93 kiloluk herif gitsin dolmuşa binsin. 93 kiloluk herifi artçı diye motora bindiriyorsan sende de pek akıl yok demektir. 93 kilo artçıyla ne fren tutar ne de gaz yer. böyle estetikten uzak durumları görünce/duyunca sinir katsayım artıyor.
  12. shruikan

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

abi sen güney yarım kürede mi yaşıyon?
  13. shruikan

Ktm 890 smt vs Ducati multistrada 950

bende smt değil de duke var, aynı motor bloğunu kullanıyor, ben herhangi bi arıza yaşamadım. gerçi ben çok binmiyorum, daha 6000'i görmedim sanırım. çok pimpirikli isen, geneli öylemi bilmiyorum, üst kapak contasının yuvarlak kısmından belli belirsiz bi yağ terlemesi oluyor. orijinal contanın...
  14. shruikan

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

extreme spor meraklılarından sonra en anlamadığım kitle, böyle skindirik ülkelere gezmeye gidenler. lan o kadar mı canınız sıkıldı? lan hiç mi yapacak başka bi şey bulamadınız?
  15. shruikan

Kışlık eldiven hakkında...

benim kışlık eldiven yıkanır mı lafıma laga-luga yapana kadar, önce "kışlık eldivenin" bile isteye suya bandırıp bandırıp yıkandığında su/esinti geçirmeme özelliğini ne hızda kaybedeceği konusunda beyin fırtınası yapın. bir ürün var ki, kötü şartlarda su ve hava geçirmemesi özelliğiyle...
  16. shruikan

Kışlık eldiven hakkında...

kışlık eldiven yıkanır mı lan?
  17. shruikan

Ne yapabilir bu?

"merhaba bayım, tanışalım" diyeydin ya?
  18. shruikan

Yeni yılda noter işlemi

güvenli ödeme zorunlu, noterden onay verecekler de para o şekilde karşı hesaba geçecek. önceden komisyon alıyordu takasbank, demek ki almıyor artık. noter ücreti satış bedelinin 0,2% idi galiba.
  19. shruikan

Kadın sürücü problemi

bizde her şey ortalamanın altı. yaşam standartları, kazançlar, hobiler, davranışlar... bilimsel olarak da kanıtlandı zaten, türkiye ortalamada gerizekalı bi ülke.
  20. shruikan

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

MCN'den Neevesy, Bike World'den Chris.

Yeni mesajlar