Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

En iyi termal içlik ?

https://www.thermoform.com.tr/thermoform-heavy-unisex-termal-iclik-hzt1001r001 bunu kullanıyorum.
  2. LynXMaSTeR

Kawasaki Zx6R 2024-2026 İkinci Geri Çağırma

kawasaki bu işi beceremiyor
  3. LynXMaSTeR

En iyi termal içlik ?

thermoform
  4. LynXMaSTeR

Elektronik Gaz Kolu Telli Sisteme Dönüşür Mü?

gaz koluna gelene kadar çok daha sık karşılaşılan sorunlara odaklanın bence. öncelikle, lastik patlarsa ne yapılır mesela? zincir koparsa ne yapmalı? gaz kolu son düşüneceğiniz şey olsun.
  5. LynXMaSTeR

Kanun Teklifi Kabul Edildi; Kapsamı Genişledi Yeni Cezalar Geliyor!

mesele cezanın miktarı değil, mesele herkese eşit bir şekilde uygulanmaması.
  6. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

siz yanlış algılıyorsanız yapabileceğim bir şey yok. ekonomik veriler ortada. matematik belli.
  7. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

sen anlamak istemiyorsun sanırım. ben sana mevcut koşullara göre pahalı olduğunu söylüyorum, sen hala olayı farklı yerlere çekiyosun. tamam sana göre ucuz. hatta 1000 değil 3000 olması lazımdı. ancak bu gerçekleri değiştirmez. hala pahalı.
  8. LynXMaSTeR

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

en son gittiğim fuarda 400 liraya satıyolardı bunu, arkadaşlar aldı, bende pantolon var diye almamıştım, fiyat nerelere gelmiş.
  9. LynXMaSTeR

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

bi arkadaşta benzinle çalışan ocak vardı, çinden almış, onun benzerini bulamıyorum piyasada. kartuş derdi yok, bitince depodan çek benzini doldur (:
  10. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

benim ne iş yaptığımın önemi yok, senin de ne iş yaptığının önemi yok. matematik ortada, mevcut koşullarda pahalı, bu kadar net. istediğin kadar bahane uydurup fiyatın uygun olduğunu söyleyebilirsin. dediğim gibi sana çok ucuz da geliyor olabilir. sonuçta mercimek çorbasını 50 liraya satan esnaf...
  11. LynXMaSTeR

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

Diğer japonlara göre daha uygun fiyatları
  12. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

işte bu yüzden fiyatı şişirmişler. yoksa 1000 liralık iş değil. ancak bazı arkadaşlar yüksek fiyatlara öyle alışmış ki onlara normal geliyor.
  13. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

hocam bana göre değil, mevcut piyasa koşullarına göre pahalı. sen ne düşünürsen düşün. senin için belki çerez parası olabilir, hatta 1000 değil 3000 lira alması gerekirdi diyebilirsin. ancak bugün bu fiyat pahalı, net! konuyu açan arkadaş kazıklanıp kazıklanmadığını merak etmiş, üzülerek...
  14. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

"neye göre pahalı?" dediğin için cevapladım. bu arada hâlâ pahalı!
  15. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

bugünün piyasasına göre pahalı. asgari ücretliye göre pahalı. mevcut ekonomiye göre pahalı. parça ve işçilik ücretlerine göre pahalı.
  16. LynXMaSTeR

Kazıklandim mı

https://www.hepsiburada.com/volkel-m18x2-5-1-5d-helicoil-yay-v-coil-25-adet-pm-HBC00003TSFXD 50 liralık ürünü 1000 liraya takmışlar. 950 TL işçilik PAHALI.
  17. LynXMaSTeR

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

yamaha genelde alüminyum şasi kullanıyor, honda ise çelik. alüminyum bir kez yamuldu mu düzeltmesi imkansız, ancak çelik düzeltilebiliyor. bu yüzden yamaha daha narin ve kırılgan, honda ise daha dayanıklı.
  18. LynXMaSTeR

Honda CB 750 Hornet Üst Fren Merkezi ve Balata Değişimi

hocam abs çok erken mi devreye giriyor sizde?
  19. LynXMaSTeR

Ktm Duke 390 Tamiri

hocam servislerde de sanayideki ustalar çalışıyor. o yüzden düzgün ustayı bulmak önemli. çoğu servisteki usta hala yağ kapağını havalı matkapla sıkıyor, cıvataların içinden geçiyor.

Yeni mesajlar