Arama sonuçlarınız

1. LynXMaSTeR

Tavsiye

evet böyle, bunların bi de uzunlukları ayarlanabilir, katlanabilir modelleri de var. şunun gibi. ben aliexpressten almıştım, baya ucuza gelmişti. en ucuz nerede satılıyorsa oradan al geç, hepsi aynı malzeme. https://zirvemotor.com/urun/yamaha-yzf-r1-2004-2008-cnc-manet-seti-katlanir-manet-takim/
  2. LynXMaSTeR

Tavsiye

alabilirsen spor manet al, ayarlanabilir olanlardan, orijinal manetler eli yorabiliyor. bi de depo çizilmesin diye tankpad alabilirsin. onun haricinde hiçbir şeye ihtiyacın yok.
  3. LynXMaSTeR

Avrupa'nın En Çok Motosiklet Kullanıcıları Neden İtalya'da?

çünkü şehir merkezlerinde sokaklar dar, motosikletle ulaşım daha kolay. ayrıca çoğu şehirde artık elektrikli taşıtlar kullanıldığı için elektrikli scooterlar, martı tarzı bisikletler kullanılıyor çoğunlukla.
  4. LynXMaSTeR

Neden oldu?

taksinin hiçbir kusuru yok.
  5. LynXMaSTeR

İnterkom Önerisi

Bu durum senin kaskınla alakalı, interkom kulaklığı için yer varsa duyarsın, yoksa kulağına yapışır duyamayabilirsin. Müziği son ses açarsan da duyamayabilirsin tabi. Ben 8 yıldır kullanıyorum, memnunum, kaskta kulaklık yeri var, baskı yapmıyor, kullanımı rahat. Mikrofonu da gayet yeterli...
  6. LynXMaSTeR

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

kuryelere takograf takılması lazım aslında, günde kaç saat motor sürdükleri belli değil, dalgınlıktan kazaya sebep olabiliyorlar
  7. LynXMaSTeR

Zincir hala gerilebilir mi?

Takozdan belli olmuyo ki kırmıza gelip gelmediği
  8. LynXMaSTeR

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

kapalı alan bulamamışlar mı sınav yapacak? onca pazar yeri var, oralarda yapsalar ya. acemiler için böyle havalarda sınav yapılmaz.
  9. LynXMaSTeR

İnterkom Önerisi

https://www.motosiklet.net/forum/konu/vnetphone-v6-1200-intercom-incelemesi.179707/ 8 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. yurt dışında 30 dolar civarında ancak şu anda aliexpressten falan alınmıyor vergi durumlarından dolayı, ülkemizdeki alışveriş sitelerinde 2500-3000 TL aralığında bulunabilir.
  10. LynXMaSTeR

Takip cihazı önerisi olan varmı ?

o fiyata bulabilirsen olsun hocam (:
  11. LynXMaSTeR

Takip cihazı önerisi olan varmı ?

ben airtag gizledim motora, onunla takibini yapıyorum. isteyen olursa da elimde henüz kullanılmamış fazladan var, 1000 TL den satabilirim.
  12. LynXMaSTeR

Mitas Sport Force Lastik Hakkında

r25 in arka 140 değil miydi? farklı ölçüde lastik almayın, aldırmayın.
  13. LynXMaSTeR

R25vs450SR

cfmoto almak demek zar atmak demek. sorun çıkmazsa ne âlâ, ancak sorunlar bir başladı mı saç baş yoldurur.
  14. LynXMaSTeR

Pirelli supercorsa sp v3

650r da corsa 2 kullanmıştım 10k km de taktırdım, 25k km ye kadar kullanmıştım, sonra sattım motoru, diğer arkadaş naptı bilmiyorum, ancak ben satarken hala iyi durumdaydı lastikler. 3 farklı hamur vardı sanırım corsada, o yüzden daha dayanıklıydı, virajda da bi o kadar iyiydi. pegleri sürtene...
  15. LynXMaSTeR

Pirelli supercorsa sp v3

rossoların ömrü kısa, ben cbr 250r da kullanmıştım rosso 3 ü, 10k km den sonra gerçekten tutuşta ciddi düşüş başlamıştı.
  16. LynXMaSTeR

Bu ilan fiyatları ne ayak?

dizeli amorti etmek için senede 40-50 bin km yapmak gerekiyordu, onu yapınca da satarken yüksek km olduğu için fiyatları düşüyordu. nereden baksan mantıklı bir alışveriş değildi dizel araç almak.
  17. LynXMaSTeR

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı.

iyi de bu salak o cezayı yine ödeyecek, niye böyle şov yapma derdinde ki...
  18. LynXMaSTeR

Bu ilan fiyatları ne ayak?

al benden de o kadar. adam benzinli araç alıp çok yaksa da rahat rahat sürmektense gidip mazotlu, bakımı masraflı aracı sırf az yakıyor diye alıyor. motosiklette de durum benzer işte. adam gidip 400-500k motora veriyor, sonra da az yaksın istiyor. 350k lık bi motor al, çok yaksın ama 500k ya...
  19. LynXMaSTeR

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

istediğiniz fiyata satamıyorsanız satmayın, sırf satılsın diye gereksiz zarar etmenin manası yok. şu an piyasa kendini uyanık sananlarla dolu, ucuza alıp 3-5 hafta sonra tekrar satışa koyup kar etme derdinde. aracılara kazandıracağınıza kendiniz binin. bende arada ilana koyarım motoru, istediğim...

Yeni mesajlar