Arama sonuçlarınız

1. yec

Motoru 48 derece yatirabiliyorum daha iyisini yapabilen var mi ?

Şu noktaki Nuri'nin videolarını izleye izleye öğrendik artık. İlk geçtiğimde lan ben burayı tanıyorum hissi olmuştu. İkincisinde çıkardım. 1762782696 İnsanlar 160-170 le viraja giriyor, ben biraz yatınca motor lowside a girecek diye korkuyorum. Eğitim şart. :D
  2. yec

9 Kasim CONK BAYIRI

Abi, beni üzdün.
  3. yec

Maxi Scooter Önerisi

Joyride 300'ü @Mr.wind kullanıyordu sanırım, beğendiğini söylüyordu.
  4. yec

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

İyi olan kazansın diyelim o zaman. :D
  5. yec

Biz AT yi alıp kenara çekilmedik henüz hırbo. Benzerini yapınca düşünmeyi bırakırız. :D DL650'ye niyetliyim. Cyan'ı bekliyorum.
  6. yec

Bu kaplanların satış zamanı kağıttan kaplana dönmesi düşündürüyor beni ya. Nasıl piyasası, satılıyor mu acaba ?
  7. yec

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Kısa bir süre emaneten kullandığım G310GS dışında BMW sürmedim, ki o da BMW sayılmaz. TVS üretiyor bildiğim kadarıyla. Ama eninde sonunda bir GS alma niyetim var. Buradaki tecrübeler de bayağı destekliyor bu isteği tabi ki. Artçılı kullanım için, rahat bir şekilde uzun yol yapabilme kapasitesi...
  8. yec

İlk manuel motor(Cf250-Duke250-Mt25)

Şehir içi ikinci motor olarak kullanılabilir bir ihtimal o zaman. Soruya cevap olarak; eğer şehir için olacaksa eski motorum cb250r öneririm. Yeni modellerde kaydırmalı debriyaj falan da var, iş yapar yani. İkinci olarak 2el olması koşuluyla Husq Svartpilen 250 alırdım ben olsam. Aldığına yakın...
  9. yec

İlk manuel motor(Cf250-Duke250-Mt25)

65 70 bin liralara 23-24 model 6bin km altı makineler var sarı sitede, enteresan. Nedeni nedir acaba ?
  10. yec

Yediğiniz en büyük ceza

Bir kaç hafta önce kasksızlıktan yedim. Motoru park ettim, kaskı eldiveni çıkardım. Sonra yeri hoşuma gitmedi. Yolun karşısında bir yere çektim. 10 m gitmemişimdir. %25 indirimli km'de 74500 tl yaktı.
  11. yec

Bi hayırlı olsun alırız

Makine ateş ediyor. Tekerin düz bassın.
  12. yec

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Çok mantıklı. @Cyan GS alsın. :D :D
  13. yec

Açıklamayı @espresso yapmış zaten. Ben daha ne söyleyeyim ? :D
  14. yec

Kaçınılmaz sonu ertelemenin bir alemi yok. Hazır bende DL650'ye niyetlenmişken, bu işi çözelim bence. :D Triumph'ı o kadar kötülediniz ki, çıkardım listeden, Versys aldım.
  15. yec

Maxiscooter ve artçılı olmaz. Enteresanmış. Benim Hondayla bile artçılı oluyordu 50 km'ye kadar. :D 1760009339 Senin motoru değiştirme zamanın gelmiş. Ne zamana ilana çıkar takribi ?
  16. yec

Kurtuldum diye bakmıyorum, memnundum kullanmaktan. Ama piyasası az maalesef. CB250R.
  17. yec

Royal enfield takas kampanyası

Adam ağzının tadını biliyor. Ama süzekli daha iyi sanki. 1759491078 Hata sende abi, süzekli diye isteyeceksin. :D
  18. yec

Vay arkadaş, doğru. Dün yazmıştın, linkler falan.. Okuduğumuzu da unutur olduk.
  19. yec

@Cyan sen yetkili bir abiye benziyorsun. Bu 650 XT lerde döküm jant yok mu yahu ?
  20. yec

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Konu sahibinden özür dileyerek, Yaşadığım ilçede araç kullanan insanların 4 yol ağızlarında kontrol etme gibi bir alışkanlıkları yok. Bayağı haldır huldur devam ediyorlar. 30km/s gibi düşük bir hızda 5-10 m mesafede iki kere panik freni yaptım biri ABSli. Birinde kafadan kaydı, diğerinde ABS...

Yeni mesajlar