Arama sonuçlarınız

1. yec

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

İkinci eğitim bekleniyor çoğu kişi tarafından. :D @Okan Sinan Ocan
  2. yec

RKN 530 ADV Alınır mı

İroni içerir.
  3. yec

Valla benim konudan çok geç haberim oldu. Olsaydı mutlaka katılırdım. Eğer olursa ikinci bir program, büyük bir aksilik te olmazsa eğer, katılırım. Hocamıza da özverili davranışından dolayı kendi adıma teşekkür ederim.
  4. yec

Bir organizasyon daha yapılır bence.
  5. yec

Dünya devi Honda Türkiye'de yerli üretime başladı.

Keşke. Cl250 nin ilk tanitimi yapildiginda ben rebel sanip heyecanlanmistim.
  6. yec

En ucuz yollu düşük cc motor

Bu şekilde yola çıkıp Joymax z+ aldım. Sana başarılar diliyorum. Önerim karbüratörlü 100cc Cub. 20-25 e bulabilirsin 2018-2019.
  7. yec

Zincir yağı önerisi

Görüyorum ve arttırıyorum. Scooter, kesin çözüm. :)
  8. yec

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Bu birazda insandan kaynaklı değil mi ? Yolda çokça kez GS AT vs kullanıcıları benden önce selam vermiştir bana. Maxi scootercıların da selam vermediğini bilirim çokça. Genelleme yapmamak lazım. :)
  9. yec

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Marka, model, menşei fark etmeksizin Cub'ından GS'sine hepsini sürerim. Acımam. Motosikletsizlik kötü bir şey. ;)
  10. yec

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

Fiat 124 spider aynı alt yapı, farklı marka. Bence mx5 ten daha güzel duruyor. 1771482513 Ben olsam 206 cc seçerim. ATV'ler acaip dengesiz.
  11. yec

SYM Joymax Z Plus piyasası

Aynen öyle. Alımı, satımı, beklemesi... Hazır alıcısı varsa olur. Ya da şansımı denemek istiyorum da diyebilirsin. Belki de beğenir, kullanırsın. :D
  12. yec

Yağmurdan sonra ekipman temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Scooterdan sonra onu ben de fark ettim. Rüzgarla kavga ediyormuşum resmen. :D
  13. yec

Yağmurdan sonra ekipman temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Hem kask, hem mont için sadece su. Böcük möcük kanını da dalinle temizliyorum. As kurusun. Devam. İç astarını da makinede yıkıyorum. Kaskin iç pedlerini ılık su dalin ikilisi ile.
  14. yec

Motorun Üstünü Dışarıda Branda ile Kapatmak

Güneşte çabuk gidiyor brandalar. Ucuzu pahalısı fark etmiyor. Kancalı lastik fikri yerinde.
  15. yec

SYM Joymax Z Plus piyasası

Fiyat iyi. Piyasası, xmax forza gibi, çok hareketli değil. İkisinden de aşağı kalacağını sanmam. Binmek amacıyla alınacaksa, alınır.
  16. yec

Sente nedir

Aa, eğitimi mi varmış ?
  17. yec

En iyi termal içlik ?

Decathlon un basic seviyesi scooter da bayağı iş görüyor. Sağanak yağmurda ıslanmış olmama rağmen, bacaklarımda herhangi bir üşüme olmadı. Ama nakedla yaşasaydım aynı durumu, muhtemelen bacaklarımı hissetmiyor olurdum yolun sonunda. 1771307008 Decathlona kıyasla fiyatlar iyiymiş aslında.
  18. yec

Sente nedir

Ben de. :D
  19. yec

Duke 125 kaza ve motorumda sizce neler olmuştur?

Görüntü hoş değil.
  20. yec

250 cc üstü Kymco scooter alınır mı

Ana konuya sordum, buraya da sorayım. 2014 joymax 250i. 40 binde. Alınır mı ?

Yeni mesajlar