Arama sonuçlarınız

1. yec

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Sürüşüne ve oturuşuna hala alışamamış olmama rağmen, şehir içi için büyük nimet sukuter gerçekten. Geçenlerde bir market alışverişinden sonra bunları hayatta sığdıramam dedim çıkınca. Sığdı, hatta bir torba daha alacak kadar yer kaldı. Cb olsaydı gidonun tek tarafına yığacaktım hepsini mümkün...
  2. yec

Dünya turu

Kimsenin aklına gelmemiş, ben söyleyeyim bari. Vstrom. ;) Şaka bir yana kısıtlı motosiklet bilgimle ben de CRF tercih ederdim sanıyorum. Hafif ve görece tamiri kolay bir makina.
  3. yec

MT25 Eksantrik Zinciri Değişimi

Ellerine sağlık. İstediğimiz, beklediğimiz paylaşımlar bunlar.
  4. yec

Alemin paşası Suzuki Inazuma

5. yec

Merhaba...

Bugün gördüğüm kaçıncı benzer mesaj. Kamuoyu bir açıklama bekliyor sayın yetkililer.
  6. yec

Lifan KPT400 Gelmiş

Katılıyorum. Durum bizde de böyle olsa muhtemelen hiç konuşmayacağız alın almayın vs. Binip geçeceğiz. Tamiratı, servisi, ikinci eli hep problem.
  7. yec

Yeni Zontes 368G

Bu fiyata gerçekten zor. İndirim taksit olayı ile düşünülebilir belki. Özellikle mavi beyazı hoş duruyor.
  8. yec

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

Şu mesajı alıntılayayım da, kaşıntı başlar yakında bende. Öyle hissediyorum. :D
  9. yec

17 Mart Çanakkale Ege Kıyısı Gezim

Buraların en güzel kısmı da o. Her tarafta bir kalıntı bulabiliyorsun. Bu zamanlarda gitmek için en uygun zamanlar bana göre. Kimse olmadan tek başına gezebiliyorsun. Bir sonraki gezide Kalpli göl yakınlarında Alexandria Troas ören yeri ve antik stadyumu da var. Oralara da gidebilirsin. Kalpli...
  10. yec

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Şimdi baktım, sabahtan açıyor gibi görünüyor. Cumartesi sabahı tekrar bakarım, hiç olmadı ben buradan tek başıma çıkarım yukarı doğru. Müsait olursa @espresso ile buluşuruz. :LOL:
  11. yec

motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir?

Resmi olarak değerleri görmek isteyenler için, link.
  12. yec

Motosikletle Viraj Dönememek

Birde içten değilde, dıştan almaya başlayınca virajı bende Yalnız Spontini 110 iyiymiş. Kesin trident 660, Africa Twin, ADV1290 yanında falan da durmuştur. :)
  13. yec

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

Piaggio deyince akıllara @Nikkfurie gelir.
  14. yec

Honda CL250

Yok abi, yine 500 de gelsin. Almışken 500 alalım. 500 iyidir.
  15. yec

Honda CL250

Rebel rebel. Rebel 500 lazım. Eleminatör 500 de hoş ama, rebel.
  16. yec

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Tekerin düz bassın, rüzgarın az olsun. ;)
  17. yec

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Özelden telefonumu attım. Haberleşelim.
  18. yec

Virajda ön fren (ABS)

Hırbo honda över, @Okan Sinan Ocan hocaya "dedemize sahip çıkalım" derken biri öyle bir laf attı ki ortam bir anda tartışma arenasına döndü. İki dakika içinde taraflar oluştu: “Haklı olanlar” ve “kesinlikle daha haklı olanlar.” Arada kalanlar ise hakem gibi davranmaya, ortalığı sakinleştirmeye...
  19. yec

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Fotoğrafları gördükten sonra, eğitimi farketmeyip kaçırdığıma tekrar pişman oldum. Bir sonraki eğitime, eğer düzenlenirse, beni ilk sıraya yazabilirsin @tommygun. Ölüm kalım olmadıkça zaman yaratıp geleceğim. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler. 1773124489 Çanakkale etkinliği güzel olur...
  20. yec

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

M den XXL' a da baya genişlemiş.

Yeni mesajlar