Arama sonuçlarınız

1. yec

Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Motosiklet Yolculuğum

Güzel gezi, devamını Tracer'la yaparsın umarım.
  2. yec

Tiger 660 ve Tracer 700

Mekanik gaz teli yok taliba tiger 660 da o zaman ?
  3. yec

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

Bu fiyatlara svartpilen 250 yok ya. Olsa keşke ama yok.
  4. yec

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Bunlar niye ucuz ya ?
  5. yec

1200Km Marmara turu Tüm deneyimlerim

Güzel bir gezi, tebrikler. Yazdıklarına göre oldukça keyif almışsın. Bir sonraki seferde kamp yaparsan belki cüzdanında bir miktar nakit kalabilir. :) Asos'ta aşağılara doğru inmek istiyorsan sağa doğru tapınağa doğru değil, sola sarnıçlara doğru gideceksin. Oradan aşağılara doğru inebilirsin...
  6. yec

125-150 cc arası scooter

SYM jet 14 bulunabilir o fiyatlara.
  7. yec

Küçük çaplı 20 Haziran gezisi

Kelek çıkmadı da, arka tarafta kulak hizasından çok ağrıttı kafamı. Yarım saatte bir mola vermek zorunda kaldım 5 er dk. Şekle girene kadar biraz sıkıntı çekeceğiz sanırım.
  8. yec

Resim yükleyememe

Hızlıresim'e istediğin fotoğrafları yükle. BBcode kısımda yazan linki kopyala. Link içinde
  9. yec

2026 Model 250 NK İçin Kaçırılmayacak Kampanya Başladı!

Harbiden çok var piyasada. Farlardan Duke diye baktığım 10 motordan 8 i nk250 çıkıyor. Şekil makine. Yalan yok, ns den yakışıklı.
  10. yec

Gülpınar - Babakale arası 9 km. Yaklaşık 4.5 km si güzel, sıcak asfalt. Kalan kısım berbat. :D Eyvallah. :LOL: Seninle bir köfte gezisi yapamadık hala, ona yanıyorum abi. :D
  11. yec

Uzun zamandır tekrar yapmak istediğim bir gezi vardı. @yarım akıllı 'nın haber vermesiyle aldığım kaskı da bir hayırlayayım dedim. :D Tabi bu sefer biraz değişiklik rotada yapmak gerekti. Biraz da rüzgarlı olması sebebiyle epey hızlı bir tur oldu. Rota şu : Bayramiç'ten dağ yollarına vurup...
  12. yec

Vitesli mi Scooter mı

Yalan yok, @espresso 'nun xmaxe çok niyetlendim ama, rakamı karşılayamadım o zamanki şartlarda. Kıymetini bilen birine gider umarım. Hatta kalsın, küçük yerlerde daha çok gider.
  13. yec

Vitesli mi Scooter mı

Ben de iki parça malzeme aldım ama, bana yapılan savunma "kaskları bu şekilde gönderiyoruz" oldu. Poşetin içinde termalin kutusu da ezilmiş büzülmüş. Kargocular sağolsun. Beden de kalmamış kaskta, değiştiremiyorum. :D Neyse kask güzel ama. :D
  14. yec

Vitesli mi Scooter mı

Geldi geldi. Tekrar sağol. Kaskı çok şekil harbiden. Güneş vizörü de olsa güzel olabilirdi. Artık gözlükle takılacağız. Siyah vizör ileride belki. Daha kafama takıp deneyemedim ama. Öyle bir konu var. :D Yalnız paketlemelerini hiç beğenmedim. Kutuyu poşete sarıp göndermişler. Düşünce kask...
  15. yec

Vitesli mi Scooter mı

Sukuter harbiden mantık işi. Konforu, bagaj hacmi vb. konularda baya önde. Kymco 250, Sym 250'likler iş yapar.
  16. yec

Scooter Önerisi

Ek olarak SYM Jet 14 200.
  17. yec

Sym Sym Joymax 250i

Selamlar. Joymax z+250 'nin service manuel'i olan varsa yeşillendirebilir. :D Ben biraz araştırdım bulamadım, genelde gts'ninki var.
  18. yec

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Haziran. :D Şöyle bir konu var, bakabilirsin.
  19. yec

Foruma girerken sorun yaşayan varmı?

İkisini de yaşıyorum. Biraz da yavaş tepki veriyor site. Var bi sıkıntı. :)
  20. yec

Maxi Scooter Tavsiyesi

Mevcutta Joymax 250 z+ kullanıyorum. Servis konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Zaten sitesinde servis/bakım fiyatları da belli. Parçalar eskisi gibi ulaşılamaz olmadığından ve diğer ikisine göre daha uygun olduğundan (yarı yarıya) tercih ettim. Kronikleri, beğenmediğim yönleri var tabi ki. Benim...