Arama sonuçlarınız

1. A

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Aynen, ekstra bir işlem bilmiyorsan bunu söyleyebilirsin :)
  2. A

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

Hocam arkandan 15 saniye sonra gelen araçta sana çarpabilir, komple kırmızı ışığı kaldırmaları lazım :) Sen kavşağa girerken yeşil bile yansa yavaş girmek zorundasın, yeşilde hızlı geçsen dahi ceza maddesi var ceza yiyebilirsin bu yüzden ani durmamak için kırmızı da geçmek malesef bahane olarak...
  3. A

İşlem farkı nedir, miktardan bahsetmiyorum. İdari para cezası + Araç trafikten men edilir. Varmı farklı bir işlem?
  4. A

Nedir fark ?
  5. A

Yetersiz ehliyetin, hiç ehliyeti olmayandan farkı yok kanunen aynı işlemleri görürsün. Geçici olarak alınan ehliyette de aynı işlemler uygulanıyor. Hepsi aynı işlem bildiğim.
  6. A

Trafik Polislerin Saçmalaması

Hırsızlar genelde iterek götürür, poliste tedirgin olmuş ehliyet sormuş, artislik yapacam diye olayı büyütmüşsün. insan gibi konuşsan zaten anahtarı gördükleri anda giderler, egzosla felan uğraşmazlar. Adamlar iplemeden de gidebilirdi, ama kayıtsız kalmamış kontrol etmek istemişler. Güzel...
  7. A

Artçı problemi

Yıllardır artçılı sürerim halen duran araçların arasından dümdüz geçemem, aralık genişse o zaman cesaret eder geçerim sizlik bişey değil hocam
  8. A

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

İlk motorum Çinliydi 6 yaşındaydı zincirin yağlanması gerektiğini bilmiyordum 2 sene 20 bin km yağsız kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ondan sonra aldığım motorlarda zincir bakımına özen gösterip aksatmadım bu sefer bollaşmalar bozulmalar çoğaldı. Zinciri ne kadar az adam yerine koyarsanız o...
  9. A

Kazalı motor alınır mı?

Hocam alırken dikkat edin motor sağa çeker, sola çeker sürüşünetkilenir, diske sürter diski yer, lastik yamuk gider bilya dağıtır, zincir yamuk durur göbeği dağıtır, motor aksamını dağıtır daha onlarca sıkıntı doğurabilir.
  10. A

Motosikletim çalışmıyor

Sensör arızası sebebiyle motor kendisini korumaya alıyor çalışmıyor. Sensöre bakacak usta, bunun ayrı bir ustası yok herhangi bir orta seviye usta yapabilir. Motorun ustası olmaz motor ustası olur :)
  11. A

Hava kutusu içerisinde çamur

Merhabalar arkadaşlar motorum Mondial Xtreme Max 200i henüz 1800 km'de, hava filtresini temizlemek için çıkardığımda hava kutusunun içi bu haldeydi. https://hizliresim.com/g4dg0pd Filtre tertemiz ve arkası bu halde. Hava kutusunun içerisinde köşe de zeminden 1-2 cm yükseklikte 2-3 mm çapında...