Arama sonuçlarınız

1. HernePeş

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

birader okuma yazman yok mu ? baksana 999 cent yazıyo, 99 değil.
  2. HernePeş

şu yazım nedir be abi EQWEQWEQW çayı püskürttüm :D
  3. HernePeş

alışmamış adamdan kastın bizim ülkedeki malum 23 santimlerse şayet onlar alışkındır. Malum hepsi kendine Aslan diyip geçiniyo. Kedi familyası misali. Hamster sesine alışkındır ;)
  4. HernePeş

Drift L gidon felaket titriyor

ben daha çok şey şarkısını söyliceksin sandım 'GRRRRR ANILI DİDİM PARAN THE JEANS' bkz. YouTube: Mert abi
  5. HernePeş

Drift L gidon felaket titriyor

İstanbuldaysan Çetin Motor var Bağcılar Güneşli'de. Pulsarımı oraya bakıma götürürdüm. Arayıp bir sor istersen. Harbiden çok temiz ve kaliteli çalışıyolar. Kötü olan tek şey telefonda konuştuğun ve WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğin bayan çalışan.
  6. HernePeş

Merhaba, harbiden Siz ve @Lunatique kaliteli bir yazı dökmüşsünüz ortaya. İnsan böyle kaliteli yazıları okudukça bi içi ısınıyo. Açıkçası yanıt vermekten vazgeçtim dediğiniz yazıya da cevap vermenizi Rica ederim :)
  7. HernePeş

Ulan takoza mı kaldık?

Mesleğim gereği böyle olayları kimin ne şekil yaptığını kolayca bulabiliyorum çoğu zaman. Yerinde olsam tespitçilik oynar, yakalarım. Gerekirse bir köşede buz gibi havada pusar beklerim. Bulduğumda da şeftalisinde egzozu sökülmüş drift l gibi ses çıkaracak Fişkenceler yaparım :)
  8. HernePeş

Ulan takoza mı kaldık?

bence gayet mantıklı. Aranızda MT07 kullanan var mı? adrese gerek yok kendinizi belirtin yeter. Bir arkadaş soruyo :) :D
  9. HernePeş

Öndeki aracı dibinden takip eden tip!

tvs süren arkadaşıma artçılık yaptım, bu anlattığın hareketleri uyguladığı için yolun kenarında motordan indirip gideceğim yere tek gittim. O da metroyla geldi. Kendi motoruyla rezil oldu anliyacağın. Caz cuz etti, o zaman bi daha benı motoruna bindirmezsin olur biter veyahut bu hareketleri...
  10. HernePeş

bereketi kaçmasın diye çok bakmıyorum abim :ROFLMAO: Rabbim nasip etmesin kimseye, şuana kadar kullanmak kısmet olmadı. Konu Namus ve Aile olmadığı sürece elime oturucağını sanmıyorum. Kimseye nasip olmasın inşallah.
  11. HernePeş

Doğduğum günde beri mukayetteyim, sünnetçi adamın bile yaklaşmaya korktuğu bi alet Osman emmi. İnanmazsan göstereyim bak :p:ROFLMAO::ROFLMAO:
  12. HernePeş

çok haklısın vallaha Osman emmi, benim de hep bıçak, kasatura, muşta koleksiyonum vardı. Çok severdim, evi taşıyınca annem saklayıp millete vermiş. İyi mi etti kötü mü anlayamadım :D Silah olarak da aldım fakat Annem benden saklıyo, gizli gizli bi tane daha aldım, onu da saklamış. Neymiş sinirli...
  13. HernePeş

Kredi kartı çıkartabilir miyim

ve aleykumun selam, evet kredi kartına başvuru yaparsan kredi kartı verirler. Fakat 100bin tl vermezler. 40bin de vermezler.
  14. HernePeş

50CC Motorlara Trafik Sigortası

cansın Osman abim, 2 3 ay sonra bu kardeşin (hapse girecek) duke alacak. Çüküne layık bir motorcu olacak. 2024 model alıcam, eski gösterge kötü duruyo açıkçası. Belki de genç olduğum için çüküm gösterişli olsun istiyorum. Huni bulamazsam Askeri beremi takıcam abi, o uygun mu ? Tekrardan Teşekkür...
  15. HernePeş

nakedçiyim hem de çok ağır :D Osman emmi veya diğer Dük kullanıcıları tavsiye verseydi çok iyi olurdu.
  16. HernePeş

şuan almak istesem önerir miydin mesela? 2 3 ay sonra almayı düşünüyorum açıkçası. Şuan biraz borç ödediğim için imkanım yok. Duke 250 veyahut biraz daha birikim yaparsam bi ihtimal Duke 390 ?
  17. HernePeş

Osman emmi sana bir sualim olacak; senın Çükün olduğu için Dükün var, bende Dük 250 alsam nasıl olur? Nasıl motor alınır mı 2024 modeli. Bakım aralıkları, kronikleri, ne kadar yakıyo vs. ha bide bende senın gibi kafama huni koyup pp yapsam kızar mısın?
  18. HernePeş

MT25 hala alınabilir mi?

acil bi durum söz konusu olmadığı sürece en az 3 yıl satmayı düşünmüyorum.
  19. HernePeş

MT25 hala alınabilir mi?

osman emmi göremıyorum attığın resmi, daha dorusu şuana kadar attığın hiç bi fotoyu göremedim. Tıklanamaz durumda. 1763546556 üstadım eski model maalesef bakmıyorum. 2020 üstü bakıyorum. Duke 390 düşündüm fakat yok batıyo bilmem ne muhabbetleri çok canımı sıktı. Valla arkadaşlar bilmıyorum...
  20. HernePeş

MT25 hala alınabilir mi?

XSR hemen hemen tek kişilik, bana uymaz. SV650A çok eski, eskiyle geçinmek istemıyorum. GSX8S beğendım aslında güzel, piayasası baya yavaş ve az ama şans verilebilir haklısınız, onlar basit aslında. Alıcağım motorun testini vs yapmadan almayı planlamıyorum. Ön hazırlık misali.