Arama sonuçlarınız

1. T

Sjcam SJ4000 Nasıldır?

Az önce sjcam sj4000 modelini sipariş ettim. Ancak kaskın çenesine sabitlemek için gerekli aparatlar çıkıyor mu? Ve kamera hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
  2. T

Commuter motosiklete yağ soğutma radyatörü nasıl takılır?

Biz bulunduğumuz şehirde toplandık motosiklet kullanıcıları olarak. Genellikle motorlar 125-250 cc aralığında. Bende 600 lükle gitmek istemiyorum. Bu gün 125 cc lik motorumla uzun yola gittim ancak 200 km nin sonunda motorun şiştiğini farkettim. Yani yazın durmadan sürüş için pek uygun...
  3. T

Yağın benzin kokması

Yağı kontrol için çubuğu çıkardım çubuktaki yağda benzin kokusu vardı. 300 km önce yaptığım kontrolde böyle bi koku yoktu. Bu gün 200 km yol yaptım motor baya ısınmıştı dinlendirmek için durduğumda o arada yağına bakıyım dedim. O arada çubuğun üzerindeki kalan yağda benzin koktuğunu farkettim...
  4. T

Düşük devirlerde benzin bitmiş gibi gaz kesme

Arkadaşlar mondial motorumun bi sıkıntısı var. Kendisi şu an 10700 km de. Motor 4 bin altı devirlerde sanki benzin bitmiş gibi ara ara hır hır ediyor gaz azaltıyor. Yüksek devire çıkınca kesiliyor sorun. Yüksek viteslerde gazı bırakıp tekrar açınca tepkiyi geç alıyor. Gazı açıyorum 1 saniye...
  5. T

1955 model tek silindir 350 cc bmw kac litre yağ alır

Arkadaşın 1955 model 350 cc tek silindirli BMW si var. Yağını değistirecegiz ancak kac litre yağ alir bilmiyoruz. Bilen varsa yazabilir mi?
  6. T

Yoğun trafikte arkadakinin benden yol istemesi :D

Trafik kilitlenmiş durumda şeridimde bekliyorum ve arkadaki yol istiyor benden. Önümde en az 10 tane araba var hepsinin üstünden geçmemi bekliyor heralde. Bu arada aralardan geç falan demeyin ben araları kullanmam şerit hakkımı kullanırım.
  7. T

Açık hava filtresi tavsiye

125 lik ve 600 lük motor için 2 tane açık performans hava filtresi arıyorum acaba kullanan veya tavsiye edebilecek var mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ---------- Bir de bu açık filtrelere yağ sıkılıyormu kiri tozu tutsun diye bu yağ...
  8. T

Yağ değişimi

Arkadaşlar benim mc nin yağ değişimi 1000 km de bir diyor ama ben motoruma ipone katana serisi yağ koyuyorum bazende motul 7100 ustam 2000 km de bir değiştirsen olur diyor kullandığın yağlar kaliteli diyor ama ne yapayım şimdi?
  9. T

Göstergem bozulduuuu

Arkadaşlar şimdi gösterge bozuldu malesefki şimdi ben bunu değiştirince km sıfırlanacak satarkende gösterge değiştirdim deyince kazalı muamelesi göreceğinden korkuyorum açıkçası :D Bende yeni gösterge alsam km yi şu an olduğu km ye bire bir ayarlatsam kanuni bi sakıncası olur mu bunun?
  10. T

AEE Lyfe Silver kullanan bilen var mı?

Arkadaşlar bu aksiyon kamerasından aldım ama şarjı çok az gidiyor 1080 60 fps de 10-12 dakika çekince şarjı bitiyor. Daha 3 kere şarj ettim yeni aldım. İçerisindeki batarya bundan...
  11. T

Aee s60+ aksiyon kamera

Arkadaslar az once media markttan aee s60+ aldim indirimdeydi. Bu kameraya uyumlu mikrofon ve kask aparatı lazim. İcinden cikan aparat yolu tam almiyor. Ayrica yan çekiyor. Guzel kask aparatı var mi bildiginiz uygun fiyatli. Çeneye sabitliycektim ama kaskimin cene kismi bombeli ve eğimli o...
  12. T

Güven vermeyen zeminlerde sadece motoru yatırmak

Ya psikolojik olarak mı yapıyorum bilmiyorum ama zemini güven vermeyen kaygan olabileceğini düşündüğüm yollarda kendim hep dik duruyorum sadece motoru yatırıyorum virajlarda. Bu psikolojik bir şey mi yoksa bilinç altımızla daha önceki tecrübelerle oluşturduğumuz bir şey mi? Yani dik duruyorum...
  13. T

Yeni motor düşünceleri

Arkadaşlar 125 lik motorumu satıp onun yerine hem uzun yola çıkabileceğim, rahat, günlük olarak da kullanabileceğim, gücü hem şehir içi hem uzun yolda tatmin edebilecek 2 kişi rahat yolculuk geçirebileceğim, rahat yormayacak, az yakan ve ömürlük bir motor arıyorum. Hani alıp 10-15 yıl...
  14. T

Blok üzerinde motor yağı var

Arkadaşlar dün gece motoru baya soğuk bi yere koydum hem rüzgar alıyordu hemde çok soğuktu. Neyse sabah oldu gittim motoru almaya hiç bakmadım sağına soluna zaten çok zor çalıştı baya gaz vermek zorunda kaldım çalışmasını devam ettirebilmek için. Çabuk ısısnsın diye 3 bin devir civarı gaz...
  15. T

Gecenin acil sorusu

Birazdan arkadaşımı almam gerek kendisi yolda kalmış ulaşacağı bi yer yok buranın yabancısı. Benim küçük motor serviste şu an r6 ile çıkıp almam gerek ancak deposu bomboş belki yarım litre vardır içinde. Şimdi ben bununla 6 km ötedeki benzin istasyonuna gidebilir miyim :D ---------- Mesajlar...
  16. T

El yapımı motosiklet

Şimdi konuyu anlatayım biz 2 arkadaş kendi motosikletimizi yapacağız böyle bi proje düşündük. Belli bi miktar da bütçe ayırdık. Bir çok parçasını kendimiz yapacağız sadece mekanik parçaları ve motoru hazır alınacak. Yarın konuyu üniversiteden imalat dersi hocama da anlatacağım fikir vermesi...
  17. T

Soğukta marş basmama

Az önce işten çıktım neyse anahtarı taktım çevirdim bir kez çalıştırdım çalıştı iyi güzel ama yanlışlıkla switch e bastım kapandı motor. Tekrar marş verdim çalışmadı marş sesi çok zayıf geliyordu dünde aynısını yaptı. Dışarıda soğukta bırakınca 10 saat kadar çalışmayınca böyle yaptı bu günde...
  18. T

Kask komple hazır kaplama sticker var mı?

Arkadaşlar kaskımın üzerindeki desenler sürtünme v.s ile deforme oldu bende yeni bir kask almak istemiyorum zaten kaskım yeni ama sağa sola yan şekilde v.s koyunca ister istemez çizildi çoğu yeri. Acaba bu kasklar için komple giydirebileceğim bi sticker tarzı kaplamalar var mı veya kask için...
  19. T

Sanırım yağ kaçırıyor

www.4GP.ME/bbtc/1540629074752.jpg www.4GP.ME/bbtc/154062915380.jpg Hizliresim e yukleyemedim telefondan arkadaslar kusura bakmayin acaba bu yağ mi yoksa baska bir sey sicramista onu mu orda toplamis bilemedim elimi surdum elimde yağ gibi kaldi.
  20. T

Arkadaşıma zehri verdim

Arkadaşlar dun aksam karar aldi motor alacak ama cocuk simdiye kadar hic kullanmamis. A2 ehliyeti yok ama b ehliyeti var bende dedim madem tecrubende yok motosiklet ehliyetinde yok gel sana 50 cc bi motor alalim dedim scooter istemedigini biliyordum baktim biraz arastirdik kuba dragon 50 almaya...