Arama sonuçlarınız

1. uthec

bu iki dizlik arasında fark var mı?

s.a. arkadaşlar.. ufo dizlik alacağımda bu ikisi arasında baya fiyat farkı var..görünüşte fark göremedim..acaba temsili resim kullanmış olabilirler mi? birinde depo çizmez demiş, diğerinde öyle birşey dememiş.. fark var mı bu iki dizlik arasında...
  2. uthec

Ege'de Çadır Kamp ve Pansiyon İçin Yer Önerisi Lütfen

Arkadaşlar merhaba, bayram için Ege Sahillerine ailecek tatile gitmeyi düşünüyoruz. Tatil süresinde çadırda ve pansiyonlarda kalacağız. Otellerde kalma imkanımız yok. İnternetten baktım biraz çadır kamp için güzel bir yer aradım ama ben bulamadım sanırım..eminim siz uygun fiyatlara güzel yerler...
  3. uthec

Karadeniz Güzellikleri ve PLaj Kampı [ uthec & cakalaz ]

haftalardır planladığımız fakat aksilikler yüzünden sürekli ertelediğimiz Tirebolu kampımız.. bir pazar sabahı Doğan beni arar. - Alper ne yapıyorsun = uyuyorum Doğan - hava nasıl? = güneş görünüyor şimdilik - bizim kamp işi ne oldi? = gidelim dersen gidelim Doğan..ben dünden razıyım - ben 15...
  4. uthec

"Altyapı Çalışması" gezisi... [Trabzon-Giresun-Rize MT]

Herkese merhaba, Malum Karadeniz'de motosiklet kültürü pek yok. 2-3 il toplansak 4-5 motorcu ancak olabiliyoruz. Bizde il il gruplaşmaktansa ortak bir Karadeniz MT oluşturalım dedik ve yaz için altyapı çalışmalarına başladık.. Bu havalarda bile her hafta gezi yapıyorsak, yazın Karadeniz MT'yi...
  5. uthec

"Kaleden At Beni, İn Aşağı Tut Beni" Gezisi...[Trabzon MT]

Herkese merhaba. Düzensiz kadromuzla düzenli olarak her hafta yaptıgımız gezilerimize bu hafta 3 kişi ile bir yenisini daha ekliyoruz:) ve Giresun'dayız:) (Başlık ne alaka dimi..Giresun kalesine çıkınca bu geldi aklıma :queen: ) Uzatmadan anlatmaya başlıyorum. keos'u karşılamak üzere...
  6. uthec

"Güneşi Gören Lâz, Sandı Geldi Yaz" gezisi...[Trabzon & Rize MT]

"Güneşi gören lâz, sandı geldi yaz" misali şu son günlerde Doğu Karadeniz'de yüzünü gösteripte ısıtmayan güneşi de arkamıza alıp vuralım yollara dedik ve Rize' deyiz Andon Ilıcası ve fotoğraflar.. Keos ile Trabzon'da buluşuyoruz. Rize'ye doğru gazlarken yolda kısa bir mola..artçımız...
  7. uthec

Agv Airtech Multi Kask

merhaba arkadaşlar..bu kaskı almayı düşünüyorum ilk kaskım olacak..aramızda bu kask hakkında bilgisi olan var mı..kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. motosikletim cbr125. öyle çok sürat seven birisi değilim. en fazla 110-120 yaparım Agv Airtech Multi Kask -Dış Kabuk...
  8. uthec

M Beden Kask, XS Beden Revit Air Arıyorum

Arkadaşlar merhaba, 250 tl yi geçmeyecek temiz bir kask arıyorum. marka olarak lazer, nolan düşünüyorum. çeneden açılır veya full face olabilir.. mont olarakta revit air modelini düşünüyorum. satmayı düşünenler özel mesaj gönderebilirler..mail adresimi de yazayım.. [email protected]
  9. uthec

TV'de Japon Motosikletlerin reklamları neden yok?

Geçenlerde tv de mondial ve kanuni marka motosikletlerin reklamlarına rastladım ve aklıma bu soru geldi..TV'de Japon Motosikletlerin reklamları neden yok? Motorlu taşıtların reklamları için ayrımcılık mı var? Otomobillerin, Çin malı motosikletlerin hatta kamyonların bile televizyonlarda...

Yeni mesajlar