Arama sonuçlarınız

1. uthec

Honda CRF250L ile geçen 4 yıl

2014 yılında sıfır olarak aldığım ve üçüncü motosikletim olan Honda CRF 250L'yi alma hikayemi, onunla yaşadığım anılarımı, yaptığım gezilerimi ve motosikletin benim açımdan olumlu ve olumsuz yanlarını 13 dakikalık bir sürede anlattım. Dört yıl süren birlikteliğimizin kısa bir özeti. İZLEMEK...
  2. uthec

Honda CBR 250 Alma Hikayem, Gezilerim, Kazalarım...

2012 yılında sıfır olarak aldığım ve ikinci motosikletim olan Honda CBR 250R'ı İstanbul'dan Trabzon'a getirme hikayemi, onunla yaşadığım anıları, yaptığım gezileri ve başıma gelen büyük bir kazayı anlattım. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
  3. uthec

Ha Deyince Motosiklete Binilir mi?

Geziler dışında bazen sahilde öylesine turlamak isteriz ama motora binene kadar yapılan hazırlıklar için geçen süre yüzünden bundan vazgeçebiliriz. -Peki ne kadar zaman alıyor motosiklete binmek için yapılan hazırlıklar? -Üşenmeye ve vazgeçmeye değer mi? "Motosiklete bineyim" dediğimiz andan...
  4. uthec

Motosiklet Muayenesi 2020 // Tracer 700

2017 model Yamaha Tracer 700 marka motosikletim 3 yaşına geldiği için zorunlu olan araç muayenesini yaptırdım. Bu süreç nasıl ilerledi, nelere bakıldı, hangi işlemler yapıldı; motosiklet muayenesi için gerekli olan her şeyi anlattım. https://www.youtube.com/watch?v=ZREy0mZd_d8&t=19s...
  5. uthec

Motora başlama hikayem ve ilk motosikletim

2010 yılında ilk motosikletimi alarak başladığım bu serüven, aslında daha önceki yıllarda heves olarak çoktan başlamıştı. Bu hevesi başlatan ise motorcu olmayan ve motor almamı istemeyen babam oldu. Güzel anılarla başlayan motosiklet maceramı ve ilk motosikletimi alma hikayemi bu videoda...
  6. uthec

Yeni aksiyon kameram GoPro Hero 8 Black

Ekipmanlarımın ana kahramanlarından birisi aksiyon kameram olan Gopro Hero8 Black. Kendisi ilk aksiyon kameram değil ama aldığım ilk GoPro. O yüzden son modelini almak istedim ve paraya kıydım. https://www.youtube.com/watch?v=O1l19WB1nxk&t=38s
  7. uthec

Yağmurlu ve yorgun bir sürüş | Şavşat Karagöl

Gezimizin bu bölümünde, Şavşat Karagöl'e gidiyoruz. Yoğun bir yağmurda geçen sürüşümüz bizi çoraplarımıza kadar ıslatırken peşimizi de hiç bırakmıyor. Sadece yağmur olsa iyi....Planda olmayan gece sürüşü ile 15 saat motor üzerinde... https://www.youtube.com/watch?v=zo79zkOt0MQ ABONE OLMAYI...
  8. uthec

Cross Parkuruna Giriyoruz Ama Çıkamıyoruz

Gezimizin bu bölümünde Artvin Motosiklet Festivali'ne katıldık. 1 gece konakladığımız festivalde yedik, içtik, güldük, oynadık ve motorcu arkadaşlarla sabahlara kadar uykusuz sohbetler ettik. İşin bu kısmı eğlenceliydi. Eğlenceli olan diğer kısım ise sabah uyandıktan sonra başlayacaktı. Selim ve...
  9. uthec

İspir'den Artvin'e Yusufeli yolları | Crf250L

Tehlikeli Yollar gezi serisinin 4. bölümü yayınlandı. Gezimizin bu bölümünde İspir'den Artvin'e gidiyoruz. Yusufeli üzerinden yaptığımız yolculuğumuz oldukça sıcak ve bunaltıcı bir havada geçiyor. O hava öylesine sıcaktı ki kaskın camını açsam sıcak rüzgar yakıyor, camı kapatsam içerisi...
  10. uthec

Soğanlı Geçidi ve Erzurum Dağları | Tehlikeli Yollar #3 | CRF250L

Merhaba arkadaşlar..Tehlikeli Yollar serisinin 3. bölümü Soğanlı Geçidi'nden başlıyor ve Erzurum dağlarından ilerleyerek İspir'de bitiyor.. ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER VAR? 1. bölümde Derebaşı Virajlarına ulaşmaya çalıştık. Çaykara'dan Derebaşı Virajlarının başlangıcına kadar olan kısım 2...
  11. uthec

Tehlikeli Virajlar Tehlikeli Yollar #2 - Derebaşı Virajları (D915)

Dünyanın en tehlikeli yolu seçilen, zamanında çok ölümlü kazaların olduğu, Trabzon'u Bayburt'a bağlayan ve 13 keskin virajdan oluşan Derebaşı Virajları'nı (D915 - Rus Yolu)Honda Crf250L motosikletlerle geçtik. Kameralarımızla yolu baştan sonra eksiksiz bir şekilde çekimini yaptık ve hiç kesmeden...
  12. uthec

Tehlikeli Yollar #1

Sene 2015. Selim ve ben ikimiz de Crf250L'yi yeni almışız. Madem öyle hakkını verelim dedik ve o zamanlar bir internet sitesinde yapılan ankete göre dünyanın en tehlikeli yolu seçilen, Çaykara'yı Bayburt'a bağlayan D-915 karayolu yani Derebaşı Virajları yani Rus yoluna gitmeye karar verdik...
  13. uthec

Sonu ACİL'de biten enduro gezisi [video]

4 motor 4 kişi ile gerçekleştirdiğimiz sonbahar gezimizde orman yollarından sürdük, su birikintilerinde ıslandık, patikalardan geçtik ve metruk evlerden acil servislere düştük. Youtube ve editlemede kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler. https://youtu.be/bsj3x-3DSFg
  14. uthec

7 Enduro 1 Tepe - Trabzon

Sabahleyin Mehmet beni aradığında gruptakileri saydı. Toplamda 7 kişi olacaktık ve İskender ile Mehmet dışında hiçbirini tanımıyordum. Çekinmedim desem yalan olur. Çünkü ben hala arazide acemiydim. Ya hard cross yaparlarsa? Ya ben grubu yavaşlatırsam diye sorular geldi aklıma. Ama biryandan da...
  15. uthec

16.300 km'de 2012 model TEMİZ siyah CBR250 ACİLLL

Araba alma işim çıktı. O yüzden istemeyerek de olsa motorumu satmak zorundayım. 1 hafta içerisinde acil nakite çevirmem lazım. Fiyatını uygun yazdım. İlan linki: http://www.motoroad.org/motosikletimi-satiyorum-acil/ Sahibinden.com ilan no: 136781633
  16. uthec

2013 Batum Motosiklet Festival Fotoğrafları

Bu yıl 30-31 ağustos - 1 eylül tarihlerinde yapılan Batum motosiklet festivaline Gökhan ile birlikte 30 ağustosta gidip kötü hava şartları yüzünden 31 ağustos sabahı dönmek zorunda kaldık. İyiki erken dönmüşüz çünkü bizden sonra fırtına kopmuş. Yarım kalan festival fotoğraflarımı facebook...
  17. uthec

ALINIK Kappa 46 veya Givi b47 Blade TOPCASE

Merhabalar.. Temiz 2. el Kappa 46 veya Givi b47 Blade arıyorum. Satmak isteyen varsa buradan iletişime geçebilir veya aşağıya iletişim adreslerimi yazıyorum.. e-posta: [email protected] facebook: [email protected] selamlar..
  18. uthec

20-22 bin TL civarı Skoda Fabia ARIYORUM

Merhabalar.. 20.000-22.000 TL civarı temiz dizel Skoda Fabia arıyorum.. Sahibinden.com dakilere baktım onlar pek sarmadı bana... buradan tanıdıkta temiz varsa daha iyi olur.. veya bu fiyat aralığında başka marka dizel otomobil önerileriniz varsa o da olabilir..
  19. uthec

İstanbul'da motoru bayiiden otogara götürmek için YARDIM lütfen

Selam MT sakinleri, Doğu Batı motordan CBR250 aldım..Bu hafta içi motorumu alıp otobüsle Trabzon'a getireceğim..Fakat bayi nakliye konusunda yardımcı olmuyor..Motoru benim götürmem lazım otogara..Bende İstanbul'da yol iz bilmiyorum.. Motoru Ümraniye'den alıp otogara süreceğim.Otobüslerle...
  20. uthec

GT12B-4 Akü Arıyorum (fazer için)

merhaba MT sakinleri.. arkadaşımda 2006 Fazer var akü ihtiyacı doğdu..aradığı ölçülerde aküyü bulamamış sanırım bizden yardım istedi..Yuasa lar pahalı gelmiş.. GT12B-4 kodlu, 12,5 - 14,5 - 6,5 ölçülerinde kuru akü arıyoruz.. yardımcı olabilirseniz seviniriz..

Yeni mesajlar