Arama sonuçlarınız

1. BlackNaked

Yeni motordan gıcırdama sesleri ?

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce sıfır pulsar 200ns aldım motordan çok memnunum fakat aldığım günden beri ses sorunu yaşıyorum bu ses arka balatadan gelen cıyaklama sesi ve tahminimce amörsitörlerden gelen gıcırdama sesi . 500 km bakımını geçen hafta yaptırdım biraz düzelti fakat hala sesler...
  2. BlackNaked

Işıklarda dururken artislik yapan arabalar ....

Daha öncede yaşadım fakat bugün 2 kere tekrardan başıma geldi . Işıklarda duruyorum en öndeyim sol çarprazımdada Ford minibüs var 2 kişiler motoru kesiyorlar felan her neyse yeşil yandı bastım gidiyorum arkamda da yoğun trafik var sıkışmamak için hızlı kalktım . 30 metre sonra felan arkamdan...
  3. BlackNaked

Böyle şans olur mu ? (Kırık Parmak)

Hele şükür dedim sonunda bu hafta sonu sınava girecem ehliyeti alacam dedim ki demez olaydim. Dün gece antrenmanda ters bir yumruk gelmesi sonucu sol elimin baş parmağını kırdım büyük ihtimal, suan hastanedeyim bekliyorum doktoru . Aşırı bir acı ve şişlik, morarma var . Antrenmandan eve...
  4. BlackNaked

Rodajda biraz gazladım birşey olur mu ?

Bugün kendimi tutamadım ve 50 kilo civarı bir artci ile 30 dakika kadar gezdim ve bu sürede biraz agresif kullandım. Motorum 490 km de şuan, bakım lambası yandı en kısa sürede bakıma götürücem fakat kafama takılan suan rodajda olduğu için bir sıkıntı olusturur mu ? Diğer zamanlarda da birkaç...
  5. BlackNaked

Arka tekerden gelen ses ne olabilir ?

1 hafta önce sıfır bajaj pulsar aldım motor henüz 300 km de ve yaklaşık 100 km önce arka tekerlekten kalkış yaparken yani düşük hızlarda vıyk vıyk diye kuş ötmesi gibi bir ses gelmeye başladı . İlk başta önemsemedim sadece motoru ilk çalıştırıp kalktığımda oluyor daha sonra motorla gezdikten...
  6. BlackNaked

İLK MOTOR İLK HEYECAN (Bajaj Pulsar)

Bugün 1 senedir hayalinin kurduğum motoruma kavuştum . Bayii çok iyiydi ilgi ve hediyeleride cidden hoştu , ilk motorum henüz acemilik var :) Ehliyetimi haftaya alıyorum onunda etkisi var evin önünden ayrılamıyorum mecbur :( Henüz 45km de kaldı . [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  7. BlackNaked

İnterkom alana kadar idarelik ne yapabilirim ?

İnterkom almaya karar verdim fakat parayı ve yurtdışından gelişini sayarsak 2 ay kadar bir vakit var önümde bu süre içinde ne önerebilirsiniz böyle ucuz yollu müzik dinleyebileceğim birşey ? Yaz nedeniyle yarım kask kullanıyordum kulaklık ve telefonla işi çözüyordum fakat şimdi full face...
  8. BlackNaked

Emniyet Müdürlüğü saçmalığı !! Hayallerim suya düştü :(

Yaklaşık 1 senedir motorsiklet hayaliyle yatıp kalkıyorum fakat ehliyet alamadığım için motorda alamıyordum. En sonunda Haziran Ayında kursa yazıldım , yazılı sınavı geçtim . Ailemi ikna ettim ve istediğim motoru almaya razı oldular fakat ehliyetimi almamı bekliyorlar ehliyeti al hemen gidip...