Arama sonuçlarınız

1. T

450NK Alınır mı?

3 bin kmde 2023 model normalde duke 390 alacaktım ama 210 bin tlye bunu buldum sizce almayalı mıyım gündelik olarak üsküdar küçükyalı arası gidip geliyorum 16km genel olarak e5 ve şehir içindeyim motordan keyif alırmıyım haftasonu ormanlık yollarda viraj yapmaya şehir içi aralardan kaçmaya teker...
  2. T

250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

Cok agir birde gucsuz bir motor hantal kaliyor sehir icine
  3. T

Cb mi 3 gunde sattim belki bi tik ucuza vermis olabilirim ama tekrar alasim geliyor ne yapsam bilemedim
  4. T

Cb250rim vardi cok seviyordum bi kac sorunu ve tek silinidrin gucsuzlugu yuzunden cok cabuk gucsuz geldi genel olarak sehir ici kullaniyorum (gunde min 30km okula gidis donus)arada serserilikte yapmak istiyorum normalde satarken aklimda cb500 nk450 duke 390 vardi ama cb500ü hantalligindan...
  5. T

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Sen haklisin
  6. T

Tutanak yeterli mi olayin olusuna rezil olmaktan degil hakliysam arabanin masrafi ustume kalmasin
  7. T

Sigortayi arayip kazanib videosunu falan iletmem lazimmi 1766151311 Hocam bu motorla olmadi maalesef yukseltince sizin icin deneyecegim
  8. T

O gün exstra stressli ve aklimin baska yerde oldugu bi gundu sizce sigorta sirketi kime hata verir ben hakliyim diyemiyorum hiz vardi frenledim karsi bakip gecmek aklimin ucundan gecmedi o anda abs girdi devreye kayinca yavaslayamadimda freni birakip kacabilirdim ama olmadi dediginiz gibi hicbi...
  9. T

Kaza goruntuleri burada maalesef yolun virajli yerinde duran minibus yuzunden aracin cikisini hic gormedim karsidan gelen araci gorup frenleyince manevrada yapamadim ( kafam dalgindi motoru yarin satacaktim yeni motor bakmaya gittiydim onu dusunuyordum)bu kazada haksiz taraf kim tutanak tuttuk...
  10. T

Motorsiklet eldiveni

Vexo drystar kullaniyorum bi tik kalin hissiyati azaltiyor ama usutmuyorda kisin
  11. T

10-12 arası kask önerisi

Agv k3te bakabilirsin cok hafif bi model
  12. T

Duke 390 vs 450nk

duke 3te bile gazla tekere geliyor nkda aynı zevki yaşayabilirmiyim duke gibi güvenip motoru ırzına geçebilirmiyim başıma bi iş gelmeden
  13. T

Duke 390 vs 450nk

Cb250rdan gececegim cc yukseltme dusuncem var her gun 30km min yol yapiyorum ev okul arasi birde arada it kopukluk yapcam bi motor ariyorum sizce hangisi
  14. T

Hangi motoru seçmeliyim?

Tekerdir abs kapatip arka kaydirmadir her turlu serserilik itlik top speed 180+ rahat yapilir mi hondalar genelde efendi adam motoru oluyorda
  15. T

Hangi motoru seçmeliyim?

cb250rdan geçeçek 19 yaşında birine ne önerirsiniz hocam bu kadar düzgün kullanım yetti. aklımda 390 var ama topspeedi az geldi bide 450 nk var ama çinli diye önyargılıyım cb500 hornette hem ağır hem top speed kötü
  16. T

Cb250r motordan gelen çekiç vurma sesi

Cikmamis olabilir o yuzden ustayada gosterdim oda onayladi oyle emin oldum bifaha ceker atarim cikmamissa
  17. T

Belli oluyor mu tam anlayamadim ben ama olmadiysa tekrar atarim
  18. T

Hocam gunduz cekip atayim isitip mi sogukken mi belli olur motor yoksa farketmiyor mu
  19. T

Bakimim yapilali 5 ay daha tam olmadi km 5800 bugun oldu bi suredir olan ama nereden geldigini kestiremedigim sesi ustaya gosterdim 6k devir ustu cekic vurmasi sesine benzer bir ses geliyor ustada onayladi yagina baktik bi sorun yoktu.Servise gosterecegim ancak aklima takildi bu ses neden...
  20. T

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

ben ayırt edilir diye korkuyorum yoksa yaptıracağım plakamıda seviyordum çünkü 1761681253 bu orjinal tarzı yapanlar mı oluyor muameleciler 1761681303 hocam qr kodlu birebir aynısını yapıyorlar hatta muayeneden bile geçer diyorlar ama bilemedim

Yeni mesajlar