Arama sonuçlarınız

1. BalkanRider

Amerika Ve Motorsiklet

Keske Ulkemiz bu durumda olsa Bir cogumuz vergiler ve Motor Fiyatlarinin artisindan rahatsisiz R25 Orada R3 Vergi SIKINTI olmadigi icin 4000 dolar 11 952,6079 Türk Lirası Sifiri 2.elini dusunmuyorum o kadar dussuki keske bizim Ulkemizdede Boyle olsaydi Ama olmiyacak bu Vergiler Vb seyler...
  2. BalkanRider

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Daha iyi gidip sahte bastırayım ustune damgayıda vuruyolar bıde paramı vercez cok sıkıntılı ıslem bu
  3. BalkanRider

250 CC GECIS SORUNSALI

KTM RC390 planlıyordum maddı sıkıntılardan dolayı RC250 ILE YAMAHA R25 arasında kaldım hangısını secmelıyım ınternette bı karsılastırmada bulamadım ne Oneririsiniz 2 ci motorum olcak CBR125R dan Sonra NOT:BOYUM 1.87
  4. BalkanRider

Sizdede Oluyormu

Arkadaşlar ben motorumla bı durum yasıyorum sızdede oluyormu cok merak ettım viraja girdigimde ve o virajı guzel bi şekilde aldıgımda eve gelince sebepsizce gülümsüyorum bu sadece banamı ozel yoksa cıldırıyommu yoksa herkezde oluyormu :silent:
  5. BalkanRider

KTM RC390 A Geçiş

Ever arkadaşlar CBR125R Kullanıyorum memnunum ilk 1.500 km doldurdum 0 aldım motoru zaten 10-12000 km kullanıp KTM RC390 A gecmeyı planlıyorum peki ben niye bu soruyu bu kadar erken sordum cunku para biriktirmeye simdiden baslıyacagım RC390 olmazsa 125 lıkten sonra ne tavsiye edersiniz ona göre...
  6. BalkanRider

ATV NIN MOTORCU TERORU HABERI

Atvnın Motorculara Terorıst demesı hakkında ne dusunuyorsunuz?
  7. BalkanRider

A1Ve-Motovlog

[FONT=Arial Black][SIZE=3]Oncellikle Herkeze Merhaba arkadaslar Foruma yeni kayit oldum fakat yaklasik 2 senedir Uye olmadan geziyordum 17 yasindayim A2 alacaktim 2016 yasasi girmeseydi A1 e kaldim cocuklugumdan beri motora merakim vardi Bulgaristan Gocmeniyim Koyde en az 3000 km tecrubem...

Yeni mesajlar