Arama sonuçlarınız

1. M

İlk Düşüş Gidon Yamukluğu (Resimli)

Merhaba arkadaşlar, motorumu daha 2 gün önce almıştım dar bir ara sokakta tek yön sanıp biraz geniş döndüm virajı ve karşıdan araba geldi ve motoru oldugu yere bıraktım kendimi 1,5 metre kadar motorun ilerisinde buldum. Serviste koruma demiri kalmadıgı için haftaya taktırcaktım o yüzden hiç...
  2. M

Emniyet Randevusuna Gitmeden Önce? (Randevu Yarın)

Merhaba arkadaşlar. B Ehliyetime A2 ekletiyorum . Kursumla konuştugumda bana bankadan birşey yatırmana gerek yok dendi ama internette şu bankaya gittim para yatirdım felan yazmışlar. Benim Elimde sertifikam ve gerekli belgeler var. Yarın emniyete gitmeden önce başka birşey yapmam gerekiyormu...
  3. M

Bir Adam Gibi İstedigim Eldiveni Bulamadım?

Merhaba arkadaşlar. Aradıgım eldiven uzun bilek korumalı, güçlü parmak korumalı , serçe parmagı yanındaki parmaga baglıyan aparatlı, özellikle avuç içi kısmı saglam ve kaydırma özelligi olan bir eldiven. Birde genelde ankara da yazın kullanıcam ona göre bakıyorum kesenin agzınıda açtım 400...
  4. M

Cbr125 Repsole Topcase Çokmu Alakasız Olur?

Merhaba arkadaşlar, honda cbr125 repsol rengini cok begendim. Alıp uzun süre hobiden cok sürekli ulaşım aracı olarak kullanacagım. Hergün motor üstünde olacagım yani şehir içinde. Açıkçası cbrdan başkasına içim sinmedi o yüzden neden naked almıyorsun diye sormayın. Sizce repsole Topcase çokmu...
  5. M

CBR125'in İnanılmaz Zamlı Fiyatı

Merhaba arkadaşlar, biraz araştırdımda sanırım Cbr125 in 2011 yılında sıfırı aynı kasası 6Bin Tl imiş. Şuan 10,700 TL. Adamlar 5 yılda aynı motor aynı parçaları nerdeyse 5 milyar pahalıya satmaya başlamış. Yeni başlayan biri olarak bu aleti almak istiyorum ama elim mümkün degil varmıyor bu...
  6. M

Motor İsteyipte, Almaktan Korkan Oldu mu?

Arkadaşlar merhaba, 23 Yaşında Ankarada okuyan bir ünv ögrencisiyim. Geçen sene ufak ulaşım saglamak için ucuz bir scooter aldım 200km kullandktan sonra 800 lira sigorta fazla geldigi için sattım. Sonra araba aldım o da cok afedersiniz masrafıyla agzıma etti (93 Favorit) Ancak o scooterdan...
  7. M

İhtiyacım Araba , Kalbim Motorda. (Ankara,düşük bütçe, şartlar..)

Merhaba arkadaşlar. Ankara'da ögrenciyim ünv son sınıf. Motor için 4-5, araba için 6-7 bin tl (aile desteği) bütçem var. Şimdi durumu söyle anlatiyim. Motor alırsam hergün 25-25km git gel yapıcam. Ve ben biraz pinpirikli bir adamım motoru her yere bırakıp gidemem en az 500tl kilitine veririm...
  8. M

Bu Kapıdan CBF,YBR vb Geçer mi?

Merhaba arkadaşlar. Kapı ve ölçüleri resimdedir : http://i.hizliresim.com/3PAgEM.jpg Asya nostaljimi bir şekilde sağ yatırarak, gidonu manevra yaptırarak geçiriyorum, asya nostaljinin gidonundaki en uzak mesaje 90 cm (fren kollarının ucu). Acaba cbf150 veya ybr alsam burdan geçer mi? Cbf150...
  9. M

Sigorta Fiyatları Yüzünden İlk Motorumu Binmeden Satiyorum

Merhaba arkadaşlar, ögrenci halimle ayagımı yerden kessin diye bir scooter aldım (nostalji) milletin telefon aldıgı paraya, daha doğru düzgün binmeden zorunlu trafik sigortası adı altındaki soygun yüzünden satmak zorundayım. 2.600 e aldıgım motora 1 milyar altında sigorta teklifi veren sadece 2...
  10. M

Acil 850Km de Asya Nostalji

Acil 850Km de Asya Nostalji 2350TL Satıldı. Silinebilir
  11. M

Scooterda Beli Ağrıyan Biri Ne Tarz Motor Almalı?

Merhaba arkadaşlar, ilk motorum scooter tercih ettim ancak 15 dklık kısa mesafelerde bile indikten sonra bel ağrısı çekiyorum. Sizce belimin ağrımaması için öne yatık olarak sürdügümüz ss motorlarmı yoksa nakedlarmı daha rahat olur? Biliyorum halk gözünde naked her zaman daha konforludur ancak...
  12. M

Eldiven + Mont Tavsiyesi? (Düşük Bütçe İçin Doğru Seçim)

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşıyorum. Scooter kullanıyorum (nostalji) Max. hızım 60-70 olur. Enstrüman çaldıgım için parmaklarım benim için önemli ancak şuan bütçem yok maalesef. 100-130Tl civarı bir eldiven bakıyorum. Çok karda kışta soğukta binmyicem motora ancak kışlık için ayrı almama...
  13. M

Günlük Hayatta Ekipmanları Ne yapıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar bir scooter alarak aranıza katıldım ancak aklıma birşey takıldı. Malum bir çok ekipmanımız var ve diyelimki kız arkadaşla buluşucaz . Şık olmak istiyoruz . Peki bu kadar ekipmanı ne yapıcaz? Hepsi motora sığmaz vede günkük kıyafetimize uymayabilir örneğin botlarımız. Pratik...

Yeni mesajlar