Arama sonuçlarınız

1. X-Slim

CBR250 Ve R25,MT25 Farkı (Yakıt ve Yedek Parça)

Merhaba arkadaşlar arabam satıldıktan sonra bu 3 motor arasında kaldım. Yorumunuz nedir ? Hangisi yedek parça ve yakıt konusunda beni üzmez ?
  2. X-Slim

Bakım ve Yakıt Karşılaştırma ( GSXR 600 Vs 600 RR )

Merhaba arkadaşlar yıllardır aklıma takılan konuyu bilgilenmek için size sormak istedim. İnsanlar neden GSXR 600 değilde 600 RR tercih ediyor diye yıllardır aklımda soru işareti vardır. Bunun sebebi maddiyat mı ? Neden böyle birşey sorma gereksinimi duydun derseniz cevabım '' 600 RR temiz bulmak...
  3. X-Slim

Balıkesir Çevresi Görülmesi Gereken / Kamp Alanı Tavsiye ?

Merhaba arkadaşlar , 7 yıldır motosiklet kullanıyorum . Bu zamana kadar il arası ya da denize gitmek için kullanıyordum . Artık kendi kendime kamp yapmanın zamanı geldi diyerekten bir yola atıldım 3 haftadır düşünüyorum ama bir türlü gidebileceğim yada gezebileceğim yerleri bulamadım sebebi...
  4. X-Slim

Satılık Honda CBF 250

Satıldı teşekkürler :)
  5. X-Slim

Merhaba :)

2010 yilindan beri motorsiklet kullanıyorum ilk motorum mondial 100lük cup modeli idi ondan sonra 2007 ybr , 2011 ybr ve son olarak 2012 cygnus l oldu . şimdi sırada ki motorum ise nasipse cbf 250 olucak :) Balikesir'de ikamet etmekteyim hepinize merhaba :)