Arama sonuçlarınız

1. Dxsec

TVS Apache RR 310 Ülkemize gelse neler olur?

Bakıldığında bir Panigale yavurusu gibi gözüken TVS Apache RR 310 ülkemize gelse ne gibi değişiklikler olur, fiyatı ne olur? Honda ve Hamahayı sollar mı? Düşünceleriniz nelerdir? https://imgd.aeplcdn.com/1280x720/bw/ec/33912/TVS-Apache-RR310-Front-threequarter-124828.jpg?wm=0
  2. Dxsec

Dolandırıcılara Dikkat!!

Bizim arkadaşın 2016 model Tvs Apache 150 Motosikleti vardı motosiklet 2016 model 30.000 civarındayıd deposunda çok az bir gözük sağ alt sakalda biraz çizik ve eksoz kısmında biraz çzizikler vardı motosikleti sattı. İnternette Apachelere bakarken arkadaşın motorunu gördüm ilana koymuşlar...
  3. Dxsec

Motor zamanları 2 zamanlı, 4 zamanlı ?

Bu 2 zamanlı 4 zamanlı denilirken kast edilen şey tam olarak nedir? Motorun hangi üzeelliğidir?
  4. Dxsec

Karbüratörlü Motor ile Enjeksiyonlu Motor Arasındaki Fark ?

Karbüratörlü motor ile enjeksiyonlu motor arasındaki teknik farklar nelerdir? Her ikisininde eksi ve artı yönünü bilen bilgili birisi bize bu konuyu anlatabilir mi rica etsem?
  5. Dxsec

Kaskınızın Üretim Tarihi Kaç?

Başlıktada belirttiğim gibi kaskını üretim tarihi kaç? Gittiğim bir motosiklet eğitiminde eğitmen her şeyin bir ömrü olduğu gibi kasklarında bir ömrü olduğunu söyledi ve pahalı kaskların ucuza satılmasının sebebinide buna bağladı peki üretimden 2-3 belkide 4 yıl geçen kaskı kullanmak ne kadar...
  6. Dxsec

Motosiklet için ehliyet alacağım fakat gözlerim bozuk

Başlıkta da belirttiğim gibi 21 yaşındayım gözlük kullanmıyorum, Astigmat hipermetrop 2.50 numarası var ehliyet alırken istenen sağlık raporunu illa tam teşekkürlü hastaneden mi alacağız yoksa sağlık ocağı olur mu? Gözlük takıp rapor alsam gözlük ehliyete işlenir mi? (yani çevirmelerde...

Yeni mesajlar