Arama sonuçlarınız

1. kngsze

Çalıştığım Şirket Üzerine Motor Alırsam ?

Merhaba öncelikle sadece fikir almak için soruyorum mesai saatini kaçırdım yarın noterliklerden birini arayıp soracağım.(Google amcada saçma sapam şeyler var yada ben sormasını beceremedim affola..) Yaklaşık 2 aydır bi muhasebe ofisinde çalışıyorum.Eşi avukat hem muhasebe hem hukuk bürosu yanı...
  2. kngsze

Altındaki Motor Nasıl Bişiy ?

Merhaba arkadaşlar , daha önceden bu video forumda dönmüş olabilir ben yeni gördüm. Altındaki motor ne marka bilgisi yada tahmini olan var mı ? Bide fabrika çıkışlı mıdır yoksa modifiyeli mi ? https://www.facebook.com/photo.php?v=82538844711
  3. kngsze

Vitessiz Motor

Merhabalar , benim ufak bi sıkıntım var nasıl araştıracağımı bilemedim google bir ton şey yazdım , saçma sapan şeyler çıktı. Nisan ayında hayırlısıyla ehliyetimi alacağım , ilk motorum olucak ama şöyle bir sorum var , kullanmayı İstanbul trafiğine göre hiçç bilmiyorum.Alacağım motorun hızı felan...
  4. kngsze

Sağlık Raporunu Neden İstiyorlar ?

Merhabalar , marttaki ehliyet sınavı için başvurunun son günü diye , öğrenci belgemi v.s. herşeyi toplardım bi sağlık raporu kaldı özel dispanser tarzı bi yere gittim. Doktor Proteziniz veya kalıcı rahatsızlık bir şeyiniz var mı dedi.Yok dedim ve sağlık raporuna 'a2 ehliyeti alabilir'yazdı...
  5. kngsze

Son Kararlar Ufak Bi Düşünce

Merhaba, Şu son 1 haftadır bu forumda yatar kalkar oldum.İş yerinde ,evde,dışarıda telefondan hiç bir şekilde ayrılamadım :) Neyse ben ilk başka honda cbr125 almak istiyordum.Sonra forumda her aklıma takılanı konu açıp sorunca ,bana araştırmamı direten arkadaşlar sayesinde , hiç tecrübem...
  6. kngsze

2.El Motor İçin USTA

Selamın aleyküm.. Lütfen bu sefer de git sanayiyi araştır demeyin bana :queen: Neyse malum siteden 2.el bi cbr 125 alıcam fakat 2008 model kmside 18 binde adam kazası cartı curtu yok dedi plakadan sorgulattım harbiden de yok ama motorun içiyle oynanmış mı oynanmamış mı bilmiyorum zaten görsem de...
  7. kngsze

18 Yaş Altı Kredi Çekme

Merhabalar , ben 17 yaşındayım aktif olarak muhasebe ofisinde ssklı olarak çalışmaktayım bildiğim kadarıyla kanun gereği 18 yaş kredi kartı v.s. kendi adına alamaz diye fakat benim çalışıyor olmam kredi çekebileceğim anlamı gelir mi ? Aileden muvafakatname ile felan ? Sonuçta geri ödeyebileceğim...
  8. kngsze

Forumu Araştır ' Bi Baksanıza

Merhaba öncelikle şu an işi gücü bıraktım ofiste bu konuyu yazmak için vakit harcayacağım patrondan da laf yemek umrumda değil , Çok sık rastlar oldum genellikle benim başıma da geliyor şahsım adına söylüyorum merak ettiğim şeyleri konu açıyorum evet fakat bu hiç araştırmadan açtığım anlamına...
  9. kngsze

Sizce Hangi Motoru Alsam ?

..Gibi bi konu açmıcam tabiki de :D Sadece küfür etmek için gelenlerinde görüşlerini almak için :) Aklımda düzünelerce soru var bu soruların çoğu kısmını araştırdım öğrendim fakat şahsıma göre değişecek sorularım var bunlarıda cevaplarsanız çok sevinirim ailemi motor almakta ikna ettim martta da...
  10. kngsze

Motor almak için aile ikna etmek

Merhaba arkadaşlar benim sorunum biraz sıkıntılı yaşım 17 2013 honda cbr125 almak için 2 senedir para biriktiriyorum martta ehliyet sınavına giricem alacağım motor için kaskımı ceketimi omuzluklarıma hatta güzel ses çıkarsın diye takacağım egsozumu bile aldım ama annem ve babam izin vermiyor...

Yeni mesajlar