Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Edirne’de Yaya Geçidindeki Feci Kaza Kamerada

adam trafik canavarı, ne yapacaksınız? topluma mı kazandıracaksınız? o kötü sürücü nelere sebep olacağının farkında değil zaten ve ondan güzel şekilde bir sürüş sergilemesini beklemeyin. yani ben adama çarpan motorcuyu savunduğumu hatırlamıyorum, diyorum ki böyle trafik canavarlarını...
  2. fatih.met

Öndeki aracı dibinden takip eden tip!

yaklaşık 3 ay önce benimde dibime fazla yanaşan beyaz bir taksi vardı ve beni ezecek diye çekindim ve emniyet şeridine çıkıp oradan devam edeyim derken ben çekilince beyaz taksi hız yaptı ve şans eseri öndeki araçta fren yapınca bu sefer beyaz taksi panikledi ve frene birden abanınca ABS devreye...
  3. fatih.met

tamam işte, süpermen değiliz, hadi o motoru durdur bakayım nasıl durduracaksın? yani sosyal medyada çok örneği var, böyle salaklar yüzünden kaza olmasın diye sağduyulu insanlar çok defa hayat kurtardı, bir kaç video paylaşayım; ben sağduyu olayını söylemeye çalışıyorum, kırmızıda geçin, yada...
  4. fatih.met

yaya geçidinde yayaya yol vermek kuraldır fakat bu kurala aynı anda uyulmadığı için kaza olmuş, yol veren araç ve yayalar arkadan hızla gelen motoru fark etmediler çünkü akıllarına gelmedi, çünkü odak noktalarında böyle bir şey yok ve düşünmüyorlar... yani iyi niyet yetmez, iyi bir arkadaşınız...
  5. fatih.met

Kask Kamerası Hk.

Rahatsız edecek kadar etkiler, çeneye takarsan sorun olmaz ama bu seferde kask yukarı aşağı oynamaya çalışır motor sarsıldıkça. Dji osmo 6 nedir bilmiyorum. 360 derece olmayan kameralar için en iyi yer kaskın çenesi. Bende ikilemdeyim, gopro eski modellerinden mi alsam yoksa insta 360 x4 alıp 1...
  6. fatih.met

Kask Kamerası Hk.

temsili resim yok resmen, çok aradım o resmi, az kalsın paint açıp kendim çizecektim. belki de son zamanlarda moda olduğu için bu şekilde temsili resim pek yaygın değil.
  7. fatih.met

Kask Kamerası Hk.

kamera konusunda bende çok kararsızım, aslında şu an tam olarak işimi görecek kamera "insta 360 x4" fakat kayıt süresi biraz düşündürüyor ve fiyat olarak bütçemi 5 bin tl kadar aşıyor. aslında bütçem yoktu ama dün birden bira arkadaş aradı ve borçlarını yapılandırma ile ilgili sohbet ederken 200...
  8. fatih.met

ben artık ışıkları görmezden geliyorum, kırmızı yada yeşil pek anlam ifade etmiyor çünkü yaya için kırmızı da yansa yeşilde yansa yayalar geçiyor yoldan... aynı şeyi arabalar ve motosikletler de yapıyor... böyle durumlarda yayalara yol vermeden önce arkaya bakıyorum ve arkadan gelen araç varsa...
  9. fatih.met

Kaskı ve eldivenin zorunlu olması

üstadım sana hak vermiyor değilim ama ne bileyim yani ben markete giderken dibimdeki şok markete değilde biraz uzakta migrosa gidiyorum ve bahanesiyle biraz motora binmiş oluyorum ve motora gönül rahatlığıyla binmek için kaskı eldiveni ne varsa takıyorum. yani şu 3 rakamlı yerlere de eskisi gibi...
  10. fatih.met

Trident'e Veda, 765'e Merhaba

güle güle kullanın, buda 3 silindirmiş, benim düldülün beygiri daha fazla ama 0-100 performansı daha düşük, sevdiğim tarz bir motor olsa bende kıskanırdım, kıskanmaya çalıştım biraz ama olmadı :) bugün işe giderken önümde kalın tekerli bir motor gördüm, düzlükte şunu bir tokatlayayım dedim ama...
  11. fatih.met

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

bayılıyorum şöyle tekno müziklere, aradığım tüm duygular tek müzik içerisinde var, hem hareketli, hem rahatlatıcı, hem kasvetli, boşlukta yani kafamı boş hissettiriyor.. eskiden "Playstation 1" de "Need for speed" araba yarışı vardı, onun müziklerini andırıyor, aynı tarz ve çok severim...
  12. fatih.met

Bu takasa ne dersiniz ?

abi 2010 model Cbf150 nasıl oluyorda 20 bin km oluyor? yok öyle bir şey, o motor 220 binde ben söyleyeyim. benim 2012 model tvs apache 105 binde ve uzun zamandır binilmiyor düşün. ve sadece işe git gel kullanıyordum, pek gezmiyordum da, 9 senedir bende
  13. fatih.met

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

grenajlarında kırıklıklar ve eksiklikler var... salıncak bilyesi değişecek.. ön gidon bölümünden şasi kopmuş ve kötü bir şekilde kaynatılmış, denge sorunu yok yani iki el bırakınca hiç sağa sola çekme yok ama kaynak sağlamlaştırılması gerekiyor... yazılım atılmış, ecu yazılımı orjinale...
  14. fatih.met

Bu sese kulak verin a dostlar.

aga subap sesi duyuyorum, egzantrik gergisi zinciri paleti ne varsa takım olarak yenilet.. ses gider diye tahmin ediyorum... benim tvs apache benzer sesi çıkarırken ben krank dağılıyor sanmıştım ama meğer egzantrik zinciri bollaşmış.. gergi manuel olarak ayarlanıyordu bende ve gerince düzeldi...
  15. fatih.met

Benim gsr hurda gibiydi ve halen yaptırabilmiş değilim, sesi ve cüssesinden dolayı çok ilgi çekiyordu.. Hani yolda Lamborghini yada Ferrari gibi arabalar görünce millet telefonu çıkarıp video çekerler ya, işte benim motoru da öyle telefonu çıkarıp video çekenler oluyordu... Ama bak burada tek...
  16. fatih.met

yok abi iflah olmuyorlar, benim arkadaşta böyle, 250sr var daha 2 hafta önce ceza yedi egzoz yüzünden.. 10 bini yazdılar arkadaşa.. hayır yani motor motor olsa gam yemeyeceğim, abi 250sr nedir ya? motoru küçümsediğimden değil yani tek silindir motorda egzoz olmuyor anlatamıyoruz...
  17. fatih.met

benim kızdığım tek bir şey var, abi kusura bakmayın ben empati yapamıyorum bu konuda... yahu TEK SİLİNDİR motorlara egzoz takmayın yada delmeyin abi, afedersiniz bok gibi sesi var abi tek silindirlerin ya... YAPMAYIN! 4 silindire yada 3 siliindire koyun onlar en azından formula 1 gibi belli bir...
  18. fatih.met

Motosikletime PPF şeffaf kaplama yaptırdım

bence en büyük sorunumuz bu, başkalarının söylemlerini fazla önemsiyoruz... herkesi dinleyelim ama son kararı biz kendi içimizde vermeliyiz.. nasıl mutlu oluyorsak öyle yaşamalıyız, insan mutlu oldukça çevresine faydalı ve hayırlı olabilir bence. başkalarını dinlerken benliğimizi unutuyoruz...
  19. fatih.met

işlerimin yolunda gittiğini hayal ediyorum, istediğim motosikletlerin hepsi garajımda olsun, çok büyük bir villada oturuyor olayım ve istediğim kadınla evli olayım ve her şey yolunda olsun diyelim ki... yine de bir şeylere canımız sıkılacak ve bunalım yaşayacağız ve bir süre sonra can sıkıntısı...
  20. fatih.met

bakalım zaman neyi gösterecek, dünyada bunları yaşamamız gerekiyor galiba, ne için dünyaya geldiysek artık... yaşanması gereken bir çok şeyi yaşamamız mı gerekiyor bilemedim.. bir yandan yengemin falının çıkması kafamı karıştırıyor, belli yani ona üç harfliler söylüyor gelecekte olacak şeyleri...

Yeni mesajlar