Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

bende bazı arkadaşlara sağlam ve ekonomik diye er6f öneriyorum ama tipini görüp kötü diyorlar, gerçi onlar benim tiger içinde aynı şeyi söylüyorlar. biz bir şeyi çok severken başkaları çok tipsiz diyebiliyor. tabi o durumdan sonra ben arkadaşlığımızı sorgulamıyor değilim tabi.
  2. fatih.met

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

konu sandığımdan çok daha ciddi çıktı, hatta durumun ciddiyetini daha iyi anlamak için bir video buldum paylaşayım, titreyen demir bizim elcikler oluyor, kırılan camda bizim kollarımız oluyor.
  3. fatih.met

Aliexpress'deki Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri (GÜNCEL)

Cumhuru reis artık yurt dışı alışverişlerini kapatıyor, şu dakikadan itibaren sipariş vermek risk, şubat ayını geçerse gümrüğe takılır alamayız. Temu Aliexpress v.s. yalan oldu artık.
  4. fatih.met

dostum bende aynı kafadaydım ama bir farkla, ben alıp satmayacam diyordum ve aldım ve motor arıza çıkardı ve satamıyorum şimdi :) bela oldu başıma, koyacak yerde yok orada burada rezil oluyor motor.. şu an eski patronun garajında duruyor, işi bıraktım ve eski patronla pek alakam kalmadı ama...
  5. fatih.met

Duruyor ama satmıyorum, sağlam olan hiç bir yeri yok, aküsü yok, gidon kafası yok, sinyaller ve bazı grenajlar yok, çok masraflı. Belki sadece yürüyen aksağamı tamir ettirip kendim kullanırım..
  6. fatih.met

Sadece Faturalı KRAL AVA 5000l Almak?

sen niye seyrek giriyorsun foruma? daha sık gel.
  7. fatih.met

Verge, Elektrikli Motosiklet Oyununu Değiştiriyor

Maddenin 3 hali var diye öğrettiler başlangıç seviyesi öğretimde; katı, sıvı ve gaz. Sonra daha yüksek seviye öğretime geçtik ve aslında maddenin bir hali daha varmış, kararsızlık hali deniliyor... Yani maddeler her zaman ivmelenmeye direnç gösterirler ve ivmelendikten sonrasında ise durmaya...
  8. fatih.met

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

evet arkadaşımın aldığı motor tek silindir, "srk 250 rs" modeli, bu konudaki motor naked galiba, ben hatları karıştırdım biraz. birde srk 250 rr varmış yani srk 250 olarak 2 tane farklı 250cc racing kasa üretmişler nedense.
  9. fatih.met

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

konu çok uzamış okumaya üşendim, benimde pek kaynak bilgim yok ama bir gün akrabalar ile memleketten gelirken yol kenarında dinlenme tesislerinin birinde mola verdik ve ben bir cihaz gördüm, tartı sandım ve parayı atıp çalıştırdım sonra üzerine çıkıp kiloma bakayım dedim ama meğer titreşim...
  10. fatih.met

Kopuk kablolar

elektrik tesisatı hakkında bilgin yoksa düz mantık olarak yapılacak tek şey elektrik kablosunu takip etmek olacak, bunun için motorun parçalarını sökmen gerekebilir. kablo renklerine bakacaksın işte, kablolar aynı renk zaten. geçenlerde benim motorunda ibreye giden kablolardan bir tanesi...
  11. fatih.met

Arkadaşta aldı bu motordan, dün inceledim biraz, ön amortisör sertliği tadında fakat arka amortisör çok yumuşak yani yolcu otobüsleri gibi yaylanıyor, tuhafıma gitti ama sonuçta racing ruhu taşıyan bir motor olmadığı için ben en azından konforlu yolculuk olacağını düşünerek sorun değil dedim...
  12. fatih.met

vites pedalı sıkışması

debriyaj manetinde boşluk var mı? soğuma ısınma olayını bilemem ama debriyaj manetinde boşluk varsa sen debriyajı ne kadar sıksan da içeride debriyaj kitli kalır ve motoru boşa almadığı için vites atamazsın.. debriyajı sıkarken motor bloğuna iyi bak, oradaki kol baya bir dönmesi lazım sen...
  13. fatih.met

bu kullanım kılavuzu doğruysa iyi, işin mühendislik kısmından pek anlamam ama 3 litre yağ hacmi için 6 bin yada 12 bin km daha mantıklı geldi, dominar 400 de 1,8 litre yağ ile 3 bin km de yağ değişim aralığı varken srk 250 de 3 litre yağ hacmi var ve 2 bin km olduğunu sanmıyorum rezillik...
  14. fatih.met

yağ hacmi fazlaymış, yağ hacmi fazla olduğu için değişim aralığının bu kadar kısa olmasına gerek var mı ki? yağ hacmi büyüdükçe değişim aralığı uzuyor motorlarda, 3 bin yada 5 binden önce yağ değişimi çok mu gerekli acaba? ben parasından ve zaman kaybından ziyade boşa harcanan yağları...
  15. fatih.met

kullanım kılavuzunu buldum, bakım 2 bin kilometre aralığındaymış, kaç litre motor yağı alıyor diye bakayım dedim ama yazmıyor, yapay zekaya sordum oda bilmiyor ama benzer modeller 1,5 litre ile 2 litre arasındaymış yapay zeka öyle söyledi. bakım aralığı fazla kısa değil mi? kullanım kılavuzu burda
  16. fatih.met

Acerbis baktım biraz ve ucuzmuş evet. Arkadaşım "Forte gt" marka mont almış güzel diyor. Merak ettim bende yakından görmek istiyorum, ucuz ve iyi görünüyor, sağlamlık konusunda nasıldır bilmiyorum ama benim revit mont kadar dayanır diye düşünüyorum, benim mont sağlam ama bilek kısımları...
  17. fatih.met

hayırlı olsun, hazır yeri gelmişken dile getireyim, dün işten eve dönerken "cfmoto 250 sr" gördüm, aynaları kapatmış, doberman mı diyorlardı neyse işte, sinir oldum ve elamana korna falan çaldım sonra dönüp bana bakınca el kol hareketi yaptım biraz ve aynaları gösterdim bir kaç sefer ve bu...
  18. fatih.met

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

405 bin TL ye aldım motoru, rayiç bedel o mu? Noterde o fiyattan gösterdik.
  19. fatih.met

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

Kasko 32 bin TL çıkıyor bana, çok değil mi?