Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

2020 mart ayında ölümden dönüğüm sakatlanmalı kazada dosyaya beni %100 haklı olarak işlediler ve karşı tarafın sigorta firmasına açtığımız dava yaklaşık 2 sene sonra sonuçlandı, tam süreyi hatırlamıyorum ama 2 sene civarıydı çünkü 2022 ekim ayında gsr 600 alırken sigorta parası ile aldığım...
  2. fatih.met

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

bunu genel olarak işe gidip gelmek için kullanıyorum dersen iyi gülerim :D ben konuyu açıp paylaşmamdaki asıl sebep aslında ne kadar yoğun trafikte kullandığımı göstermekti aslında, halen kamera alamadım, kışın bizim işler sorun ve para kazanmak zorlaşıyor, ben "Tiger 1200" model motoru genel...
  3. fatih.met

saygısız insanlardan bir rahatsız oluyorum anlatamam, bu predatör gibi motorun resmini bir kaç arkadaşıma gönderdim ve birisi çok beğendi ve diğeri ise "çok kötü" dedi... hani çok kötü olduğunu söyleyen arkadaş racing kasa dışında motor sevmiyor. Anlıyorum fakat bir motor o sevmiyor diye kötü...
  4. fatih.met

not: motorun kirli halindeki benzin deposunun üzerinde kedi patisi var kimse görmemiş, kediler çamurlu ayaklarıyla çıkıyor üzerine, branda örtsem de kirletiyorlar. @Punctum ne diyorsun dünkü üye? foruma üye olalı 2 gün olmuş gelip burada caka mı satıyorsun? sen çok mu entelektüelsin? adama bak...
  5. fatih.met

plakanı aldım zaten :)

bu daha acımasızca oluyor, polis sorgulama yapmadan ceza yazıp geçmek yerine arkadaşın nabzını tutmayı tercih etmiş, ben olsam bende öyle yaparım. iyi insanların işini kolaylaştırıp kötü insanların işini zora sokmak bence daha adaletli bir durum. 1769380560 zafer akçay videoları seyrediyorum...
  6. fatih.met

5 saate yakın sürdü motoru yıkamak, önceki sahibi pek yıkamamış ve ben de satın alalı 2 ayı yeni geçti ve biraz detaylı yıkamak istedim, terapi amaçlı biraz da motorumla zaman geçirmek istedim, biraz uzun sürdü ama sonraki yıkamalarda bu kadar uzun sürmez. Parlatıcı olarak "wünsew kokpit spray"...
  7. fatih.met

plakanı aldım zaten :)

polisle inatlaştığın için sen suçlusun, bak şimdi bana kızmış olabilirsin ama sana 2018'li yıllarda yaşadığım olayı anlatayım; tvs apache 150cc motorumda trafik sigortası var, vergisi ödenmiş fakat muayene aksamıştı ve önemsemiyordum onu. istanbul esenyurt bölgesinde çevirme yapan 7 polis vardı...
  8. fatih.met

Kaskını kız arkadaşına veren fenomen Kadir Akbulut motosiklet kazasında hayatını kaybetti

istatistikleri sağlıklı analiz ettiğimiz garanti mi? gündüz yapılan kaza sayısı fazla olmasının sebebi gündüz vakti trafikte daha fazla araç olduğu için. peki gündüz kaza yapanları iş amaçlı araç kullanan ve ulaşım amaçlı kullanan olarak ayırmışlar mı? kadın ve erkek olarak ayırmışlar mı? ve...
  9. fatih.met

hiç arkadaşım kalmadı

Dostum sen sosyal olmak istemeyipte kendini mi zorlamayı düşünüyorsun? Hayatta en önemli şey senin kendi isteklerin. Psikolog falan unut sen. Bunalım stress VS doğal bir psikoloji döngüsü, en stabil ve iyi insanda bile olur. Ama motosiklet konusunda haklısın, motorcular iyidir, kuryeler hariç...
  10. fatih.met

Motosiklet içerikleri ve işi hobileştirme

Sendeki özgüven başka sürücülerin kalp krizi geçirmesini önlüyor mu? Çünkü bu uç örnek insanların başına geliyor ve o esnada adam hayatını kaybederken seni de yanında götürebilir. Hayatta kalma ihtimalini arttırmak için ekipman giymelisin, darılma ama ben sende pek bilinç göremedim...
  11. fatih.met

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

girmez olaydım şu konuya ya, aslında benim isteklerim çok yüksek ama işte ulaşamayacağım için dile bile getirmiyorum... sen "tomican" deyince aklıma "Tommi Makinen" geldi ve hüzünlendim yine. pek dile getirmedim ama ben küçüklüğümde playstationda hep WRC Rally ve benzeri yarış oyunlarını çok...
  12. fatih.met

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

kendi görüşümü belirtiyorum seri şekilde hemen; bu benim görüşüm yani bana özel, başkalarında istek farklı olduğu için seçimde farklı olur; ben şu anda motorumu satıp değerli maden, kripto yada döviz, borsa hissesi vs alıp çok kazanacağımdan emin olsam baya bir ikilemde kalırdım çünkü hani çok...
  13. fatih.met

Yemeksepeti kuryeleri 3 gün iş bırakıyor: Talepleri sıralandı

ben onu hareketli resim gif sandım da tıklamadım bile, sen söyleyince gördüm videoymuş :D .......... dün bende bir süredir iş yerinde çalışma olmadığı için turlayasım geldi ve ekmek almaya çıktım ve hazır ekmek almaya çıkmışken iki çift kışlık eldiven ve büyük motor için bir tane branda alıp...
  14. fatih.met

Kaskını kız arkadaşına veren fenomen Kadir Akbulut motosiklet kazasında hayatını kaybetti

gece vakti bir bir tane adam eşiyle bir yerden eve dönüyor, altlarındaki motosiklet bmw 1200 gs sanırım, cc yi net hatırlamıyorum da öyle büyük adv motor işte... yolda kaç km hız ile gidiyorlar bilmiyorum ama anayol ve hız sınırlarına yakın sürüyorlar ve normal giderken bir anda bir şey oluyor...
  15. fatih.met

kurallar nereden gelir bunu tartışalım, kurallar zamanla insanların benzer şekilde sakatlandığı, öldüğü veya başka şekilde zarar gördüğü durumlarda toplumca uyulması gereken kısıtlamaların genel adıdır... kural dediğiniz şey zaman ve koşullara göre değişkendir ve kurallar genel olarak toplum...
  16. fatih.met

bence hava karardıktan sonra motor sürmenin aptallıktan başka bir yanı yok, hormonlar depreşiyor ve gece çıkıp eğleniyorlar ve sonra sabah olunca akşamdan kalma oluyorlar tabi akşamdan kalabilirlerse. bilinçli bir insan arzularının peşinden gider yine ama ayarlı gider, tabi yanlış anlaşılmasın...
  17. fatih.met

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Benekli trk 502 x Tipi güzel ve tam a2 sınırında, sağlamlık servis durumu nedir bilmiyorum
  18. fatih.met

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

motosikletlerde güç ve motor hacmi genelde orantılı yükselir ama naked ve racing kasa motorlarda durum biraz daha farklı oluyor... yani 600cc bir naked yada racing motordan yaklaşık olarak 120 beygir çıkarıyorlar... bir adv sınıfı motorda ise bu gücü üretmek için yaklaşık 1200cc hacim...
  19. fatih.met

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

Nikola Tesla'nın bazı sözleri; “Evrenin sırlarını bulmak istiyorsanız enerji, frekans ve titreşim cinsinden düşünmelisiniz.” “Hareket halindeki bir kütle, yönünün değiştirilmesine direnecektir. Aynı şekilde dünya da yeni fikirlere karşı çıkar. Fikrin öneminin ve değerinin kavranması zaman alır.”...

Yeni mesajlar