Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

artık sütten ağzımız yandığı için ayranı üfleyerek içiyoruz biraz... pek merak etmediğim konuları araştırır oldum, Street Triple 765s çalıştırırken marş motoru biraz zorlanıyor gibi, benim 1200cc tiger çok rahat çalışıyor.. biraz araştırdım ve yüksek sıkıştırma oranı olan motorlar zor...
  2. fatih.met

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

Son zamanlarda yeni öğrendiğim Triumph markasına sempatim artmaya başladı ve arkadaşla da bunun sohbetini yapıyorduk... Arkadaşım Naked almak istiyordu, Mt-09 düşünüyordu ama sağlamını bulma endişesi ve araba da alma mevzusu yüzünden vazgeçti. cb750 hornet baktık biraz ama sesini beğenmedi...
  3. fatih.met

Kadın sürücü problemi

Alınmak mı? Kendini bilmez insanların sözlerine itibar etmem, sen kibirlisin, egon var, haddini aşan kötü bir karaktersin. Ben sadece bazılarının bu kadar ahmak olabileceğine ihtimal vermediğim için şaşırıyorum, ego yüzünden nasıl hakaret edeceğini şaşırıyorsunuz. biri de gelmiş 130 kg kaslı...
  4. fatih.met

Kadın sürücü problemi

forumun yarısı abaza çıktı :D erkek sürücülere laf ederken tık yok, hatta destekleyenler oluyor ama kadın sürücülere bir şey söyleyince kıyamet kopuyor. tamam kadınlar çok değerli, onlar olmadan olmaz ama araba sürme konusunda büyük tehlike var, belki yıllar sonra gündem olur, ben yeterince...
  5. fatih.met

Kadın sürücü problemi

sen laylaylom devam et, zaten aşağılık kompleksin de var çünkü alaycı tavırla konuşuyorsun. aynı akp hükümeti gibi kin ve nefretin sebebisin ama başkalarını bununla suçluyorsun. ben geçen gün kuryelere laf söylerken kimse savunmaya geçmedi, peki kadın sürücüler hakkında durum tespiti yaparken...
  6. fatih.met

Kadın sürücü problemi

cinsiyetçi diyorlar ama zaten cinsiyet kelimesi ayrımı ifade etmek için kullanılıyor. adı üzerinde birisi kadın öbürü erkek, nasıl oluyor da fark olmaz diyorlar ben anlamıyorum. ben şahsen kadınlara karşı daha kibar davranıyorum çünkü onlarda korkma, endişelenme ve panikleme duyguları daha...
  7. fatih.met

Kadın sürücü problemi

kadın yanlışlıkla geri vitese takıp motoru eziyor ve sonra kaçıyor... bakın bu benim başıma geldi ve önümde beni ezen adam kaçmadı, indi arabadan, anlaştık ve gitti sonra... bu videoda kadın kaçıyor sonra ileride bir yerde durup göğüslerini gösteriyor erkek sakinleşsin diye... erkek zaten ona...
  8. fatih.met

Kadın sürücü problemi

kadın düşmanlığı yapıldığını sanmıyorum, niye yapalım ki? ben şu an saygılı ve aklı başında bir kadınla yaşamak isterdim, ömrümü uzatır benim ve bende onun ömrünü uzatırım, kadın düşmanlığı niye yapayım? araç sürmeleri sıkıntı, bugün arkadaşın motorunu servise götürdük, ben ona eşlik ettim.. 19...
  9. fatih.met

Kadın sürücü problemi

gece yarısı babam kötüleşti ve komşunun arabasıyla yetiştirdik hastaneye, Türkiye bu konuda iyi, insanlık olarak ortadoğu ülkelerinin güzel yanı bu.. hani kalleşlik hıyarlık diz boyu ama hani insan canı olduğunda herkes düşünmeden yardım ediyor. çok ilginç bir durum ama böyle... bence de...
  10. fatih.met

Kadın sürücü problemi

ben annemin araba kullanmasını çok istiyorum hatta 2 senedir başının etini yedim ehliyete yazıl diye ama son 1 senedir sesimi kestim, hani başına bir şey gelir hatta daha kötüsü başkalarının da içinden geçer başımıza bela alırız diye vazgeçtim. 1770030257 beyinler farklı, gaz pedalı fren pedalı...
  11. fatih.met

Kadın sürücü problemi

o terminatör ile ben aynıyım işte, araba sürerken aynı psikolojideyiz. ben şoka giren riskli sürücüleri kastediyorum, muhtemelen ehliyeti merdiven altı uygulama ile alan tipler kameralarla tespit edilebilir... hani erkekler riskli kullanıyor ama bunu bilinçli yapıyorlar ve ceza yedikten sonra...
  12. fatih.met

Kadın sürücü problemi

İstatistikler yeterince detaylı değil, bu istatistik konularını çok yüzeysel ele alıyor herkes, cinsiyetçilik konusuna gelirsek bu duyarlı olma mevzusu kabak tadı vermeye başladı :D bence duyarlı olacağım diye daha fazla insanın canı yanıyor. kadın ile erkeğin biyolojileri farklı, bunu ne kadar...
  13. fatih.met

Kadın sürücü problemi

Birçoğumuzun durumdan haberi vardır, kadın sürücülerden korkuyoruz, yani biz motor sürücüleri olarak zaten sakatlanma ve ölme riskini bilerek sürüyoruz ama olası bir kazada karşı sürücü sadece gazı bıraksa yetecek ama o durumda bile gazı bırakmadan üzerimizden geçip bizi öldürüyorlar. Kocaeli...
  14. fatih.met

Sizce moto-kuryeler motorcuların itibarını düşürüyor mu?

kuryeler beni çıldırtıyor, yoğun trafikte bazen araçlar yol vermiyorlar yani sağından da geçemiyorsun solundan da geçemiyorsun ve yol verene kadar aracın arkasında seyir ediyorsun mecbur. aracın arkasından giderken o esnada paketçinin birisi soluna ve diğeri sağına ışınlanıyor ve neye uğradığını...
  15. fatih.met

Altın/ gümüş/ bakır /alimenyom

üst akılda ne yapacağını şaşırdı, dünyaya virüs salıyorlar ama insanlar çoğalmaya devam ediyor, her yerde ülkeleri bir birine düşürüp savaş çıkarıyorlar ama insanlar yine çoğalıyor, şimdi iklim yasası karbon ayak izi vs konuları bahane edip insanları minimalist yaşamaya zorlamak için bir şeyler...
  16. fatih.met

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

ya hacı abi yeter, git allahından bul ya, sen sataşmaktan zevk alıyorsun ama ben pek zevk almıyorum, kavgacı değilim. sana inat olsun diye ara sıra böyle boş konu açarım ama, sen beni engellersin artık, şu aralar öyle dertlerim var ki kafayı sana takacak boşluğum da yok, olsa biraz daha...
  17. fatih.met

2 gün önce yol kenarında bir africa twin görüp ne kadar güzel olduğunu söyledim ve sahibiyle 15 dakikadan fazla sohbet ettik, o beni gezilerine davet etti, gittiği motosiklet ustasından bahsetti ve güzel bir tanışma oldu ve bu tanışmanın bahanesi de benim yol kenarında tipini beğendiğim bir...
  18. fatih.met

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

sen ne kadar çok kazanırsan onların kazanma payı da artıyor, o açıdan dolayı kazancı yüksek tutmaya çalıştıklarını tahmin ediyorum, tabi detaylı bilgim yok, avukat işleri yürütmek için vekalet istedi benden ve vekalet verdim, davaları da "uyapvatandaş" üzerinden takip etmiştim.
  19. fatih.met

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

kaza yaptıktan sonra sisteme düşüyor zaten ve hukuk büroları sana ulaşıyor habire, avukatlar dava sonucunda kazanılan paranın belirli bir miktarını alma üzerine teklif veriyorlar, benim davama bakan avukat %15 ile çalışıyordu mesela. davadan kazandığım paranın %15 kadarını o aldı ve gerisini...
  20. fatih.met

sana dünkü üye demek ile şaka yapıyorum ve sen bunu ciddiye mi alıyorsun? forum siteleri resmi devlet dairesi falan değil. mantıktan bahsedemezsin bu arada, sandığından çok daha zeki bir insanım, zeka işine birazdan değineceğim fakat önce bu konuyu açma sebebimi söyleyeyim. ben şahsen böyle...

Yeni mesajlar