Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

Motorcu genç arkadaşlarımdan bir tanesi kaza yaptı geçen ay, hafif bir kaza ve rks motorunun gidonunda sağ tarafta biraz yamulma var, düzelmesine gerek olmayacak bir yamulma.. Yani motor sağa yada sola çekmiyor, bir kaç gün önce tamir ettirmek için bildiğim bir yer var mı diye sordu bana ve ben...
  2. fatih.met

Ybr direksiyon için bilya seçimi

benim tvs apache boğaz bilyeleri de aynı böyle. 6 parçadan oluşuyor... 2 tane metal plaka arasında o bilyeli halka tost gibi olacak şekilde monte ediliyor.. tabi tvs apache ile ybr 125 mekanizması tam olarak aynı şekilde mi sökülüyor bilmiyorum ama boğaz rulmanı bu şekilde benim motorun. zaten...
  3. fatih.met

motorumu başka bir şehre göndermek istiyorum otobüsle nasıl gönderiliyor

Düzce benim memleket, vay be, kardeşim düzce çok yakın, 3 saat falan... sen sırf bu motoru gönderme konusunu sormak için mi üye oldun foruma? bu arada aynı dert bizde de var, İstanbul'dan Ağrı'ya motosiklet gitmesi gerekiyor, gidecek motor Triumph street triple 765... Motorun sahibi arkadaş...
  4. fatih.met

Kadın sürücü problemi

kesinlikle, onlar sisteme geç dahil oldular ve onların mekanizmaları erkeklerinki gibi gelişmedi ve zayıf kalmalarının sebebi buda olabilir, buda benim aklıma geldi ve o yüzden hani sürüş konusunda yetersiz kalmalarının sebebi onların erkeklere göre daha tecrübesiz olmalarından kaynaklı...
  5. fatih.met

Kadın sürücü problemi

bak aynı şeyi sende yapıyorsun... konu ehliyeti tartışmak, şahıslar arası atışmalar yapıyorsun. konu bu şekilde yeterince dağıldı, ehliyet tartışması yapılsın demekten gına geldi. kavga etmeden tartışmaya gayret göstermek lazım ama Türkiye de herkes patlamaya hazır bomba gibi. 1770896301...
  6. fatih.met

Kadın sürücü problemi

örnek kaza videoları paylaştım, önünde çocuğa çarpıyor ve gözü önünde arabanın altına alıp öldürüp devam ediyor... bunu yapan kadın sürücü bir öğretmen ayrıca. bunu yapan erkek sürücü varsa görmek isterim, bu şekilde çarptığını görüp ezmeye devam edip öldüren bir erkek sürücü videosu varsa...
  7. fatih.met

Kadın sürücü problemi

şu ehliyet işinde detaylı ayıklama yapsınlar demeye çalıştım... niye ehliyeti hak etmeyenlere veriyorlarda trafikte can pazarı yaşıyoruz? bunu tartışmak istedim ama halen kadın düşmanlığına gidiyor konu, yok öyle bir şey... madem tartışmak istemiyorsunuz yapacak bir şey yok... yöneticilere rica...
  8. fatih.met

Kadın sürücü problemi

konuyu normal tartışmak istedim ama ikili atışmaya döndü, bende çok sıkıldım, gereksiz yere bir birimize hakaretler oldu, amacım ehliyet konusunu tartışmaktı ama beceremedik.. daha temiz bir konu olsun isterim. yada yöneticiler konuyu silebilir çünkü amacına ulaşamıyor konu, kavga oluyor. yine...
  9. fatih.met

Kadın sürücü problemi

kadınlar araç sürme konusunda çok sorunlular ve artık kara mizah olarak bile dünya genelinde gündem oluyorken sen bu durumu kabul etmiyorsun. biri şimdi gelip "fatih sen basketbol oynamayı beceremiyorsun, bu konuda tam bir patatessin kardeşim" diyor olsa ben kızar mıyım? hakaret olarak mı kabul...
  10. fatih.met

Kadın sürücü problemi

abi özet bu ama anlamıyorlar işte, ilk cümlen ile olayı özetlemişsin ama bu insanlara bunu nasıl anlatacağız? yani ben artık bu arkadaşların beyninin de kadınsı olduğunu düşünmeye başladım... halen kanun diyorlar ben gülüyorum... misal veriyorum ki çok gördük; önümüzde insan ölüyor ve bir erkek...
  11. fatih.met

Gmoto

al işte, bende şimdi öğrendim, benim motorun yedek parçasını buldum diye seviniyordum ama yurt dışı siteymiş... motorun yedek parçasını sepete koydum bir kaç gündür sipariş verecem ama "sayfa yapım aşamasında, en kısa sürede açılacaktır, anlayışınız için teşekkürler" yazıyor ve şimdi anladım...
  12. fatih.met

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

geçmiş olsun, bu kazada sizde kusur var elbet fakat şöyle düşünelim; şans eseri hiç kusurunuz olmadığı bir anda bir başka sürücünün kusuru yüzünden daha ölümcül bir kaza geçirebilirdiniz ve babanız yine aynı şekilde sizi motordan uzaklaştırmak isteyebilirdi, bu ayrı bir konu.. bir şeyi merak...
  13. fatih.met

Kadın sürücü problemi

Kadın ve erkek biyolojik olarak farklı, eşitlik olayı yanlış anlaşılıyor, kadınlarda ve erkeklerde farklı hormonlar daha aktif olduğu için çok büyük bir fark var, eşitlik kanuni haklar önünde var sadece, kadın ve erkek eşit olamaz. Kadınlık hormonları ile erkeklik hormonlarının farklı olduğunu...
  14. fatih.met

Dünyanın en az (ölümlü) trafik kazası yapan 20 ülkesi belli oldu

monako diye bir ülke olduğunu bilmiyordum, google ye "monako da araba var mı?" diye yazdım ve karşıma direk şu video çıktı nedense geçenlerde bir trafik gördüm hayran kaldım, normalde dönel kavşaklarda geçiş üstünlüğü göbeği dönen araçlardadır ve Avrupa ülkelerinde genel olarak göbekte dönen...
  15. fatih.met

Kadın sürücü problemi

ben nato mermer nato kafa olsam zamanındaki hatalı görüşlerimi değiştirmezdim... ben eksik yada hatalı bilgilerimi yada görüşlerimi düzeltiyorum, aynı şeyi herkesten bekliyorum. foruma kadın üyenin gelmeme sebebi buradaki üyeler değil, burası onların ilgisini çekmiyor, ayrıca kadın/erkek fark...
  16. fatih.met

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

bugünkü denemelerde gayet normal, arkadaş bir kere motoru ölü bir z700 macerası yaşadı o yüzden en ufak şeye bile takılıyor şimdi, baya denedim gayet normal görünüyor. 1770672694 kıyacak param olsa acımam zaten ama işte kışın işler kötü gidiyor, kamera bile alamadım daha, yolu kaydedeyim...
  17. fatih.met

Triumph Street Triple 765s 57 bin km yetkili servis bakımı

akü testi yaptım, arkadaş motorun biraz zor çalıştığını söyleyince onun motorda takılı olan sıfır akü ile benim 3 yıllık aküyü eve çıkardım, komple şarj edip ertesi gün deneme yaptım... arkadaşın aküsü "Lp Ltx9-4 Sla" marka model bir akü, 8 amper 135cca şiddetinde ve henüz 1 aylık var yada...
  18. fatih.met

Kadın sürücü problemi

ben trafik sırasında toplumun gözüne batan ve benimde gözüme batan bir konuyu tartışmak istedim ama bu bazı kişiler bizim tartışmamızı engelliyor. ne yaptılar ettiler yine konuyu kilitlediler soğuttular milleti, ben bazı kişilerin hakaretlerine rağmen terbiyemi bozmayıp normal paylaşımlara...
  19. fatih.met

Kadın sürücü problemi

zaten cahilce atıflara kızıp kendimi kanıtlamaya çalıştığım için kendimi hatalı görüyorum ve bu konuda daha dikkat etmeye başlıyorum, sevdiğim kadının kaşar olması benim için kötü bir durum, bir kadına aşık olup bir gelecek kuramamak nasıl acı bir durum biliyor musun? severken bırakmak kolay mı...

Yeni mesajlar