Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

tayip geldi geleli ülke iyice ahıra döndü, sadece kolluk kuvvetleri değil her yerde yozlaşma var, ülkede adalete kalmadı, kalkınma da kalmadı... liyakat diye bir şey de kalmadı, herşey tayibin şeyinin keyfine bakıyor, bu tayip "ben Türküm" diyemiyor daha, Türk milletinden ne kadar nefret...
  2. fatih.met

Yeni cezalar Hk.

Bugün parçacıya gittim yağ, balata spreyi v.s. almaya... Pazar günü ve saat erken olduğu için çevirme yoktu ama parçacılarda biraz fazla zaman geçirdim galiba ve dönerken bir baktım polisler tezgahı kurmuş geleni geçeni indiriyorlardı... Tabi arkadaşla gittik yani artçım vardı, polisleri gördük...
  3. fatih.met

Yeni cezalar Hk.

Ben tayibe ve genel akp kadrosuna karşı aşırı nefret duyan biriyim, İstanbul trafiğini dünyanın en beter yerine çeviren bizzat tayibin kendisidir, bahane falan boş tartışma olur. İstanbul gibi güzel ve kilit bir şehri nasıl da dünyanın en kötü yerine çevirirler canlı şekilde gördük yaşıyoruz...
  4. fatih.met

Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

rulman dağılmış haldeyken kayıt alsam iyi olurmuş, kısa şekilde hasar tespitini nasıl yapacağını ve nasıl sökeceğini anlatmaya çalıştım... detaylı sökme işlemini yabancı bir videodan izledim öğrendim ben, o videoyu da paylaşayım. sardırarak bakabilirsin detaylı olana da. benim tekerde rulmanın...
  5. fatih.met

Teker sallanıyordu, ön teker göbeği bariz şekilde oynuyordu.. Tabi ona bakmadan önce son bir kaç haftadır dengesi kötüydü motorun. Rulman testi için lifte kaldıracaksın yada orta sehpaya alacaksın yada kriko ile bir şekilde ön teker boşa çıkacak.. Sonra tekerin en altından tutup sağa sola...
  6. fatih.met

450 bin tl moto öneri

Street striple 765 rs.. Alabileceğin en güçlü ve en fiyat performans ve en sağlam motor bu.. Araştırmayı bırak ve bunu al. Edit: a2 ile olmaz dostum, a2 diye bir ehliyet yok, onu A yapıyorsun ve dediğim motoru alıyorsun, sonra bana dua edersin. Cbr500r iyi değil, 0-100 hızlanması 1 sene...
  7. fatih.met

2015 model tiger 1200 var, ön teker rulmanları ölmüş, servis 9000 TL istedi.. Biraz araştırdım ve 6204 2rs model rulman olduğunu öğrendim.. FAG marka kaliteli rulman aldım rulmancıdan 2 tanesi 350 TL... Bende zaten takım taklavat var, 9 binlik işi 500 TL nin altında paraya hallettik. Servis...
  8. fatih.met

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

Boş erkeklik bence enayilik oluyor, soğuk sizin dayanmanız gereken bir şey değil, biyolojik olarak vücut ısınız belirli seviye aralığında olmalı ki ömrünüzün daha uzun süresinde sağlıklı ve güçlü kalabilin, soğuk şu an için dayanabileceğiniz bir şey fakat yıllar sonra boşu boşuna gücünüzü bunun...
  9. fatih.met

Gs ciler V stromcular ağır motor sahibi olan göbekli arkadaşlar gelin bakim

Benim tiger motor kuru ağırlık 269 kg yazıyor, ben onu tek başıma kaldırdığımda güçlüyüm diye sevinmiştim ama aslında bu ağırlığın yarısını kaldırıyoruz, yani ben 130 kg kaldırmış oluyorum, 130 kg deadlift aslında ortalama bir ağırlık, kadınlar bile kaldırabilir. Bence kemik sağlamlığı ve...
  10. fatih.met

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Cfmoto 250 SR ve 450 SR.. Bu iki modele bineceğime giderim tel jantlı cg'lere binerim daha iyi, bıktım şu şekilcilerden. Şekil için boş işlere olmayan paralarını çöp ediyorlar.
  11. fatih.met

Bu doğru olabilir mi?

Aamaaan, her yerini yenilesen ne olacak? Krank dayanıksız, ben 9 sene boyunca 150cc tvs motorumu kötü kullandım, redline 9 bin devir ama ben 11 bini görüyordum ve 100 bini geçtiğinde keyfi olarak krank yeniledim, gideri vardı halen. Çinliler 50 bini görmüyor, almayın şu çöpleri, gidin bajaj ile...
  12. fatih.met

Kim Demiş Triumph Kötü Motor Diye...

ben kavga çıksın diye böyle söyledim ama karşıma senin çıkacağını tahmin etmemiştim :D BMW'cileri ifşa ediyoruz :)
  13. fatih.met

Pist şeklide tam yuvarlar, carvantes gibiler rekor kırsın diye özel yapılmış, bütün gün dönmüş adam, peki şunu sormayacak mıyız, bmw ile bu rekor kırılmaz mı? Yoksa triumph kadar hızlı ve konforlu mu değil? BMW gs serisi şişirilmiş bir balon mu yoksa? Bmw bu dünya rekoru karşısında niye ezik...
  14. fatih.met

Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

Çok güldüm buna, sonra yorumlarda ölmediğini öğrenince rahat rahat gülmeye devam ettim, kadın olduğunu bilmiyordum ama kadınlar belli ediyor kendini. Kadınlar böyle kazaları çok yapıyor, erkekler eğitimsiz olsa bile böyle kazalar yapmıyorlar. Kadınların büyüseler bile bir çocukmuş gibi bir...
  15. fatih.met

Motoru en hızlı nasıl satarım?

acil satılık dediğin zaman fiyatı indirmen gerek, adı üzerinde acil satılık... ben mesela dominar 400 ug motorumu 80 bin tl ye sattım5 ay önce. bedavaya gitti motor ama yapacak bir şey yok. lafa bak zarar ediyormuşum, abi acele var deniliyorsa bu olacak mecbur, adı üzerinde acil, 20 bin 30 bin...
  16. fatih.met

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Cfmoto yoksa bende yokum, son zamanlarda deli olmaya başladım, etrafımda habire Cfmoto ya da rks almaya çalışan ve alıp sorun yaşayan çaylak motorcular var. Bu motorları ucuz diye alıyorsunuz ama uzun vadede pahalıya geliyor, japonlardan daha masraflı oluyor diyorum. Arkadaşta rks srk250...
  17. fatih.met

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Ben Tiger motora üzüldüm, bunları hapse atsınlar zaten, iran nedir yani? Gezecek ülke mi kalmadı? gidin mısıra orada piramitleri inceleyin yada ne bileyim hindistan gidin sokak lezzetlerini tadın ama iranda ne var? Yobaz memleket. Kurana küfretti deyip ulu orta genç kızı döverek öldüren ahmaklar...
  18. fatih.met

son 1 senedir ADV merakı sarınca bu kasa motorların videolarını izliyordum, fiyatlarına bakıyordum ve en yaygın modeller Afrika Twin ve Bmw GS serisi idi.. tabi bir hayal olarak bakıyordum yani en azından bir kaç sene kesinlikle alamam diye düşünerek bu makinelere bakıyordum... sonrasında sarı...
  19. fatih.met

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

206 çok güzel araba ama sanayi ile kanka olma durumu çok oluyor bu arabada galiba, bir aralar bende niyetlendim ama sonra araba ehliyetine de yazılmadım ve parayı da nerelerde yedik hatırlamıyorum ama aklımda kalan tek şey abimin 206 ile habire tamirciye gidiyor olmasıydı, hatta bazen gidemeyip...
  20. fatih.met

Triumph tiger explorer gt modeliydi galiba, guiness rekorlar kitabına girdi bu motor, 24 saatte sadece yakıt almak için kontak kapatmak suretiyle 4056 km yol yapıyor. Yaklaşık 580 litre benzin tüketiyor. Bir önceki rekor 3200 km falandı ama hangi motor hatırlamıyorum. Triumph'un olduğu yerde...

Yeni mesajlar