Arama sonuçlarınız

1. C

Alüminyum yapıştırmak ?

Merhabalar MT ailesi. Şimdi bir sorunum var. Nmax 155 im var. Radyatör kapağını tutan 3 tane vidam var. Birtanesi kırılmış vidayla birlikte. Vidayı soktum de o kırılan yuvayı yerine yapıştırabilecegim bir yapıştırıcı varmı. Megabond gördüm kullanıp deneyen varmi Yada başka bir önerisi olan...
  2. C

Motor tutkunuz nasıl başladı

Mesela benim 5-6 yaşındayken İstanbul'dan Bursa'ya tatile gitmiştik dayimlarin yanına. Kuzenim dayimdan gizli mobilet almıştı mavi bir Peugeot komurlukte saklıyordu. Dayım fabrikaya gidince çıkıyorduk ittiriyordum çalışınca binip geziyorduk. Bende o zaman başladı. Gerçi dayimda eski motorcu ve...
  3. C

Sorun amortisörlerde mi ?

Merhaba herkese. Dün akşam başıma birşey geldi iş çıkışı arkadaşını evine bırakırken motor aşırı dengesizdi. Zor gittim 2 kişi. Zaten lastiklerim çok kötü. Dedim sorun lastiklerden mi acaba gittim havasına baktım ondada bir sikinti yoktu. Neyse sabah oldu işe giderken slolom attım boş yolda sağ...
  4. C

ABS-Lastik ilişkisi?

Merhabalar Nmax sahibiyim. Lastiklerin berbat durumda ve en ufak şerit değiştirdigimde parke etkisi yaratıyor en ufak sudan geçeyim motor inanılmaz kayıyor. Bizim orda dik bir yokuş var anayola bağlanan. Oradan ineyim dedim motor Hemen ABS yi devreye soktu orayı kaya kaya indim. Lastikler...
  5. C

Sizce olur mu ?

Merhabalar kadir geceniz mübarek olsun öncelikle. Şimdi birşey danışmak istiyorum. 2019 model nmaxim var ama 2021 kasaya aşık oldum. Sormak istedigim ise mesela anahtarsız çalıştırma kontagini alıp 2019 nmax e entegre edebilme şansımız olur mu mantıken fikir yürütelim biliyorum ekstradan alınıp...
  6. C

Renk değişikliği bakarmisiniz.

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. 2019 model Yamaha nmaxim var. Renk değiştirmek istiyorum beyazdan sıkıldım.https://www.orijinalmoto.com/nmax-mat-siyah-grenaj-takimi-1090 bu linkteki seti almayı düşünüyorum. Daha önce bi siteyi kullanan oldumu yada sıkıntı yaşayan. Alınır...
  7. C

Kalça yarası acil :)

Arkadaşlar merhaba geçen 80 km hızla birtane vw marka araca kapıdan girdim. Allah'a şükür sadece kalcamda bir yara var ama tam böyle eğilip bukuldugumde sürekli hareket halinde olan bir yer. Geçen kurudu gibi oldu akşamına boxere yapışmış çekerken canımdan can gitti :) şimdi bu yarayı ben neyle...
  8. C

Nmax yardım lazım.

2019 model 7 bin km'de nmaxin var. Motorla giderken gaz açtığımda arada bir motordan crrr crrrr diye ince bir ses geliyor. Motor sesiyle ayırt edebildiğim bir ses ince bir ses. Gazi kesince kayboluyor yada aynı hızda stab gidince kayboluyor gaz açtığımda düşük devirlerde daha çok hissediyorum o...
  9. C

NMAX Titreşim

Merhabalar. 2017 model 48xxx km de nmax 155 im var. Sorunum titreşim. Tek kişi iken sorun olmuyor da iki kişi binince öne doğru çok kaydığım için mi bilmiyorum sol kolum inanılmaz uyuşuyor. Arka frene bastığımı hissetmiyorum resmen. Tek sürüşlerdede k. Çekmeceden büyükçekmeceye kadar sorun...
  10. C

Nmax155 Sorunum Yardım lazım.

Öncelikle herkese merhaba Nmax 155 motorum var yeni aldım. Ama bişey farkettim. Motorla sokağa cikicam diyorum sağa çok az ceviriyim kendi kendine sağa dönüyor sola ceviriyim kendi kendine sola dönüyor gidon. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Arnavut kaldirimi yola girdiğimde motorun...
  11. C

Yardım lazım (Beverly 500)

Öncelikle herkese selamlar. Forumda yeni üyeyim. Bugüne kadar hep 125 lik scooter kullandım. Pcx 125 vs vs. Artık büyutmek istiyorum. Pcx i sattım. Kafamda GTS Evo 250i almak vardı. Ama bizim burda çocukluğumuzun geçtiği bir motorcu abimiz var. Piaggio Beverly 500 ü var. GTS evodan bı tık fazla...

Yeni mesajlar