Arama sonuçlarınız

1. atalayalper

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Hayırlı olsun o zaman şimdiden :) Bu arada ne renk ns200?
  2. atalayalper

Evet bir dayanağı var gibi, telefonla konuştuk ve telefonda konuşurken de hissettim o yüzden önümüzün de yaz olduğunu düşünerek motul 5100 15-50 almaya karar verdim. Motulun iddiası vites geçişlerinin fark edilir derecede yumuşayıp motor sesinin de azalacağı yönünde. 1000 km'ye yakın bir motorda...
  3. atalayalper

Mondial servisinde çalışıyor sonuçta ama nasıl şanzımanın kuvvetli olduğunu ben de bilmiyorum :) O kadar net ve ısrarla söyledi ki 15-50 kullanmanız gerekir diye hatta direk motul 5100 15-50 almalısınız motor ve şanzımanın iyiliği için dedi. Enteresan. 10-40 alsak sistem çökecekmiş gibi...
  4. atalayalper

Arkadaşlar 100km kadar sonra 1000km'ye ulaşacağım ve yağ bakımı yaptıracağım sizce nevada 250 için hangi yağ tercih edilmeli viskozite ne olmalı. Antalya yetimoğlunda serviste çalışan usta Motul 5100 15-50 tavsiye etti şanzımanı kuvvetli bir motor bu ve bu yağı kullanmalısınız dedi. Ben...
  5. atalayalper

:) Arka sele kontak anahtarı ile çıkmıyor muhtemelen alyan veya vida ile sabitlenmiştir. Fakat sürücü selesi kontak anahtarı ile çıkıyor seleyi çıkarınca altındaki akü, sigorta bölümüne ulaşıyorsunuz ve onların yanında da eldiven, avadanlık vs koyulabilecek küçük bir bölme var. Ben oraya...
  6. atalayalper

Aynen green arrow’un da belirttiği gibi evet bir bilgisayar var ama sınırlı bilgiler var anlık tüketim vs gibi bilgiler pek olmuyor bu tarz motorlarda.
  7. atalayalper

Madem buraları sahiplendik gecenin fotosu gelsin 🧿☺
  8. atalayalper

Sele bu motordan nasıl çıkıyor veya çıkıyor mu hiç bilmiyorum denemedim ama katılıyorum çok çok güzel oluyor. Mesela indian scout veya Triumph bonneville bobber ya da Hd iron 883 mono sele ile harika gözüküyorlar. ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  9. atalayalper

Uyarı vardı diye hatırlıyorum ve her motorda da olması gerekiyor tabii ki kitapçıktan bakıp yazarım buraya. Artçı konforu ve artçı için ayrılan alan yeterli. Geçen cumartesi günü bunu ilk defa test etme fırsatı bulduk eşimle kendisinin yorumu ayaklarım oldukça rahat sele minderi de oldukça...
  10. atalayalper

Ape Hanger bence Bobber motorlara daha çok yakışıyor çünkü ön lastik kalın olduğu için daha iyi gözüküyor. Cruiser motorların ön lastikleri bobblerlar kadar kalın olmadığı için bence yakışmıyor bu gidon türü. Ayrıca manevra kabiliyeti de düşüyor olmalı bir an o pozisyonda sürdüğümü ve dönüş...
  11. atalayalper

Konuyu aktif tutalım :) Bu arada pahalılığından şikayetçi olduğum ama vazgeçemediğim apple ürünleriden şu anda kullanıyor olduğum iphone 11'in imaj kalitesi cidden muazzam!
  12. atalayalper

Orjinal ama egzoz ben hiç bir değişiklik yapmadım ki :) Üstünde de yazıyor orjinal olduğu zaten durdururlarsa gösteririm artık ne yapayım.
  13. atalayalper

Youtube'dan ve özelden o kadar çok bu motorla ilgili istek geliyor ki fırsat buldukça eklemeye çalışıyorum kısa kısa videolar ve fotolar.
  14. atalayalper

N11’den aldığım brandanın içi egzoza yapıştı iz bıraktı

N11’de mağazası olan ve Özel ölçüyle modele özel üretim yaptığını iddia eden AutoEN adındaki branda üreticisinden nevada 250 için özel üretildiği iddia edilen bir branda satın aldım. Branda geldi özel üretimle alakasu yok branda içine 2 tane motor sığar. Branda kalın ama içi pamuklu kumaş gibi...
  15. atalayalper

Teşekkür ederim sizin mat dominar 400 de cidden fenaa 👌🏻👌🏻 Nazar değmesin 🧿 ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ---------- Hayırlı olsun İstanbul içi şehir içinde en mantıklı seçim aslında 250’lik maxi scooter mesela bende piaggio x-evo 250...
  16. atalayalper

Bugünü boş geçmek olmazdı hava nihayet düzeldi aynalarımı ve plakalığımı da hazır takmışken güzelce motoru temizleyip lastikleri parlatıp yola koyuldum 2 saat kadar gezdim sonuç muazzam viraj keyfi ayrıca hangi viteste olursanız olun çekiyor motor bugün bir kaç kez 2.viteste kalkmışım daha...
  17. atalayalper

Ülkelerdeki insanların minimum kazançlarını birbiri ile mukayese edip onların ülkelerindeki satış fiyatlarını baz alıp asgari ücrete bölüp kaç ay çalışarak o araçları alabilecekleri hesabı yapmak yanlış yani öyle mi? Bir japonun 18 ay, bir amerikalının 20 ay çalışarak aldığı motosikleti bir Türk...
  18. atalayalper

Birim para mantığı şu; Benim ülkemin birim parası ile Amerikada yaşayan vatandaşın birim parasının daha kıyaslanabilir olması yüzünden bu örneği veriyoruz. Amerika'da ayda 10 bin usd kazanan biri ile Türkeye'de 10 bin TL kazanan birini mi mukayese etmek kolay yoksa Japonya'da 190.000 yen olan...
  19. atalayalper

"nevada 250" konusuna da bu cevabı yazdım ve yazarken bile gerildim 41 yaşındayım kabul edilebilir olmaktan çıktı her şey paylaşmak istedim burada da; Amerika Birleşik Devletlerinde 29,800 dolara 2021 model harley davidson livewire alabiliyorsunuz TL'ye çevirirsek 220 bin lira gibi bir rakama...
  20. atalayalper

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ---------- Teşekkürler 🙏🏻 Fakat henüz çok fazla kullanma fırsatı bulamadım motoru aldıktan sonra İstanbul’da resmen gök yarıldı her gün yağış var şansımıza ama yağmur berekettir yağsın geç binelim problem...