Arama sonuçlarınız

1. R

Motora yeni başlayan için Hero Dash 250i mi, Sym jet14 200i mi?

Bu hafta Allahın izniyle skuter alıyorum kararı verdim. Sadece son bir soru sormak istiyorum. Hero dash 125 , 112kg, 125cc 48bin tl Sym jet14 200i, 134kg, 169cc 81bin tl İkisi de 9-12 taksit yapıyor. Hero dash 250 5yıl 50000km garantisi var. Sym jet14 200i ye çıkmaya gerek var mı? Şimdilik...
  2. R

Motor sürmek için ekipman önerileriniz nelerdir

Merhabalar, birkaç gün önce başlangıç olarak hangi motoru almalıyım diye sormuştum. Her ne kadar gönlüm vitesli motordan olsa da, Barkın Abinin de dediği gibi hafif skuterle başlayacağım. Sıfır hero dash 125(9-12 ay taksit yapmaları ve fiyatının da 48k olması bu kararımda etkili oldu) İlgili...
  3. R

Pcx e 14 mm disk kilidi uyuyor mu ve güzel markalardan öneri verir misiniz?

Merhaba, bu soru bir arkadaşa ait. Üyeliği henüz aktifleşmediğinden benden sormamı rica etmişti. Saygılar,
  4. R

İlk motor olarak abs li hangi motor almalıyım?

Merhabalar, honda ve yamaha motorları bayilerde yok, karaborsa oldu. kymco downtown 250i yi çok beğeniyorum veya ktm duke 250. (scooter veya naked düşünüyordum) AltınElbiseliAdam ilk motor olarak ucuz, acımayacağın, skuter olsun diyor. Ne alabilirim o zaman, ne önerirsiniz? motor tecrübem hiç...
  5. R

İlk motorum olacak, ne önerirsiniz?

Yedek parça sorunu olmayan, ikinci el ağı geniş, sağlam bir motor almak istiyorum, ne alabilirim acaba? Normalde chopper istiyordum ama çin motoru kuba superlight bile 30 35bin tl. Açıkçası çin motoruna o kadar para vermek istemiyorum 25bin-45bin arasına en iyi tür scooter olacagını...

Yeni mesajlar