Arama sonuçlarınız

1. Dr. Fatih

R25 ile Sakın Sağa Sola Yatayım Demeyin -Masraf Kol Böreği-

Neden böyle bir konu açtım, sinirimden salaklığımdan.. Mıcıra girip motoru sağa yatırdık masraf 2775 TL. Kuyruk, kafa, depo üstü çizilmeleri aşınmaları derken yuvarladıkça yuvarladılar hesabı. Pavyon hesabı gibi kitlediler. Allah'ın plastiği 418 TL. Hani soruyorlar ya alınır mı, başlangıç motoru...
  2. Dr. Fatih

Sony HDR-AS20 Aksiyon Kamera + 32 Gb Kart

Arkadaşlar motorumu yaptırabilmek için elimde ne varsa satmaya çalışıyorum, yoksa bu fiyata satmazdım https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sony-hdr-as20-aksiyon-kamera-plus-32-gb-kart-297400287/detay/ Sony HDR-AS20 Aksiyon Kamera + 32 Gb Kart
  3. Dr. Fatih

Kaza Sonrası Motosiklet Sürmek ve İşin Psikolojik Boyutları

Bugün kafamın yolda değil de sıkıntılı özel işlerimde olmasından dolayı virajda dışa savruldum ve mıcırın içine girdim. Motorum sağ tarafına yattı ve bir süre beraber sürüklendik. Arkamdan gelen araçtan inen bir bayan hatırlıyorum iyi misiniz dedi, bir adam da motoru kaldırıyordu. Bu iki kare...
  4. Dr. Fatih

Jilet Asfaltta Suç Lastiklerin midir ?

Herkese selamlar dostlar, hali hazırda bir R25 sahibiyim. Ybr'den sonra buna geçtim.Şu an 7000 km civarındayım. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır mantığıyla size bir soru sormak istiyorum. İşe ve gezintiye giderken mecburen kullandığım belli başlı yollar ve kavşaklar var. 3 tanesi ise tamamen...
  5. Dr. Fatih

Far Sticker Seti Kullanan Var mı?

İnternette kaynak bulamadım, fara etkisi ne denlidir sizce, görsel olarak hayran kaldım ancak teknik olarak bilen arkadaşlar görüşlerini sunabilir mi.
  6. Dr. Fatih

Memleketimden Radar Uyarısı Kardeşliği Manzaraları

Memleketimden Radar Uyarısı Kardeşliği Manzaraları konulu kısa filmim :)
  7. Dr. Fatih

Keyfi Plaka Değiştirme

Merhabalar dostlar forumu aradım ancak bulamadım.Umarım gözden kaçırmamışımdır. Çok istediğim bir serinin plakası boşta. Keyfe keder plakamı değiştirmek istiyorum. Kimi forumlarda noter satışı olmalı diyorlar kimi forumlarda emniyete gitmelisin diyorlar. Neden alırken istediğin plakayı almadın...

Yeni mesajlar