Arama sonuçlarınız

1. F

Ankara'daki Asya Major Kullanıcıları Konuya

Selam arkadaşlar, ankaradaki asya major 250 kullanıcıları kendini belirtir ise iletişime geçer bir buluşma düzenleriz diye düşünüyorum :)
  2. F

Asya major 250 kullanıcıları

Arkadaşlar merhaba asya major 250 kullanıcılarını bir araya toplamak istiyorum işin gerçeği. Bunun için hangi kategoride açmam gerekiyor doğru mu acaba?
  3. F

0 Motora yapılması gereken işlemler(RUHSAT PLAKA VS.) yardım edermisiniz

Tekrardan merhabalar ben başbelanızım bildiğiniz gibi :D asya major 250 yi sipariş etmiştim kargo bir iki gün içimde elime gelecek. Peki yapmam gereken ne gibi işlemler var? internet üzerinden evkurdan aldığım için ruhsatı nasıl çıkartacağım, masrafları ne kadar tutar. Ruhsatı kimin adına...
  4. F

ASYA MAJOR 250 ÖNERİRMİSİNİZ?

Arkadaşlar merhaba, Daha önce de dorado poseidon corvus'u sormak için konu açmıştım.Fakat kararsızlığımdan kaynaklı araştırmalar yapıyorum ve ASYA MAJOR 250 hoşuma gitmeye başladı bir göz gezdirince. Üstelik senet ile alma şansı da olunca daha çok cezbetti. Siz ne dersiniz önerirmisiniz bu...
  5. F

DORADO POSEİDON ÖNERİRMİSİNİZ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba tüm forum ailesine saygılar sevgiler. Dorado poseidon chopper'i almayı düşünüyorum açıkcası size sorum kullanan arkadaşlar varmı, var ise ne gibi +ları -leri var acaba? şuanda nostalji mondial kullanıyorum ve chopperi çok seviyorum. Vitesli chopper'e de geçmek...
  6. F

ACİL YARDIM GEREK Mondial 125 ZN

ARKADAŞLAR MERHABALAR. ACİLİYET DURUMU OLAN BİR KONU VAR. ŞİMDİ NOSTALJİ MOTORU KULLANIYORUM SORUNUM EVE GİTTİM MOTORU BIRAKTIM GİRDİM DİNLENDİM GERİ ÇIKTIM EVDEN AYAK MARŞIYLA ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞTIM, ÇALIŞIP İSTOP ETTİ 1 SAAT FİLAN DENEDİM OLMADI ONDAN SONRA TAM ARABA ELEKTRİKÇİSİ VARMIŞ...
  7. F

Yeni motor alacağım önerirmisiniz

Arkadaşlar merhaba. Başlangıç olarak mondial 125zn ile başladım ve artık beni kesmiyor. Ufak tefekte sıkıntıları var ve 0 motor almayı düşünüyorum taksit ile. Gezinirken Avanger street 150 'yi görürüm ve begendim siz ne diyorsunuz bu konuda?
  8. F

Chopper Motor önerisi istesem? :)

Merhaba arkadaşlar başlık'ta da belirttiğim gibi motora yaklaşık 3-4 yıldır hevesliydim, lakin pratik adım atmaya cesaret edememiştim. Şuanda tam olarak düşünmeye başladım fakat tam bilgim olmadığından kaynaklı hangi motoru seçeceğime karar veremedim. fiyat olarak 4 en fazla 5 bin liraya kadar...

Yeni mesajlar