Arama sonuçlarınız

1. Erdost

Vites Değiştirirken Gelen Tık Sesi

Arkadaşlar, Aprilia Pegaso kullanıcısıyım.İlk motorum olduğu için sanki bir gariplik varmış gibi hissediyorum.Zaten şuan ehliyete yazıldım belli bir süre kullanmayacağım motorumu, fırtınada yatmış sol aynası kırıldı, serviste uzak olduğu için bu şekilde kullanmamaya karar verdim.Ehliyetimi 1 aya...
  2. Erdost

Yağ ve Yedek Parça İçin Distribütör Ve Ana Bayiler

Arkadaşlar piyasa şöyle işliyor.Bizim yedek parça temin ettiğimiz yerler, distribütör firmadan veya parça'nın ana bayisinden alıp üstüne fark koyup satış yapıyor.Biz ne yapmalıyız? Araştırıp ürün aldığımız yerlerin ürünü aldığı yerleri bulup alacağımız malzemeleri oradan almalı mümkün olduğunca...
  3. Erdost

İlk Motorumu Aldım :)

Aprilia pegaso i.e Öncelikle gerçekten bugün çok aşırı mutlu oldum.Herşey planladığım şekilde düzenli gitti.Ekipmanlarımı aldım hazırladım cumartesi günü, bugün ise motorun satışını gerçekleştirdik. Öncelikle giderken içimde bir endişe vardı.Motor fotoğraftan güzel gözüküyor, yakından...
  4. Erdost

Merhaba arkadaşlar, bir motor hastası olarak aranızdayım.

Öncelikle tekrar merhaba diyorum, forumu üye olmadan uzun süredir takip ediyorum. Bundan 6 7 sene önce bir scooter'ım vardı ve 10.000 km lik bir tecrübem olmuştu(ilk sürdüğümde hem fren hem gaza basmıştım ancak düşmeden toparladım, birkerede toprak yolda ön freni kaydırıp düşmüştüm).Arada...

Yeni mesajlar