Arama sonuçlarınız

1. logan07

aliexpress de satilan urunler neden ucuz?

Avrupa markalarını avrupa fiyatlarının yarısına nasıl satabiliyorlar? Ürünler 2. Kalite ya da üretim hatası mi?
  2. logan07

x max 250-400 icin sifir tur camı

Diğer ilanı duzenleyemedigim için yeniden açıyorum. Sadece bir gün kullandım. Yenisi 450 ben forum fiyati 350 istiyorum.http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/scooters/sport/xmax250.aspx?view=accessories&partcode=1SD-F83J0-00-00&year=2014 ürün bu
  3. logan07

bu fiyata bu mont bedava dedikleriniz

4 mevsim mont almayı düşünüyorum. çıkarılabilir astarı olması ve günlük giyilebilecek renkte olması tercih sebebi. az kullanılmış 2. el de olur (xxl). f/p olarak gayet iyi bulduğunuz ürün linklerini paylaşabilir misiniz?
  4. logan07

x max 2014 için bir gün kullanılmış yamaha marka tur camı

x max 250 için dün taktırmış olduğum tur camını (boyum çok uzun olduğu için memnun kalmadım camdan) satıyorum. yenisi 450 tl benımkı 390 tl. orjinal yamaha tur camı
  5. logan07

motoru gazla yıkama

motoru bugün gazla yıkattım. kendisinden geçti dehşet oldu tavsiye ederim. 15tl
  6. logan07

Revit Scarab H2O Kışlık Eldiven kullanan var mı? alternatifler?

bu ediveni almayı düşünüyorum. kullananlar memnun mu? alternatif ne olabilir? http://www.motosikletaksesuarlari.com/Revit-Kislik-Motosiklet-Eldiveni-Scarab-H2O-Siyah_13065.html?gclid=Cj0KEQiAkdajBRCJ_7_j6sCck7wBEiQAppb2i93zsIskddAjr1NyHDtUx5Qsq7zQr7gNPu8rayTx0gsaAjHl8P8HAQ
  7. logan07

çorap ne alsak???

çorabı bari bize danışma demeyin kafam attı ekipman düşünmekten. mağaza olsa girip deneyeceğim ancak yok ve herşeyi internetten temin etmeye çalışıyorum. dolayısı ile tavsiyeleri de :sunny: eldiven de lazım ama bir sürü başlık açılmıştı eldivenle ilgili bir başlık da ben açmak istemedim ancak...
  8. logan07

schuberth c3 kask sharp sonuclari

Schuberh c3 kask almayı düşünüyorum. Kaski denedim güzel oturdu kafama. Ancak sharp sonuçları epey kötü. Bu kaski kullanan bu kaskla kaza tecrübesi olanlar sağlamlık hakkında fikir verebilir mi
  9. logan07

tur camı sakincali mi

2014 Xmax 250 ye tur camı taktirmayi düşünüyorum. Lakin ki motora kafadan basar yakıt tüketimini arttırır vs gibi söylemlerle karşılaştım. Nedir işin asli? Gogsumden yukarıya rüzgar alıyorum. Ben de aerodinamiyi bozuyorum bu mantikla... Napmali???
  10. logan07

uzun far mı? kısa far mı?

motosiklette uzun far mı kısa far mı kullanıyorsunuz? fark edilmek için hangi far daha iyi? bir eğitmenin videosunda uzun farın kullanılmasının fark edilmek adına daha etkili olacağını izlemiştim. Sizler hangi farı tercih ediyorsunuz? (sellektörden bahsetmiyorum. gece sürüşleri dahil)
  11. logan07

dizlik ne alsak???

dizlik tavsiyesi olan var mı
  12. logan07

xmax 250 den sonra mt09 tracer?

4000km motosiklet tecrübem 150bin km otomobil tecrübem var. 193 cm 110kg kısmen kaslı bir yapım var. Derdim şu: 2014 xmax 250 kullanıyorum. Şehir içi ortalama 50-60 km hız yapıyorum. Ekipmanim tam. Param var. Kullandığım motosiklet beni gayet tatmin ediyor ancak bu mt09 tracer pek bir güzel...

Yeni mesajlar