Arama sonuçlarınız

1. cagiran

Sürüş teknikleri

Merhabalar, Birkaç yüz km den sonra biriktirdiğim soruları sormanın zamanı geldi diye düşünüyorum, Bu konularda forumda birkaç yazı okudum bir kaç video izledim ancak maksat muhabbet olsun ve net cevaplar alayım istedim.. Buyrun :) ; 1- İzmir sahil yolu epey rüzgarlı, kontra tekniğini...
  2. cagiran

Kask de montaj sonrası görünenler

Arkadaşlar Merhaba Kaskıma intercom bağlamak içim pedlerini söktüm. Sonrasında çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum. (kask 29 Mart tarihinde alınmış, maksimum 10 kere kullanılmıştır, kazası belası olmamıştır) (çene ve ense kısmındaki pedlerde gözüken eskimenin...
  3. cagiran

Honda TR, 2 Kere Yedek Parça Beklemek,Servis Ücreti (Siz Olsanız Ne Yapardınız ??)

Arkadaşlar Merhaba, Daha önce açtığım bir konu başlığında belirttiğim gibi Honda Forza motorumla yaptığım ufak kazanın izleri silinsin diye servise bırakmıştım. Değiştirilmesi gereken parçalar; Sol ön grenaj, sol arka kuyruk, sol marşpiyel olarak çıktı. Hazır servise girmişken daha önce...
  4. cagiran

Honda forza hakkında bazı sorular

Arkadaşlar İzmir'den merhaba. Tecrübelerinize güvenerek bazı sorularım olacak aşağıda maddeledim, uzun olduysa affola. Şimdiden teşekkürler 2015 model forza 300, 6.900 km Periyodik bakımları yapılmış durumda 1- Motora ve aksesuara kasko yaptırmak istiyorum tahmini bütçe nedir ve kasko şirketi...
  5. cagiran

Honda Nss 300 Forza heveslisi bir garip mühendis

Onbeş yıldır motorsiklet heveslisi racing lerde artçı olarak büyümüş scooter almış, ehliyeti olmadığı için satıcıya emanet bırakmış bir garip mühendisim. Sonra eş dost yardımıyla aldım motoru, aldığım gün düştüm, sağ grenaj ve ön çamurluğu hasarladık, egsozda azcık çizildi sağ el ve dizde...

Yeni mesajlar