Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Valla ufak motorla yavaş yavaş geze geze gelin.Başka ne zaman böyle bir şansınız olacak kim bilir.Güzel anı olur
  2. M

Bu motordan nasıl anlayabilirim

Youtube da bir çok kişi video çekmiş.Bu işlerden başlamanın en iyi yolu cg bloğu ile başlamaktır.Üstten egzantrikli olmadığı için karışık egzantrik meselelerine girmeniz gerekmez.Gerekli aletlere sahip olduktan sonra şanzımana kadar dağıtıp geri toplarsınız 2 saatte.
  3. M

RTR200 ve diğer hint/çin malı kullanıcıları

Video sahibi olarak yardımcı olabildiysem ne mutlu.Bir motorun sağlamlığında ömründe en önemli etken kullanıcı.Ben şuan kendi RTR200'ümden hariç 3 farklı RTR200 sürdüm.3 Motorda çok bakımsız durumdaydı,Debriyaj teli,fren,vites pedalları kazık gibi derler ya o kıvamda,Zincirde yağ hariç ,taş...
  4. M

Güncel uygun fiyatlı uzun yol motoru

Uzun yoldan kasıt nedir,hız beklentiniz,tip beklentiniz nedir.50cc scooter ile il il tıfı tıfı gezenlerde var 125-200cc arası motorla 80-100 gezenlerde var.2 Sene Önce X-treme max 200 cc cross ile öne 18T büyük dişli takarak arkaya da çanta 90 civarı bir hızla dere,tepe her türlü yolda vızır...
  5. M

Kask Önerisi 2025

Stream 2'yi deneme şansım oldu nedense bana pedler bende kaliteli değil hissi yaratıyor,bide Stream 2 kilitli vizör acaba kamera ile kullanması zor olur mu?Kamera bağlı iken kilit tuşuna basmayı etkiler mi? 1743977426 90-110 aralığı uzun yol seyahat hızım bide ilk mesajda dediğim gibi o kadar...
  6. M

Kask Önerisi 2025

Yeni Kask Arayışındayım – Gözlük Uyumu + M Beden Tavsiye (6K Bütçe) Selam dostlar, Bir süredir kafamda dönen kask arayışımı artık netleştirmek istiyorum, belki sizlerden fikir alabilirsem cuk oturacak bir şey bulurum diye düşündüm. Uzun süredir MT Targo Pro XL kullanıyordum ama son zamanlarda...
  7. M

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Rtr 200 yedek parçaları bir çok sitede mevcut ki zaten önceki serilerle ortak parçalar kullanıyor rtr 180 vb ile.Ne amaçla kullandığınıza bağlı olarak ya ns200 yada n250 veya rtr 200 olarak bakmak lazım olaya. 3000 km'dir rtr 200 kullanıyorum yorumlamam gerekirse Sıfır alınan motorlarda montaj...

Yeni mesajlar