Arama sonuçlarınız

1. tracerrider13

Diablo Rosso IV Corsa mı? Angel GT II mi?

motosikletin karakterine uygun olduğu için Angel gt2'leri uzun zamandır araştırıyorum ama tam olarak karar verebilmiş değilim rosso corsa ları ise asfalta yapışan ve daha önce de kullandığım lastikler olduğu için yazdım. Keşke deneyimleyebilseydım scorpıon trail 3 ü. yeni lastik ama dediğiniz...
  2. tracerrider13

Valla hocam bende oraya kayıyor gibiyim ama ilk defa virajda atınca biraz da geçmişten kaynaklanma pirelli hastalığı var ama hala bir viraj korkusu var yani malesef. Onu da kıyaslayan birisi olarak öne geçtiğini tabi gördüm yabancı forumlarda ama markayı hiç denememiş olmanın çekingenliği var.
  3. tracerrider13

Selamlar, Motosikletim 2023 Yamaha Tracer 9 GT Plus. Çift yolcu ve çantalı kullanım da oluyor ama genellikle tek sürüyorum. Virajları severim, yüksek hızlardan da keyif alırım. Ancak pist kullanımı yapmıyorum. Şu anda üzerimdeki stock lastikler (Bridgestone T32) 6500 kilometreye geldi ve artık...
  4. tracerrider13

Motul 7100 vs Motul 300V

Yamaha yağlarından asla mutlu değilim, motule geçmek istiyorum. Cp3 890cc blok için 300V düşünüyorum . Genelde artçılı ve uzun yollar yapıyorum. Kullanan var mı?
  5. tracerrider13

TRACER 9 - MT 09 AKÜ PROBLEMİ.

Usta özel servise götürecektim zaten. Bindim konumu yazdım, motor çalışmadı. Ve o günden beri saplamaya devam ediyorlar sagolsunlar
  6. tracerrider13

Benim yeni aküm garantiden değişimi sağlanıyor, sanırım önümüzdeki hafta bayide olacak. Bakım modunda şarj edilmeli değil mi? Ya da hangi uyarıları yapmalıyım bayii den alırken. Kısaca nasıl bir yol izlemeliyim 1746793207 Kontak kapalı iken akım çeken herşey zarar verir aküye. Güvenlik için...
  7. tracerrider13

Hocam sis farlarını söktürdüm Yamaha'da ama servisten gicbir sorun yok denilerek aldığım motosiklet 10 saat sonra tekrar ayni şekilde aküsü bitmis marş basacak enerji kalmamıştı. 1746711417 Hocam bunu ısrarla bayii de bende belirttim ama yok yani. Sen daha iyi mi biliyorsun triplerine giriyor...
  8. tracerrider13

Hocam sadece sisler vardi ama kontak kapalı gece sürdüğüm motosiklet sabah marş basmıyordu, bu sorunu birkac arkadaş daha yaşamış, hatta sıfır akü de dahi yasamış, 2024 2023 üretimli akulerde sorun varmış ve normalde garanti kapsamında olmaması gereken akü garantiden degişmiş.
  9. tracerrider13

Yorumları güzelmiş, motorum çalışırsa😅 bir çay icmeye gideceğim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 tavsiye için teşekkür ederim size.
  10. tracerrider13

 Kesinlikle haklısınız. Yani ısrarla sorunumun bir kaç yönünü araştıra öğrenerek anlattım. Bundan bundan bundan olabilir diye birkaç farklı problemden söz ettim. (Abi sen söyle o zaman sorun neymis diye cevap aldım şaka gibi, asla üslubumu ve davranışımı bozma taraftarı olan bir kişi değilim...
  11. tracerrider13

Daha fazla süre yatırdığım motosiklette bile böyle bir sorun yaşamamak üzüyor insanı ve bütün kontroller tamam deyip teslim aldığım motosiklet 10 saat sonra ayni sorunu yaşatınca ben de ne yapacağımı bilemedim artık.
  12. tracerrider13

Hocam 2023 model. Motosiklet ekim ayı çıkışlı. Evet akü ölmüş olabilir ama sorun yok deyip gondermeleri normal mi? Ya da bu sorunu 3. Kez götürdüğümde anlamaları ya da sorun aküde değilse şüpheleri doğuyor. Henüz teslim de almadım hala yeni aküyü bekliyorum. Motosiklet bayii de
  13. tracerrider13

Son 2 aydır üçüncü kez teslim ettiğim motosikletimin aküsünün bitmiş olduğunu bana üçüncü teslim edişimde belirttiler. Nasıl olurda çok fazla yatmayan bir motosiklet aküsünü bu kadar çabuk bitirebilir? 3 4 günde bir olmasa bile, en kötü haftada bir kere sürdüğüm motosikletimin. Aküsü bitmiş ve...

Yeni mesajlar