Arama sonuçlarınız

1. S

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

katılıyorum. bir modeli merak ettiğimde en az iki farklı kişiden izliyorum. eğer ki özel bir modelse bulabildiğim her videoyu izlemeye çalışıyorum. bir de motosiklet başında durup anlatandan çok kullanırken anlatanı tercih ediyorum.
  2. S

Hep de scooterleri gömmeyelim...

onu da şöyle açıklayayım, 49 yaşımda ve aklımda motora binmek hiç yokken (hiç hayatımda motor sürmedim ehliyet kurusuna gidene kadar) hanımın uygun taksitle scooter satışlarını duyması ve biz de alalım diye tutturmasıyla bu işe girdik. scooter o sürebilsin diye. ben zaten ehliyeti a sınıfı...
  3. S

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

motorlu araçlar test aleminde jeremy clarkson, doug demouro dışında kimsenin sponsorsun iş yapması kolay değil. sonuçta onlar da bunu amme hizmeti olarak değil para kazanma aracı olarak kullanıyorlar. herkesin düşüncesine saygım var ama şunu söylemem lazım, konuşurken sesi kulak tırmalamayan...
  4. S

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

kadran yerine plaka sansürlenebilir yada hiç gösterilmeyebilir.
  5. S

Bana kalsa ben de harley fat bob yada electraglide yada indian ile başlamak isterim ama iş biraz da maddiyata bakıyor. biz de çok bayıldığımız için scooter ile başlamıyoruz.
  6. S

insanların hangi birikimlerini çöp edecek? çinli motorların özelliği zaten insanların en az birikimle istedikleri motorlara kavuşması. kaldı ki tolgada izlediğim bir motoru başkasının yerdiğini de çok görmedim. bu forumdaki sizler istediğiniz kadar çinli düşmanı olun çinli gerçeği var ve japon...
  7. S

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

şöyle söyleyeyim, kursa yazıldıktan sonra ilk işim kask/mont/eldiven üçlüsünü almak oldu. kurs alanındaki tek motosiklet montlu aday bendim. motora gelince bütçem dahilinde olanı aldım benim de canım mt07 almak ister hatta onu geçtim freccia 15.000 tl fazlaydı almadım/alamadım. param kadarını...
  8. S

şöyle söyleyeyim, bu forumda çok yeniyim, kimseyi tanımıyorum o yüzden kimseye taraf olma durumum yok. olaylara kendime göre bir bakış açısıyla bakıyorum. paran yoksa binme demek kabak lastikle, balataları bitmiş otomobille gezenlere benim de söylediğim birşey. tabi orada durum farklı...
  9. S

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

mutlaka haklısınızdır ben şunun şurasında 2 ay önce ehliyet kursuna yazılan 1 ay önce ehliyetini ve motorunu alan birisiyim am 2003 den beri trafikteyim en azından trafik ile ilgili birkaç bilgim var. çinlinin arızasına gelirsek, mt teknik atölye bölümene şöyle bir göz attım gırla japon da var...
  10. S

ben onun söylediklerinde senin gibi bir hakaret görmedim o yüzden sana katılamayacağım.
  11. S

konudan bağımsız olarak sen başkasının yaptığının kırıcı olmasından dem vururken kırıcı olman konusunda ne diyorsun? başkasına kırıcı olmak yasak da bu forumda sana serbest mi? yada şöyle sorayım, yaşlıveacemi senin düşündüğün gibi düşünmüyorum ilk motoru ilk hevesi şimdilik kırmayalım demek çok...
  12. S

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

arkadaşlar sorunluzluğundan ve uzun ömürlülüğünden dem vurmuşsunuz ama acaba kaçınız bir motoru 100.000 km den fazla kullandı? yani o devirler geride kaldı sanki. hergün yeni birşey geliştiriliyor motora adapte ediliyor haliyle insanlar da istiyor.
  13. S

nasıl oluyorsa motopark tolga ile söyledikleri taban tabana zıt.
  14. S

eskiden ben de aynısını otomatik vitesli otomobiller için düşünürdüm ama yaş 40 ı geçince düz vites anlamsız geliyor, insan konfor arıyor.
  15. S

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

motorcu dostlar, arkadaşlar, dayılar! nedir sizin bu cc ile takıntınız? binek otomobil süren herkes ferrrai mi alıyor? herkes v8 motorlu araç mı sürüyor? 0.9 motorlu cliolar satıldı bu ülkede, yaşı tutanlar bilir 126 bis satıldı bu ülkede. belli ki 50 cc hem fiyat olarak hem hız olarak...
  16. S

Bu ilan fiyatları ne ayak?

özel yapım bir choper yada türkiyede çok bulunmayan bir indian ise evet çalışmaz. ama japonların hepsi ve avrupalıların büyük çoğunluğu için çalışır.
  17. S

Apec Apx7 satın aldım

Sol taraftaki göz bende de bozuldu mıknatıs kullandım şimdi hem açılmıyor sağlam duruyor hem de kullanımı kolaylaştı.
  18. S

Bu ilan fiyatları ne ayak?

inşallah istediğiniz gibi olur, istediğiniz fiyata satarsınız. ama malın değeri konusuna fazla takılmayın, elle dokunulabilen gözle ölçülebilen birşey değil.
  19. S

Apec Apx7 satın aldım

size şöyle söyleyeyim, aldığım yerle alakalı olabilir gittiğim iki servisten de aldığım yerden gerektiğinde aldığım destekten de çok memnunum. şimdilik.
  20. S

Hızlı Motor Satmak

ölü fiyatı da neye göre ölü? piyasa kredi kartına taksitle tonla motor dolu bence fiyatlara ölü yada diri muamelesi yapmamak lazım. not: düzenleme, ns200 başkasının sattığı motormuş, özür dilerim.