Arama sonuçlarınız

1. MuratM

Düşük devirde kesiciye giren dominar 250

Var sanırım. Benim D250 şuanda 3000 km'de. Tam 2000 km olduğunda bu durum kendiliğinden devre dışı kaldı. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam, 6500'de rpm limit ışığı yakıyor ama bir miktar daha kesiciye girmeden çeviriyordu. Çok kesiciye kadar abanmadığımdan net hatırlamıyorum :) 8500 olabilir. Bugün...
  2. MuratM

Debriyaj ayarı nasıl yapılır?

Arabada da motorda da, debriyaj ve frenin üzerinde elimi tutmam, bana yanlış geliyor. Kavrama bittiyse araç yol aldıysa, bir daha vitese kadar debriyajla işim olmaz. Düşük hızlar-yarım debriyaj-İstanbul trafik durumları hariç tabii onlarda mecbur. Fren de aynı şekilde, belki yanlış bulacak...
  3. MuratM

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Şarjlı pompa ben de arıyorum, tamir kiti var ama pompa yok :) Xaomi mağazasından yolda alırım demiştim ama 2500 civarı birşey söylediler yanlış hatırlamıyorsam. Koşarak kaçmıştım. Benim de Levent-Şişli arası evim ve işyerim bulursanız koçtaşta uygun birşey paylaşır mısınız?
  4. MuratM

Büyük Geykapanı mağarası, geylice köyü,geylice dağı ve geyfalezleri turum

Onu soracaktım kaç gündür yahu, iyi denk geldi nerede Burak? tam onun kalemi mevzular konuşuldu son günlerde ama ses yok, eksikliği belli oluyor :ROFLMAO:
  5. MuratM

Tek Teker Önerisi

Anlayışı güzel kardeşim, ne demişim sana, alanıma hayatıma tecavüz edenle kavga da küfür de ederim. Ne demişim sana? Eğitim al ustalaş, tak takıştır ekipmanını korumanı bu gibi zor işleri ondan sonra dene demişim. Valla çokta umurumda :) anlamak istediğin kadar anlatabilmişiz. Bu forum çok...
  6. MuratM

Tek Teker Önerisi

Sevdiği şey trafikte bana risk oluşturuyorsa, canımı tehlikeye atıyorsa sitemde ederim. Küfürde ederim gerekirse kavga da ederim. İnsanlık böyle bir şey değil sadece birilerinin sevdiği şeyler etrafında dönmüyor dünya. Seve seve saygılı olmak zorundayız. Senin karıştığın kaza sayısını tüm...
  7. MuratM

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Orda yaparsınız abi doğumgünü :) kilis tava gibi koca bi köfte yaptırıp kesersiniz. Anı olur :ROFLMAO:
  8. MuratM

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Vallahi çokta güzel olurdu ama eşim de ben de çalışıyoruz, benim buradan 120km'cik :) İyi eğlenceleriniz bolca güzel hatıralarınız olsun.
  9. MuratM

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Sanırım okuduğum en mantıklı şey buydu. Sevdiği işi yaparken ölsün size ne diyenler olmuş, o kişi sevdiği işi yaparken ölmeyi göze aldı diye, hafta sonu eşimi, çoluğumu, çocuğumu almış sevdiğim şeyi (motosiklet veya araba ile seyahat) yaparken ben neden öleyim? Arabaya ne olurmuş ki falan...
  10. MuratM

Interkom Secimi

Abi arada iş çığırından çıkarsa çaktırmadan eşleşme modundan çıkarıyorsun, kafan rahat gidiyorsun :). Yalnız sen güncellemeyi almadığın için, bazı konuları konuşmuş oluyorsunuz ama senin haberin olmuyor, riskli bir durum :ROFLMAO:
  11. MuratM

Şuan Motor Alınır mı?

:) almaya karar verdiğiniz motorun geçen yıl ve bu yılbaşında ki fiyatını gösterin ikna olacaktır. Mevcut çan eğrisine bakarak 5 yıl sonra 561.000 fiyatı olan NX500'ü misal 1,5-2 milyona alabileceksiniz.
  12. MuratM

Interkom Secimi

Eşimle iletişim için ucuz yollu bende bundan aldım iki adet birbiriyle eşleşiyor. Markası değişiyor Çin menşeili ürün işte A30X adı altında farklı markalardan aynı ürünü bulabilirsiniz, iletişimde sorun yok gayet güzel ama devamlı açık tutmanızı önermem. Ara ara iletişim kuracağınız zaman...
  13. MuratM

Şuan Motor Alınır mı?

Yukarıdakilerin özeti, ne zaman alsanız geç kalmış oluyorsunuz :)
  14. MuratM

Dominar 250 için tavsiyeler

Burada da bir miktar bilgi var; https://www.motosiklet.net/forum/konu/yan-canta-demiri-olmadan-yan-canta.221993
  15. MuratM

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin, ünlüymüş ben de bilmeyenlerdenim. Haberden sonra profiline baktım. Yeterince denendiğinde yazı-tura bile dik gelebilir. Bile isteye, göze alınmış ve çokça provası denenmiş bir ölüm. Allah geride kalanlara sabır versin çok yazık onlara.
  16. MuratM

Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.

İdam cezası geri gelmeli; kısasta hayat vardır! Bu herifler 3-5 zaman sonra çıkıp yine devam edecek çünkü bilecek ki hiçbir şey olmuyor !
  17. MuratM

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

Geçenlerde açılmış bir konu vardı, onunla bağdaştırdım nedense :) Genelde gördüğüm kanı hızlı akanlar bu tarz motorlara ilgi gösteriyor sanırım, yanlış olabilir benim fikrim. Kullanıcılarının yaş aralığının çok düşük olduğunu düşünüyorum, hatta birçok kullanıcı için başlangıç motoru sayılabilir...
  18. MuratM

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde ve güvenle kullanın.
  19. MuratM

Dominar 400 top case şase çatlama

Ben bu D400 lerin orijinal yan demirlerini çok beğeniyorum ama kompozitmiş galiba onlar da dayanıklılığı bilmiyorum, şeklen çok güzel. 0 Km lerde üzerinde gelmiyor mu Arndiol yanlış mı biliyorum?
  20. MuratM

Dominar 400 top case şase çatlama

Arndiol söylediği gibi arka sele açılıp kontrol edilebilir, işlem varsa farkedersiniz. Kırılmaması için Bursa Ali Cabbar usta; yandan destekli demiri kendisi üretiyor, gayet sağlam. Topcase ATK 45lt kullandım ben yine Cabbar ustadan, dominar çok büyük bir motor değil, fazlası sakil duruyor bence...

Yeni mesajlar