Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

Sjcam Sj20 Hk.

kaskta aksiyon kamerası taşımak hobi değilse külfet sarjı 2 max 3 saatte biter 2 3 sefer takar bidaha yüzüne bakmazsın büyük ihtimal interomun yoksa kameralı interkomlar var onlar mantıklı güvenlik için
  2. sampsonte

Mantık Ve Sürüş Zevki

crosspronunki siyah değil mi onu takarım bigün 1782896442 gidonu beyaza boyayacaktım demesen 🙂
  3. sampsonte

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

tuaregin en büyük düşünce ilk çizilecek grenajı 14bin tl bi de apriliaya pahalı dersiniz...
  4. sampsonte

Mantık Ve Sürüş Zevki

instagramda degio adv diye tuaregli bi eleman var tower falan yaptırdıydı o kullanıyor uyuyor dedi diye şunu aldım https://www.motomax.com.tr/sp-connect-c-universal-motosiklet-scooter-telefon-tutucu-seti?lang=tr&h=6f16161a&_sgm_campaign=scn_cf2df9f0f4000&_sgm_source=10007&_sgm_action=click evet...
  5. sampsonte

Tiger 660 ve Tracer 700

şu güzelliğe bir bakar mısın
  6. sampsonte

bir ayağı çukurda zaten diye kasko yapmadılar mı 🤣
  7. sampsonte

Mantık Ve Sürüş Zevki

ben tuareg bakarken bi yandan da rs660 bakıyordum mantıklı olan tuaregdi ama bi yanım da rs660 ilk göz ağrım istiyordu bu işin sonu senin gibi bitecek valla
  8. sampsonte

muafiyetli kasko diye bir şey var 5000tlden daha ucuza yapıyorlar 168bin tl üzerindeki her şeyi ödüyorlar(tuareg için böyle) kazadan hırsızlıktan tut depreme kadar kaza yaptınız 200bin tl masrafı çıktı 200 - 168=32bin tlsini karşılıyorlar pahalı bi motorunuz varsa mantıklı quick sigorta yapıyor...
  9. sampsonte

450Nk mı 450Sr mı alınır?

oo test eden puanlayan kuruluşlara bakacaksak adamlar 450mtyi sınıfının lideri seçiyor onu ne yapıcaz 🤣
  10. sampsonte

Ns200 giderken ateşleme kesiyor

@arndiol hesap ver adama ns200 aldırmışsın motor gitmiyor bile
  11. sampsonte

sport touring tavsiyesi

motosiklet sormuş arkadaş
  12. sampsonte

sport touring tavsiyesi

dene
  13. sampsonte

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı

bu sadece hondanın değil bütün markaların problemi büyük motorlar için konuşuyorum tabi ekonomi öyle bi haldeki kimse hayati sürekli gelip giden parçalar hariç parça stoğu yapmıyor dövizde tutuyor parasını kızamıyorum da adamlara ben olsam ben de aynısını yapardım
  14. sampsonte

HONDA NC 750 X DCT

dünya gözüyle ölmeden şu motor hakkında az yakıyor ve önünde bagajı var harici iyi bir şey duymak istiyorum be
  15. sampsonte

dominar 400 kararımdan pişman oldum

@arndiol hesap ver adama dominar aldirmissin pişman olmuş satip 450mt almak istiyor
  16. sampsonte

Uzun yol için racing olmayacak motor

forza veya xmax bak hangisinin tasarımı daha çok hoşuna gidiyorsa al geç
  17. sampsonte

Aprilia RS660 alınır mı

dt çalışanını bilmeyen insanlar doktordan memurdan gibi anlıyorlar heralde 🤣 ondan öte ben 20bin küsür kmde bi aprilia almazdım ya da önceki sahibinin işi bildiğine motoruna iyi baktığına gerçekten kanıtlaması gerekli ki bu aleti kullananlar ya hiçbir şeyden haberi olmuyor ya da ciddi...
  18. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

gnjksagbnksjagbask abi 500 km yol üstüne biraz dinlenicem ondan sonra çıkıcam araziye
  19. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

5inde zaten izmire gidiyorum ben de bikaç gün izmir dikilide olucam hala izmirde olursa denk düşeriz
  20. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

ayın 5inde susurluk yörsanda mola vericem köfte yiyesin varsa uğra