Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

Hakkını verdim vol2

daha 2 gün önce 300km yaptım 120 140 arası denemememe ragmen göstergede yazıyor 184 top speed diye rodajda malum cok zorlamiyorum bi de arazi lastigi var allahin italyani 600ccyle seninkinin beygirini cıkarıyor daha napsin 😜
  2. sampsonte

Hakkını verdim vol2

makul hızlar bunlar zaten napsaydı africayla 80 80 mi gitseydi :rolleyes:
  3. sampsonte

Herkese iyi bayramlar.

bugün kıyma çekmeye çıktım motoru çıkarırken bi baktım biri motorunu ite ite götürüyor ben motoru çıkarasıya kadar geldi ki ne göreyim!!!! aküyü geçen ay değiştirmiş bir ns200 yolda kalmış..... o yüzden özellikle @arndiol un ve motosiklet.netın bayramını enişten dileklerimi kutlarım......
  4. sampsonte

DJI osmo 4 micro sd kart önerisi

sandisk extreme pro kingston canvas samsung evo veya proları da olur ve üzerinde u3 v30 mutlaka yazmak zorunda a2 yazarsa da iyi olur en az 128gb al
  5. sampsonte

R25 Yağ Kaçağı Sorunu Çözülmüyor – Conta ve Üst Kapak Değişti

yamaha bu yağ kaçağı olur mu saçmalamayın bence size sorun var.....
  6. sampsonte

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

sen 3000kmden neyi sorduracan len çocuk daha bikaç ay önce benim motorumu almak için aramıştı o zaman satmayı düşünmüyordum satmamıştım hala daha benzinlikte denk geldiğimiz oluyo sen çoook uzaksın bu işlere çok çok seni ilgilendiren işler degil olm bunlar git afd bizi kovacak mi diye kara kara...
  7. sampsonte

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

kılıçdarın torunu benim çocukluk arkadaşım yıllarımız beraber geçti liseye kadar beraberdik o bile dedesini sevmez ama bu sever öyle diyim :ROFLMAO:
  8. sampsonte

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

ben inip kovalıyorum lavuklari arkalarına bakmadan kacıyolar (y)
  9. sampsonte

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor satılmayınca yedek parça olarak mı satmaya karar verdiniz :)
  10. sampsonte

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

burası bi tıkla girebildiğim bi tıkla kapatabildiğim bir yer internette bir şey bozulacak değilim benim gördüklerime karşın burası nahif bir yer
  11. sampsonte

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

yok yok dalga geçiyorum benim yapamayacağım bir şey ben 250ccyle bursaya gitmeye üşeniyordum 1779469445 yalnız sakarya değil kocaeli
  12. sampsonte

aboo hem bunak hem kılıbık hanımı bırakıp gidememiş...
  13. sampsonte

beni bu bunaklar delirtti :)
  14. sampsonte

vallahi o konu forumda lastiğin ısınıp ısınmadığını anlayan adam sayısını 3den 4e çıkarmıştır ama senin konular pek işe yaramıyor yav ama sana da hak veriyorum 3 4 kişinin olduğu forumu ne ciddiye alacan ben de o günden sonra anladım gönül eğlendirmeye giriyorum :cool:
  15. sampsonte

buna fena içerlemiş :ROFLMAO: üzülme o kadar daha yaşlı ve acemi kadar yaşlanmamışsın :ROFLMAO:
  16. sampsonte

birader sen kimsin de sana oturup virgül nokta imla kurallarıyla yazıcam sen kendini ne sanıyorsun sen ciddiye alınacak biri mi sanıyorsun kendini seninle burada nesil tatavası yapmaya gerek yok her şey çok açık ülkenin bugünkü halinin sebebi sen ve senin neslin bugün yaşadıklarımızın hepsinin...
  17. sampsonte

adamların vatandaşı bi s.kmediği kaldı ama hala daha devlet de devlet :ROFLMAO:
  18. sampsonte

emeklilik zor
  19. sampsonte

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

ben de ne araba ne motor almaya para olmaz diye hiç aklımdan geçirmezdim merakım da yoktu sonra tamamen ihtiyaçtan dolayı motor almam gerekti ehliyet aldım 8 yapmaya çalışırken bikere düştüm ondan sonra yapabildim sekizi bi kere düşmek gerekiyormuş 3 sene geçmiş üstünden 3 motor aldım üstüne...
  20. sampsonte

Dominar 250 katalizör iptali?

bajaj kalitesi ❤️

Yeni mesajlar