Arama sonuçlarınız

1. O

bu kasklar arasinda kaldim ls2 agv rocc yarim hanim için alcam yardim

Arkadaşlar bu kasklar arasinda kaldim yardimci olurmusunuz ls2 rocc agv yarim kask hanim için alicam acil yarin almam lazim bu kasklari deniyerek baktik ama beni düşundüruyor çünkü icindeki köpük gibi şey sert olanmi iyidir yumuşak olan mi? Birde sizin...
  2. O

yamaha wr 125 x hakkinda ara sira bu başliktan yazicam motoru kullandikça

Honda crf mi?, KTM duk mü?,Yamaha wr 250 mi? derken sonunda dün yamaha wr x 125 aldim, hayirlisi olur ins. istanbul kadiköyden pendik arabali feribot sonra yalovadan bursa toplamda 93 km yaptim ilk izlenim güzel 70 80 90 geldim. Kötü yanı koltuğa bir çare, birde elcik (elciğe çare buldum...
  3. O

YAmalube yağ ve motorda . 1.2 viteslerde isininca tak diye ses geçislerde

ARkadaşlar merhaba kafama takilan bir soru var bu yamalube denilen yağlar iyimidir yada motora tam sentetik 10.40 castrol mu koymak iyi garantiden çikarmi çikarsa sikinti yasarmiyiz. motor 400 km de yamaha wr 125 x birde ilk 200 km de vites geçişlerinde tak diye ses yapmiyordu...
  4. O

agirligi ve fiyati uçmayan camli kros kaski.

Arkadaşlar acil kask almam lazim çünkü ist aldiğim emanet kaski geri yollamam lazim hemen agirligi max 1350 geçmeyen camli kros kaski fiyatta 500 700 civari yada biraz daha yüksek. yardimlarinizi bekliyorum saygilarimla. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir...
  5. O

acerbiss ürünleri ve wrx 125 için en uygun çanta hangisi olur ve koltuğa bi çare?

Arkadaşlar acerbis kask eldiven dizlik mont nasil sizce kalite olarak..? Birde yamaha wr 125 x için en uygun çanta hangisi olur takan varmi? ve koltuga çare bulan varmi ?
  6. O

değerli düşünce görüşlerinizden bilgi almak istiyorum

Motorumu alali henüz 3 gun oluyor ama plakayi çikaramadim ufak sorun çikti ve kiyafette alamadim motor yatiyor :) revit almayi ďüşünuyordum mont eldiven kask kros shoe zandoma 3 bagli dizzlik falan istanbulda hesaplattim 3000 tl çikti ozden motor bagdat caddesi motoru alirken bu arada...
  7. O

Sonunda yamaha wr x 125 aldım

Honda crf miydi ktm dukmü yamaha wr 250 mi derken sonunda dün yamaha wr x 125 aldim hayirlisi olur ins istanbul kadiköyden pendik arabali veribot sonra yalovadan bursa toplamda 93 km yaptim ilk izlenim güzel 70 80 90 geldim kötü yani koltuga bir çare birde elcik
  8. O

Bursadan herkeze selamlar olsun

Ismim şenol bursaliyim düşündüğüm motor ktm 200 duke yada bajaj 200 pulsar kararsiz kaldim Iyi forumlar.. saygilarimla

Yeni mesajlar