Arama sonuçlarınız

1. RawShed

Beklemeli miyim?

Blok aynı fakat CLX'in kroniği daha az NK'ya göre ve NK'nın kitlesi motorun cılkını çıkaran apaçi kitle ee motorda çinli olunca dayanmıyor o yüzden çinli alınacaksa CLX tek mantıklı motor
  2. RawShed

Tek teker yaparken kaza yaptı

Kışları daha rahat sürüyorum bu apaçi motorcular beni daha da korkutuyor. Neyse ki kış uykusuna yatma vakitleri geldi 😂 Masum birisine zarar vermesinler de ne yaparlarsa yapsınlar
  3. RawShed

Tek teker yaparken kaza yaptı

8 yıldır motor kullanıyorum bir kere bile teker yapmak aklımın ucundan geçmedi nedir bu teker sevdası anlamıyorum. Teker yapınca iyi sürücü olunmadığını acı gerçekle öğrenmiş arkadaş
  4. RawShed

Beklemeli miyim?

Arkadaşın dediği gibi CB250R tavsiye ederim km'si yüksek olur ama motor bakımlıysa kafaya takmayın. 80-90bin kmdeki CBR250R'lar bile hala taş gibi. Sıfıra yakın 100 bandında istiyorsan tek tavsiyem CLX-250 olur. 250 NK vs çinliye bulaşmayın.
  5. RawShed

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

kimsede nakit yok millet galeriden taksitle alıyor
  6. RawShed

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Motor bloğu sağlam olmayan motor kalmadı ki zaten. 250SR ile 70bin km yapan arkadaşım var. 2021 yılında RS200 sahibiydim servisler yaygın olsa ne yazar adam yerine konmuyorsunuz, servisleri aşırı kalitesiz motordaki montaj hataları vs devamlı sorun. Tek artısı parçasının bol olması onun dışında...
  7. RawShed

A1 başlangıç motosiklet önerisi

Teşekkürler, ilk önce bi motoru alalım da :) bi tık daha ucuzlasa direkt sıfırını alacam onu bekliyorum
  8. RawShed

Ara sıra motorları değiştiricez SuperSport harici motorları hiç sevmiyorum o yüzden benim de binebileceğim motor istiyorum :) nişanlımın ailesi biri hariç komple motorcu benden çok daha fazla tecrübesi var o yüzden hayır olmaz da demedi Motor grenajsız olunca sürdüğümü hissetmiyorum racing...
  9. RawShed

Geçen Reddit'te birisi Voge250RR için parça beklediğini söylemişti sordum nerde oturuyorsun Karabük dedi. Sanırım büyükşehirlerde parça konusunda sıkıntı çıkmıyor Nişanlıma işe gidip gelmelik Voge 250RR almayı düşünüyorum. 1-2 aydır Voge markasını araştırıp duruyorum sonunda alacağım gibi...
  10. RawShed

Voge'da ABS ve teknoloji var. Aynı paraya Bajaj'da N125 var ABS yok teknoloji yok ama parçası ucuz diğer tarafta Voge'da parça pahalı ama tasarım falan çok iyi. Kullanıcı iki arada bir derede kalıyor. Ben yine de Voge alırdım tasarım ve ABS'den dolayı. Yeni başlıyorsanız mutlaka ABS alın bunun...
  11. RawShed

Voge 125R 80-90K'ya rahatlıkla bulunabiliyor bu fiyata ABSli ve teknolojik motor çok zor. Motorla kaza yapsa bile 80-90K insanı fazla üzmez diye düşünüyorum. Zorlasan pazarlıkla 70K'ya bile bulabilirsin. Profilinizde Voge 250RR yazıyor, bu motorda merak ettiğim CF gibi paslanma var mı acaba?
  12. RawShed

NS125 olabilir onun dışında A1 pek bilemiyorum
  13. RawShed

Kampana freni var, yeni başlayanlara sırf "Honda" diye de tavsiye etmek istemiyorum. İlla Japon olsun diyorsanız CB125R, CB250R tavsiye edebilirim. CL250 var 200K'ya kadar bulabilirsiniz. O kadar parayı kampana frenli motora vermek istemezdim motor da Hindistan üretimi bazı yerlerinde montaj...
  14. RawShed

Virajı alamayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. “Motorcu dostu bariyer” hayat kurtardı

Allah rahmet eylesin. Motosiklette yüksek hız çok tehlikeli aman dikkat 1761417737 Uğur hocanın videolarını her motorcu not alarak izlemesi lazım. Diksiyonu, gereksiz uzatmaması on numara hocadır.
  15. RawShed

R25 Sol Ayna vs CF Moto 250 SR Sol Ayna Fiyatı

Japonlar biraz da 125 - 250cc kategorisinde bizi Çinlilere mahkum ettiler. Euro 5'i kafalarına takmıyorlar Yamaha hariç 250 cc bandında Racing makineleri bile yok. Naked da eli yüzü düzgün MT-25 ve CL250 kaldı
  16. RawShed

Japonların parça fiyatları ucuz mesela Bajaj R200'ün de ayna fiyatı R25 ile neredeyse aynı Hint ve Çinliler parçada Japon kadar hatta daha pahalıya satıyor
  17. RawShed

En azından Yamaha kaliteli gün sonunda R25 daha mantıklı duruyor
  18. RawShed

cfmoto 450sr alınır mı?

Almamak için sadece yedek parça fiyatlarına bakman yeterli. Hintli al ama Çinli alma.
  19. RawShed

Fiyatları aynı siteden aldım. 250 SR Sol Ayna: 4.380,00 ₺ R25 Sol Ayna: 1.067,76 ₺ Çinlilere F/P diyip insanları neden kandırıyorlar anlamış değilim. Adamlar R25 fiyatının 2 katından daha az fiyata motor satıyor ama parçası R25'in neredeyse 4 katı. Yeni motora başlayacak kişilerin bu yedek...
  20. RawShed

İlk vitesli motor tercihim. (NS 200 UG2 - NHT 200 - RTR V4 200)

GSX-R 125 alırdım keyfime bakardım. Piyasası düşük olsa da sonuçta Japon asla elinde kalmaz. Parçasını da bulursun

Yeni mesajlar