Arama sonuçlarınız

1. O

full face kask için çene bağlantı aparatı

eyvallah abi, ali babaya da bakıcam bi. bu arada amazonda 800 tl yaklaşık.
  2. O

bayramda nereye gideyim?

istanbul dolaylarında foto çekmelik tatlı yerler var mı? başıma da bi iş gelmesin bu arada:D
  3. O

yandan vıjjj diye geçmek

Evrak falan hikaye ya:) Yol istense veririz zaten o kadar hıyar değiliz. Ama solumdan 10 cm ile geçmek varken yol istemekle kim uğraşacak. Hem boşuna mı aldı abisi 250rr makinayı… Bugün bi tanesi vuruyordu zaten başka bi arabaya. Geçen gün de biri geldi tam yanıma sokuldu, lan önümüz tıkalı işte...
  4. O

yandan vıjjj diye geçmek

3-4 defa başıma geldi, acayip ayar oluyorum bu duruma, genelde 250lik rossiler ve her yeri çanta dolu kurye abiler yapıyor bunu. saygısızca ve tehlikeli değil mi? ayna takibi yapıyorum ama her zaman göremeyebilirim, o gürültüde duyamayabilirim...
  5. O

aga direkt benim kaskı koymuşlar ürün bilgilerine, olur bu iş. eyvallah ;) -temu'da çıkmadı yalnız amazon'da var bir kaç tane.
  6. O

hocam sağ ol öneri için mesajda yazmayı unutmuşum, ekledim şimdi. yapıştırıcı olanlardan istemiyorum ya. sökmek istesem sökülmez, iz bırakır falan...
  7. O

aramızda video çekenler illa ki vardır ben torc t-1 kaska uygun çene bağlantısı arıyorum. genelde hep spor kasklara göre üretilmiş. bundan almıştım ama benim ağız tarafı biraz dar olduğu için uymadı. ek: ve yapıştırıcılı olanlarda istemiyorum...
  8. O

motomax indirimi hakkinda

10 mm alarmlı disk kilidi ve siyah vizör ile kapadık.
  9. O

Vlog için kamera önerisi

abi çok be, yorar bizi. belki ileride ama... boya vs gibi şimdilik ucuzundan bi şey bakıyorum. bi de bunların kayıtları nasıl oluyor? video ile birlikte mi ayrı ayrı mı? sistem nasıl çalışıyor?
  10. O

Vlog için kamera önerisi

ben şimdilik konuşma için değil de egzoz sesini alabilmek için kablosuz bir tane arıyorum. Boya marka olanlar iş görür mü? üzerine bi de tüylü şeyden geçirsem?
  11. O

bayramda motoruyla planı olanlar ne yapacaksınız?

var mı bi aksiyon?
  12. O

Cumartesi günü Adapazarı’na yol arkadaşı arıyorum

tecrübesiz çalışanların iş başvurusu sürecini hatırlattı bana, tecrübesiz nerde tecrübe kazanacak:) neyse avcılar-kadıköy yaptım, adapazarı da yaparım herhalde.
  13. O

Cumartesi günü Adapazarı’na yol arkadaşı arıyorum

Bi alışveriş için gitmem lazım ama tek gitmek de istemiyorum. 2 aylık sürücü olarak uzun yol deneyimim yok. Var mıdır buralardan eşlik edecek biri? Güzergah İstanbul-Bahçeşehir>Sakarya-Adapazarı
  14. O

Royal Enfield Royal Enfield 350 Classic / Bullet / Meteor / Hunter kullanıcıları

bunu yıkarken nelere dikkat edelim? suyu göstergelere, ışıklara fazla tutmayın, egzoza su kaçırmayın, soğukken yıkayın, başka? mesela sele ıslansa sorun olur mu?
  15. O

Royal Enfield Royal Enfield 350 Classic / Bullet / Meteor / Hunter kullanıcıları

500 bakımı geldi, 3500 tl civarı. 550 kmye kadar tolerans var, geçerse merkez garanti dışı tutabilirmiş. Burada bilgi olarak dursun.
  16. O

İstanbul ekipman alışverişi tavsiyesi

merhaba, bu ay fuar da var. Oraya da göz atabilirsiniz.
  17. O

Osmo action 5

şimdi bu yazılanları okudum da dji action 3 adv combo alacaktım(fiyatı uygun geldi bana) ama sesleri alabilmek için mic mi almamız gerek anlamadım? Bi de videoları açmıyor falan demişsiniz, sadece adobe'de mi sorun? diğer programlarda açılıyor mu?
  18. O

RTR200 V4 Aldım Yağ ve Zincir İçin hangi yağları almam gerek?

a1 c1 falan var onlar ne ifade ediyor?
  19. O

fc-moto deneyimim:(

valla içinde güzel şeyler var ve piyasadan uyguna... amaaa ilk deneyimim tam anlamıyla hüsran. bi kere site aşırı b.ktan, kullanıcı deneyimi, tasarım falan hak getire... neyse; almanya'daki arkadaşın adresine giden paketler alıcıyı bulamadıkları gerekçesiyle geri döndü. ne telefonuma ne mail...
  20. O

Güncel motosiklet ehliyet sınav parkuru (2025)

U dönüşü eklendi. Yokuşta kalkış yapmadım ben:) Onun dışında rota sinyal ve yaya geçitlerine dikkat!!!

Yeni mesajlar