Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Kask Öneri

En fazla 5-6 bin TL kask önerebilir misiniz Bulunduğum ildeki bir mağazada bu kask bu fiyata inmiş HJC iyi diye biliyorum bu kask nasıldır ? HJC C70
  2. Storagon

Motosiklet teknolojisi epey geride kaldı

Vites atmak benim için bir zevk. Motosiklete biniyorsam onu tamamen kontrol debilmek, o özgürlüğü yaşamak isterim şahsen. Bence çoğu kişi de motosiklet alırken manuel olmasını tercih ediyor.
  3. Storagon

Kaza

Hızlı resime yükleyip linki buraya atabilirsiniz.
  4. Storagon

Universal tur camı

Motosever' in de dediği gibi uyabilecek muadillerine bakmak en iyisi olacaktır.
  5. Storagon

Universal tur camı

Motosiklet neydi ?
  6. Storagon

Motor ehliyetlerinin kapsamı

Otomatik alırsanız manuel kulanamazsınız. 1750447669 24 yaşını doldurduysanız direkt A ehliyet alabiliyorsunuz zaten.
  7. Storagon

Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

Gaziantep' te 120 TL ydi en son
  8. Storagon

Bulut depolama önerisi

Bulut depolama tercih etmenizin bir sebebi var mıdır ? Taşınabilir bir disk de işinizi görür.
  9. Storagon

düşük bütçeli kamera

Bütçe nedir ?
  10. Storagon

Motosiklet dengede gitmiyor

Teşekkür ederim.
  11. Storagon

Motosikletin Sağ Şeritte Araçlar Arasında Seyri

Dediğiniz olay bu videonun başındaki olay ise motosiklet sürücüsü diğer bir videosunda polise soruyor ve polis araba sürücüsünün hatalı olduğunu söylüyor. Video 1 başlangıç kısmı Video 2 10:05
  12. Storagon

Motosiklet dengede gitmiyor

Yaşadığım ufak bir kaza sonrası motosikletin dengede gitmediğini düşünüyorum. Yaklaşık 10-15 kilometrelik bir hız ile ilerken önümdeki araç birden fren yaptı. Ben de frenlere asıldım. (Çok yüksek bir sürat değil bence de ama kazanın nasıl olacağı belli olmuyor. Biraz da acemilik) Lastikler de...
  13. Storagon

Kamera önerisi hk.

https://tr.aliexpress.com/item/1005006032566949.html?pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000035433466578%22%7D&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0&gatewayAdapt=glo2tur Ben bunu almayı düşünmüştüm. Uç seçenekleri fazla.
  14. Storagon

Vlog için kamera önerisi

Mikrofon modeli veya linki var mıdır ? Yazmışsınız pardon
  15. Storagon

1.000 km’de bir yağ değişimi

Falcon sitesine model olarak değil de genel olarak kullanım kılavuzu eklemiş. Sağ üstten kullanım kılavuzları sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://falconmotosiklet.com/ https://drive.google.com/drive/folders/1VSRy2e9naKhkGrrYaRY5vl9suq24WNQV
  16. Storagon

Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Cana geleceğine mala gelsin. Geçmiş olsun tekrardan. Allah kaza bela vermesin.
  17. Storagon

1.000 km’de bir yağ değişimi

@Burak Kara' nın da dediği gibi TVS Türkiye Sitesindeki kitaçıkta bulunan periyodik bakım tablosu. Fakat servis uymuyor. TVS Küresel Sitesindeki kitaçıkta bulunan periyodik bakım tablosu.
  18. Storagon

Lastik Hava Basıncı Hakkında

Motosikletimin kitapçığında ön lastik 25 PSI, arka lastik 32 PSI basılması gerektiği yazıyor. Fakat 25 PSI bana düşük geldi. 25 PSI bassam sizce herhangi bir sorun olur mu ?
  19. Storagon

Şile de Gözlemecilerin yansıması

Merak ettim de neden GS leri ve GS cileri sevmiyorsunuz ?
  20. Storagon

Motosiklet İlk Çalıştırmada Tekleyerek Çalışmıyor

Hahaha evet ben de aynısını düşündüm, sonra aklıma geldi ama bence sorun motorda değil aküde. Motorun günahını almayalım :D 1745773594 Voltaj göstergesi yok. 1745773715 Bu arada motorda marş motoru da yok.

Yeni mesajlar