Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Motospartan güvenilir mi ?

Motosikletime koruma demiri alacağım fiyat olarak daha uygun olduğu için Motospartan sitesinden alacağım. Güvenli midir ? İade konusunda nasıldır ?
  2. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

:ROFLMAO: forum üyelerimizin yardımseverliğine diyecek söz yok.
  3. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Bu kısmı anlamadım ama hizalama çizgi kılavuzunda bir değişiklik yok.
  4. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Epey baktım ama göremedim. Yok sanırım.
  5. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Teşekkür ederim. Galiba şuanki zincir oringli değil. Oringli alsam herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de dişli bilgisine nasıl ulaşabilirim ?
  6. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

:ROFLMAO: Tam tersini yazmışım. 1757739434 TVS Raider 125. Teşekkür ederim.
  7. Storagon

20.000 ₺ F/P Ekipman önerisi

Bende Acerbis Ramsey Wented 2.0 aldım fiyatına göre epey iyi. Forumda önermişlerdi.
  8. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Zincir ve dişli boyutu vb. bilgilere kitapçıktan ulaşabilir miyim ? Hangi zinciri almam gerek ? 1757698749 Baktım ve herhangi bir bilgi verilmemiş. Neye göre yeni zincir alacağım ?
  9. Storagon

Cub motor Dişli konusu

Bence motosikletin sınırlarını zorlamaya gerek yok.
  10. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Bir zincir 2200 kilometrede de eskiyorsa atayım çöpe gitsin :D Motosikleti zorlayan agresif süren birisi de değilim ki zincir eskisin ☺️
  11. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Onu düşünerek zinciri normalden biraz gergin ayarlıyorum. Ama tam ayar olmuyor sanırım. 1757605701 Bir de lastiği elimle çevirip zincir gerginliğini kontrol ettiğim zaman bazı yerler daha bol bazı yerler daha gergin oluyor. Normal mi ? 1757606659 Bu arada motosiklete binince bollaşıyorsa inince...
  12. Storagon

Zincir Hemen Bollaşıyor

Zincir gerginlik ayarını yapıyorum. Test sürüşüne çıkıyorum 1 dakika içinde tekrar biraz bollaşıyor. Motosiklet 2200 kilometrede zincir yağ bakımını periyodik olarak 250-300 kilometrede bir yapıyorum. Neden bollaşma olur ?
  13. Storagon

URFA-MARDİN-ANTEP Gezisi yeme içme kalma öneri

Gaziantep çarşı merkeze yolunuz düşerse kalealtında bulunan Ciğerci Mustafa' ya uğramanızı tavsiye ederim. Kazasız, belasız yolculuklar dilerim.
  14. Storagon

Raider vs Scrambler

Ekran bozulma olayı hakkında fikirlerimi belirtmek isterim. Bin kilometre sürmeden bozulan da var 10-15 bin kilometre sürüp bozulmayan da var. Sanırım biraz da şansa bağlı bir durum. Biraz saçma ve değişik bir konu. Açıklaması yok, sebebi bilinmiyor. Servisten yeni ekran getirmesini...
  15. Storagon

Lastik Hakkında

TVS Raider 125 kullanıyorum ve lastikleri değiştirmek istiyorum. Orijinal lastik ebatları ön: 80/100-17 arka: 100/90-17. Fakat bu ebatlarda lastik seti bulamadım. İnternette Anlas' ın 90/90-17 ve 110/80-17 ebatlarına sahip kışlık ve 4 mevsim (sanırım) olmak üzere iki farklı modeli var. Bazı...
  16. Storagon

Çinli motorumla 10 bin km yağ testi

Hızlıresim gibi bir siteye yükleyip linki buraya ekleyin 1757423396 Biraz riskli bir test gibi ama periyodik olarak kontrol edeceğiniz için bir şey olursa fark edebilirsiniz
  17. Storagon

Yeni başlayanlar için öneri

Tam olarak öyle değil ama öyle de diyebiliriz. Pratik yapmak dışında kalan pek bir şey yok. İlerleyen zamanlarda sürüş eğitimi de alabilirsiniz.
  18. Storagon

Debriyaj mantığını biliyorsanız biraz pratik ile halledebilirsiniz.
  19. Storagon

Bisiklet sürdünüz mü ? Dengede durabiliyor musunuz ?
  20. Storagon

Ls2 parça

Rica ederim. İyi forumlar dilerim.

Yeni mesajlar