Arama sonuçlarınız

1. Wokiie

0 Motor ve Garanti Sorunu

Arkadaşlar merhaba arkadaşım küçük bir kaza atlattı . Motorun kafa grenajı çatladı onun dışında önemli bir sorun yok . Motorun daha garantisi var . Yamaha ya götürsemmi diye düşünüyor fakat iyi bir fiyat söyliyeceklerininde farkında . Grenajı kendimiz bulup taksak motor gatantiden çıkar mı ...
  2. Wokiie

BELL VİZÖR HAKKINDA

Bell Qualifer kaskım var ve buna siyah vizör almak istiyorum . Fiyatlar acayip pahalı biliyosunuz zaten . Siyah vizör yakışmadı gümüş iridyum düşünüyorum ama 300 lira diyorlar beni deli ediyorlar . 2. el çok kullanılmamış düzgün bir vizör arıyorum . Yada yurt dışından da alabilirim ama tam...
  3. Wokiie

R25 almak mantıklı mı ? Kullanan motorcu kardeşlerim lütfen baksın.!!!

Beyler r25 almak mantıklı mı ? https://www.youtube.com/watch?v=hBU-4xPvls8 Şu linkteki videoyu izledim ve motor biraz gözümde çin malıymış gibi gözükmeye başladı . Yani r25 i hala seviyorum şekli şemali falan güzel hatta alma arifesindeyim yakında (inşallah aksilik çıkmazsa) almayı...
  4. Wokiie

KASK KAMERASINDAN ANLAYANLAR TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ ?

Herkese iyi akşamlar . Kask kamersaı alıcam tabikide aklımda sj4000 var fakat mik girişi yokmuş ben son ana kadar bilimyırdum . Paramda Sj4000 (250₺) alacak kadar . Sj cam lerde mik girişi yapabiliyormuşuz fakat riskli olacağını söylediler . Kasayı deldiğimiz için ( Kİ HİÇ ANLAMAM BU İŞLERDEN...
  5. Wokiie

SJ4000 KASK KAMERASI ALICAM Bİ OKURSANIZ MEMNUN OLURUM

Kaskıma takmak için kamera arıyorum ve önceden beri duyduğum herkesinde hiç yoktan iyidir dediği SJ4000 aksiyon kamerasınu buldum . Ucuz ve zengin aparatı ile geliyor . Temiz buldum 2 yıl garantiki iyi anlaştığım kişilerce satılıyor . Fakat mikrofon girişi yokmuş . Elimde 250 Tl kadar bir para...
  6. Wokiie

HYOSUNGCULAR VE ÇOK DEĞERLİ MOTORCU ABİLERİM ACİLL YARDIMINIZA MUHTACIM

Ben iyiden iyie sabursızlanmaya başladım . Önümüz vize haftası zaten sezonda açıldı iyice panik oldum hasta oldum resmen . Bugun bi tane RS kullandım NS kullanmak isterken kadın hiçbir farkı olmadığını söyledi . Şimdi RS bana biraz sanki nefesssiz kalmış gib geldi . Şekli şemali on numara ama...
  7. Wokiie

ACİL TAVSİYE VE DESTEK OKUYUN ABİLER

Herkese merhaba . Şimdi elimde 4.500 ila 5.500 arası bir bütçe var . Alacağım motosikleti İstanbul'da kullanıcam ve uzun yol da yaoıcam yani Denizli Balıkesir gibi yerlere gidicem . Bi kaç kişi CBR 125 tavsiye etti . Biliyorum honda'nın marifetlerini fakat yol yapmaz diye düşünüyorum . Crusier...
  8. Wokiie

Yağ pompası kırılmış motoruma binemiyorum :(

Herkese iyi günler . 10 ocak itibari ile motorun crank kırıldı diye sanayiye bırakmıştım (MOTOR : REGAL RAPTOR DDW9C). 4 şubatta geri geldim ve bu seferde yağ poöpasının kırık oldunu öğrendim . Motor çıktıktan sonra tekrar gönderilmiş tamirhaneye . Bence ustanın bi işi. Sonuçta ustaların geneli...
  9. Wokiie

Kafayı yedim, yicem nerdeyse

Herkese merhaba . Memleketimde ne güzel cruiser tipi bi motosikletim vardı gayette iyi sürüyordum . Fakat sonra okul için İstanbula gittim ve okul 1 saat trafikle 2 saat falan motorumu getiremedim çünkü hem dayanmaz buraya kadar (670 km ) hemde peder bey kullanıyor . Pedere motor almasını...
  10. Wokiie

Motosiklet Almak

Üni okuyorum istanbulda . Bayadır 250 cc regal raptor kullanıyorum .Tabiki motor istanbulda değil . Üni 1. sınıfım . Racing yada iyi bi cruiser istiyorum . Kafamda motosiklet var . Asıl mesele motoru nasıl alacağım . Yani aramızda ilham verici hikaleri olan vardır . Anlatırlarsa sevinirim ...
  11. Wokiie

Hyosung GV250 vs Regal Raptor dd250e

Herkese hayırlı ramazanlar :) Motosiklet seçeneklerini 2 ye indirdim . Sizce Hyosung gv 250 mi yoksa Regal Raptor dd250r mi ? Neden ? 2 motosikletin kullanıcılarıda deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum .
  12. Wokiie

Bobber konusu

Herkese merhaba . Rasgele gezinirken Borelli Ledow boober diye bişey gördüm . Bu alet internette de çok ucuz yani 2.elleri Direk aklım gitti . Birde 250 cc bi makina . Menşei ni bilmiyorum ama çok hoş dururoyor . Galiba bu bobbler lar sonradan yapılan birşey miş . Nette yapılmış halini çok...
  13. Wokiie

#AynayaBakBiziFarket

Herkese merhaba . Son zamanlarda motosiklet kazalarını çok görmeye başladık . Aslın sadece son zamanlarda gün yüzüne bu kadar çok çıkmaya başladı . Biz motosiklet camiası olarak sürekli bi kalıba sokulduk . Zamanı geldi küfür yedik , beyinsiz olarak haberimiz yapıldı , serseri denildi ve başka...
  14. Wokiie

Curuiserci Abiler ??

Herkese sa . Ne kadar racing sevsemde cruiser/chooper in verdiği özgürlük hissi başka oluyor . Babam racinge karşı olduğu için Cruiser kullanıyorum . Motosiklet regal raptor 250e . Yani tam adını bilmiyorum ama ucuz bi fiyatı vardı . Güzel gözüküyor fakat sorunları var . Babam Hyosung gv250 e...
  15. Wokiie

Motosiklet Montu

Bi akadaştan MZN markalı3 katmanlı (polar-yağmurluk-yazlık) bi motosiklet montu ödünç aldık . Koruması falan var . Arkadaş 200 ₺ fiyat biçti. Fakat ben bu montun piyasasını bilmiyorum . Mont neredeyse kullanılmamış . Adam bir kaç kere giydiğini söylüyor. Zaten de üzerine olmadığı için satıyor...
  16. Wokiie

Boyunluk Şeysi... :D

Merhaba arkadaşlar . Bayadır boyunluk arayışındayım . İstanbul selimiyede ikamet ediyorum . Kuru kafa boyunluklarına bakıyorum aslında. Hobi gibi bişey benimkisi. Motosiklet binerkende kullanabilirim . İstanbul'da böyle bi boyunluğu nerede bulabilirim acaba ? Yada site de olabilir. Biraz...
  17. Wokiie

R25 Hakkında...

Herkese merhaba . R25 ile ilgili küçük sorularım var. Aramızda belki deneyen süren vardır. 250cc Regal Kullanıyorum yani biraz rahata alıştım. Fakat gönlümde herzaman bi supersport yatıyor . R25 de bunun tam karşılığı . Fakat oturuş pozisyonu canımı sıkıyor . R125 bildiğiniz 600-1000cc oturuşu...
  18. Wokiie

Eldiven önerecek olan ?

Merhaba 2 teker aşıkları . Bütçem 100 lira . Bütçeye uygun eldiven önerebilecek arkadaşlar varmı ?
  19. Wokiie

İş arıyorum.

Merhaba yaşım 18 istanbul'da okuyorum . Okulum her gün olduğu için işe girip çalışamıyorum . Genelde akşamları internetin başında oluyorum . Bazen kötü çekiyor ama şimdilik hiç yoktan iyidir . İnternetten iş imkanı sağlayacak arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. İyi forumlar .
  20. Wokiie

Para Mevzusu...

Herkes selamın aleyküm . Her 2 teker aşığı genç gibi bende motosiklet alınması konusunda aileme istekte bulundum ve aldığım cevap net bir "Hayır" dı . Babam biraz daha sıcak bakıyor bu duruma. Fakat istediğimiz 250cc lik bir motosiklet olunca işler biraz değişiyor . Şimdi demem o ki...