Arama sonuçlarınız

1. Wokiie

Alet nalet / GSR600 2006-2007 model

herkese merhaba. Gsr600 kullanan var mı aramızda ? Belki eski modelini alabilirim eğer temizini bulabilir isem. Çok sağlam makine diyorlar falan ama apaçisi çok oluyor sanırım. Almayı düşünen birine ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz ???
  2. Wokiie

17.000-18.500 ₺ ye alınabilecek 4 silindir motosiklet

Zamanı geldi diye düşünüyorum (konuyu çok açtım biliyorum arayış içerisindeyim :) ) r25 i satıp yada takaslayıp alacağım, sizinde rüştünü ispat etmiş , çevrenizde kullanan yada kendi kullandığınız motosikletler varsa bakabilirim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. GSR600 ü çok öven var...
  3. Wokiie

600 F konusu

konuyu çok deşiyorum biliyorum . Temiz bir 600F bulduk 70 küsur binde. Konuştuğum kişiler genelde ömürlük motor diyor yani aldıklarından pişman değiller. Bende Ne gibi sıkıntılar çıkarki diyorum Temiz olduğuni biliyoruz. Bu devirde 4 silindir piyasası çok düşmüyor sanırım yani 20 ye aldığınız...
  4. Wokiie

600 F hakkındaki düşünceler / eleştiriler ?

Nedendir bilinmez ama eski model motosikletleri seviyorum. Yenilerinede hastayım tabi ama eskilerede başka bakıyorum (Parası yok :D ) Dolar kuru bilmemne zammı diye diye yeni model 600cc+ bir motosiklet almak artık hayal. Bende çözümü bunda buldum takasla makasla halledicez işte :D 600F...
  5. Wokiie

Eski Model Motosiklet Almak ?!?...

Motosikletim 20.000 (R25) e yaklaştı yani 2500 km falan kaldı. Uzun zamandır kullanıyorum önceki motosikletimde 250cc idi . Bir 4 silindir yada en azından 600cc bir motosiklet istiyorum. Bildiğimiz gibi ülkemizde ekonomi sürekli yer isteyen amcalar gibi asla düzgün değil. Kurlarda baya zıpladı...
  6. Wokiie

Falco Mixto 2 ADV bot hakkında altarnetif tavsiyeler ?

Herkese merhaba Yakın bir zamanda motosiklet botu almayı düşünüyorum. Koruma bakımından (rahatlık konusunda da gayet başarılı diyorlar) Falco Mixto 2 ADV düşünüyorum . Çok tavsiye ettiler. Fakat şöyle bir olay var ; yaz sıcakları başladı. Mixto 2 ADV de galiba kışlık bir bot. Aklımda yazlık...
  7. Wokiie

Motosiklet botu hakkında !!

herkese merhabalar Bulunduğum memlekette (DENİZLİ) yazın baya sıcak geçiyor . 40 dereceyi geçtiğini sık sık görüyorum. Yazlık motosiklet botu almak istiyorum. Aklımda 2 tane marka var . TCX ve YDS ... Aslıda YDS yi tercih etmek istiyorum hem yerli hemde bot ve ayakkabı üretiminde baya...
  8. Wokiie

Zincir / Bakla sorunu

https://i.hizliresim.com/V3bnPr.jpg Neden oldu bilmiyorum ama zincirimi yağlarken 2 gün önce farkettim. Padokta tekerleği çevirirken bi kasma olduğunu farkettim o anda zincirin çok gerildiğini farkettim . Önce bi kaç arkadaş zincirini bollaştır dedi. Servise götürdüm zincirin ömrü bitmek üzere...
  9. Wokiie

Selem kayıyor

Motul Wash n Wax (E1) ile Shine n Go (E5) ürününü almıştım . Motorumu yıkadıktan sonra uygulamaya koyuldum fakat galiba yanlışlıkla seleyede bir miktar geldi. Selem acayip kaygan oldu . Nasıl geçer ? Ne yapmam gerek ?
  10. Wokiie

Soğuğa dayanıklı , kışlık eldiven bakıyorum.

Herkese merhaba geçen açtığım konuya uyarı aldığım için dersimi alıp burdan devam ediyorum :) Max 300₺ civarında üşütmeyen, 40 dk götürse yeter, bir kışlık eldiven arıyorum. Elimde RİCHA NASA var yani arkadar denemem için verdi sağolsun bende denedim ve ellerim yine üşüdü baya dondum. Bende...
  11. Wokiie

RİCHA NASA ELDİVEN HAKKINDA ???

Herkese selam ; Richa'nın nasa modeli nasıldır ? Soğuktan korur mu ? Denizlideyim kış biraz çetin geçiyor motorumuda kaldırmak istemiyorum. Ellerimin üşümemesini istiyorum sadece . Kullanan yada kullanmış olan var mı ? Çevresindekilerden yorum almış olanlarda olur
  12. Wokiie

KAZA YAPTIM

Herkese merhaba ; 1 saat önce ışıklarda ilerlerken ışığın kırmızıya dönmesi halinde fren yaptım ve durdum. Arkadaki araç duramadı ve tahminimce 30km gibi bir hız ile vurdu . Motor sola yattı. Allah'tan takoz vardı. Fotoğrafladım falan trafik sıkışmasın diye sağa çektim motoru adam ısrarla sende...
  13. Wokiie

Kışlık eldiven

Beğendiğim kışlık eldivenin sadece L bedeni kalmıştı bende aldım . Genelde M giyiyorum yani iki tane yazlık eldivenim var ikisi de M . Fakat beden tablosunda elim L çıkıyor. L alsam çok farketmez diye düşündüm . Birde kışlık eldiven bir beden büyük alınır diye bir kaç tavsiye okudum . sizce ?
  14. Wokiie

Kışlık eldiven meselesi !!

Elimde "VEXO" nun kışlık eldivenleri var fakat ben bu eldivenle 15 dk lik sürüşte üşüyorum. Denizli'de yaşıyorum bilen bilir çok dengesiz bir iklimi var ve genelde sağlam soğuk oluyor . Çok fazla bütçem yok belki 250-300 ₺ ye kadar çıkabilirim ama bi alt skaladaki eldivenleride göz önünde...
  15. Wokiie

Kendinizi Nasıl Korursunuz ?

Yolda gidiyorsunuz ve bi adamla tartışmak zorunda kaldınız , işler siz istemeden kavga doğru geldi. Ne yaparsınız? Önerileriniz nedir? Biber gazı ? Jop ? Yani kısaca ne gibi yöntemler geliştirdiniz ve ne gibi araçlar edindiniz ? Paylaşırsanız sevinirim Ekstradan da ; Yaşadığınız ibreti alem...
  16. Wokiie

Katlanır plakalık hakkında ??

Çevremde çok insan katlanır plaka ile geziyor ama ceza yiyen yok. Açık dolaşıyorum katlamadıktan sonra ceza yazılmıyor diyor . Şimdi elimde bi tane katlanır plaka geçti ve bunu takmayı düşünüyorum. Ustalar 25-50 lira arasında bi işçilik alıyor (MOTOR:R25) Kendim takmayı denicem Sizce takayım...
  17. Wokiie

BELL QUALİFİER KULLANAN BAKABİLİR Mİ ? ? ? ?

Bell qualifier kaskım var bir sene önce almıştım. Şimdi birde vizörünü aldım (DARK SMOKE) Fakat istediğim performansı yakalayamadım. Nedendir bilmiyorum ama yüzüm gözülüyor. Evet Light smokedaki kadar değil belki ama yine de diğer kask vizörlerine kıyasla gözülüyor. AGV,HJC,İCON gibi falan...
  18. Wokiie

Eski model motosikletle takasa girilir mi ?

Herkese iyi pazarlar . Elimde henüz 8000 de bir r25 var. 10.000 olmadan satmam lazım diye düşünüyorum. Fazla bir param yok . Yani bu halde satsam üstüne koyacak en fazla bin liram var. Bi yandan beklersem değeri düşecek diyorum diğer yandan 15.000 e kadar yolu var diyorum. Şimdi bir motor gördüm...
  19. Wokiie

Aksiyon kamerası seçme meselesi ?

Elimizdeki seçenekler belli zaten . GoPro öncelikli olarak Sony ve SJCAM var . Ama Sony ve SJ almak istemiyorum. Güzel fikirler gelirse değerlendiririm :) İkinci el alıcam 500-550₺ yi geçmesini istemiyorum . GoPro Hero 3 lere bakıyorum son zamanlarda . Nasıllar acaba ? Kullanan var mı ...
  20. Wokiie

Naked daha mı rahat hissettiriyor ?

R25 kullanıyorum sanki bi kısıtlanma var gibi geliyor sürekli. Naket kullanma fırsatım çokça oldu. Biraz daha rahat hissettirdi . Yani trafikte aralara daha rahat girdim , apaçilik yaptım :D Böyle hisseden bi tek ben miyim ? Bir diğer soru ise ; R25 ten sonra bir naked iyi mi gider ? Yani...