Arama sonuçlarınız

1. Sinanakkoyun0

250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

Cevabınız için teşekkür ederim, tamam almayalım aldırtmayalım ama neden? Siz ne sorun yaşadınız mesela? Ben bunları öğrenmek istiyorum.
  2. Sinanakkoyun0

A1 Ehliyet hangi vitesli motoru tercih etmeliyim?

Mart ayında sıfır Drift L aldım, benim de ilk motorum şuan 2100km de. Artık 125cc'nin yetmemesi dışında ben memnunum :) Göstergesine falan su tuttum herhangi bi sıkıntı olmadı. Başka motora binmediğim içindir belki bilmiyorum ama bence frenleri de gayet makul ben beğeniyorum ama genel olarak...
  3. Sinanakkoyun0

Artçı problemi

Motoru sıfır almıştım, 800km civarındayken arkadaşımı artçı almak zorunda kaldım, gece yolda kalmıştı. Hem ben tecrübesizim hem o motordan anlamıyodu. Motor zaten 125lik yetmiyor, zorlamamaya çalışıyorum, o gece zorlandıktan sonra artçı almaya tövbe ettim :D
  4. Sinanakkoyun0

250sr topspeed sorunu

kanka konuyla alakasız sr dan memnun musun? bende şuan drift L var bikaç aya kadar satıp yükseltmeyi planlıyorum. Kafamdaki modellerden birisi de 250sr. Servis olsun yedek parça olsun herhangi bir problem yaşadın mı?
  5. Sinanakkoyun0

250SR dan Voge 250RR geçmeye değer mi sizce ?

Kanka konuyla alakasız sr kullanıcısı olduğun için sormak istiyorum. Şuan drift L kullanıyorum sıfır aldım ve 2k kilometreye geldi, birkaç ay sonra satıp 200-250 cc lik motora geçmeyi planlıyorum. Aklımda olan modellerden birisi de 250sr. Alsam çok sorun yaşar mıyım? Sen kullandığın süreçte...

Yeni mesajlar